Mac Unsung Heroes: Chili Lipstick

Mac matte rúž v chilli je horúce veci! ?
Čo je to unsung makeup hrdina? Pre mňa je to často podceňovaný make-up Morsel, trvalý zberný produkt, ktorý skúmavky pod radarovou obrazovkou veľa make-up milovníkov, ale často rocks môj svet. Dlhodobé série Nehanderov Heroes má niektoré z mojich obľúbených.

Tak som sa pred niekoľkými nocmi robil domáce Taco, a farba chilliho prášku mi pripomenula jeden z mojich obľúbených masových rúž.

Hladký, dlhotrvajúci Mac Chili je teplý oranžovo-červenohnedý príťažlivosť v MAC Matte Ripstick Line. Môžete ho nosiť po celý rok (“Pretože je červená je nadčasová taká!), Ale myslím, že to vyzerá obzvlášť úžasný tento ročný rok s záchrannými tanmi.

REKLAMA

NC42, vždy a navždy!
Chili dokonale páruje s letným časom bronzom, medi a zlatým tienemi. Niekoľko mojich najobľúbenejších očných očných očných tiel, ktoré ho nosiť, sú Mac bronz, starožitný a mulč, ale jantárové svetlá vyzerajú aj Fab s ním.

Tiež sa mi páči s NARS Isolde Duo (Tip: Zmiešajte obe odtiene spolu a buff po celom veka, a potom urobte Mac Teddy Liner na vodáci … Je to oheň.) A Nudestix Rustique.

REKLAMA

Pikantný!

Pokiaľ ide o červenanie na rock s ním, skúste Mac Sunbasque, COPPERTONELE ALEBO GRUDERY.

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen