Archives August 2023

Eye shadow x 9: MAC Amber Times nine Eye shadow palette

The $40 Eye shadow x 9: MAC Amber Times nine palette (center)
Gah!

Prečo?

REKLAMA

Why, makeup gods, WHY?!

I don’t understand… The Eye shadow x 9: MAC Amber Times nine eyeshadow palette, one of four $40 MAC Times nine palettes available now in the permanent collection and released with the Eyes on MAC collection, is soooooo my style. On paper, it has everything I typically want in a neutral eyeshadow palette. It has some matte brown transition shades; it has a sprinkling of sparkle and shimmer, thanks to the inclusion of a few shadows with Frost and Lustre finishes; and it has not one, but two of my favorite MAC eyeshadows of all time in Cork and Ricepaper.

Plus…IT has A shade CALLED KITTIES!

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

All this for $40, which I considered a steal based on all of the looks I saw myself doing with it.

Then I delved in…

Eye shadow x 9: MAC Amber Times Nine. top row from the left: Don’t Tell, Ricepaper and comfortable Grey; middle row from the left: Aromatic, creative Copper and Kitties; bottom row from the left: Pepper Please, Cork and Georgia Peach
Here I’m wearing Ricepaper, Don’t Tell, Cork, aromatic and Pepper Please on my lids
When the four $40 MAC Eye shadow x 9: Times nine palettes launched a while back, it was with the much more expensive $85 MAC cool Neutral and warm Neutral 15-pan palettes.

In addition to Amber Times Nine, there’s also a Purple Times nine palette, Navy Times nine and a burgundy Times Nine, but yesterday I played with Amber.

The pans in these Times nine palettes are smaller than regular full-size MAC eyeshadow pans (they’re about the size of my thumb, LOL!) and hold 0.02 ounces of powder, compared to 0.05 ounces in a standard $10 pro palette refill pan.

Eye shadow x 9: MAC Amber Times nine gave me trouble…

This was my first time using one of MAC’s Times Nines, and while I was wishing to achieve neutral shadow nirvana with Amber, I didn’t. Seriously, what a letdown… I had so much trouble working with this palette.

The hard-packed shadows feel like concrete in their pans, and I have a difficult time picking them up with either a brush or my fingers. even the darker shades, which I expected to be much more pigmented, apply disappointingly sheer. I have to layer and layer and layer some much more to see them on my lids.

And the colors I know so well and love, like Cork and Ricepaper, are unlike the Cork and Ricepaper I’ve grown to love. I promise they’re sheerer here, and harder, and require much more passes with my 217 to blend.

Swatches from the left (for reference, I’m an NC42): MAC comfortable Grey, Kitties, Georgia Peach, Ricepaper and creative Copper

Swatches from the left: MAC Cork, Don’t Tell, aromatic and Pepper Please

After enough effort, I am able to build the colors up enough to see them on my lids, but it takes a lot of layers. You can certainly get there, but do you want to? — that’s the question. With so numerous other fantastic MAC shadows out there, is it worth the price and effort?

REKLAMA

For me, I would say no. I haven’t used the other MAC Times nine palettes yet, and I’ve still got high hopes for those, but I can’t recommend this one over one of the 15-pan palettes, like cool Neutral or warm Neutral, or the Nordstrom Naturals palette, despite all of them being considerably much more expensive.

PRICE: $40 (one of four $40 MAC Times nine palettes)
AVAILABILITY: available now in the permanent collection at MAC counters, stores and online
MAKEUP and charm blog RATING: C-

The Eye shadow x 9: MAC Amber Times nine palette includes…

Cozy Grey — a cool gray with a Matte finish

Kitties — a pale bronze with a Frost finish

Georgia Peach — a dirty, rosy pink with a Matte finish

Ricepaper — a shimmery, peachy gold with a Frost finish

Creative Copper — a light beige with a Lustre finish

Cork — a muted golden brown with a Satin finish

Don’t tell — a sparkly brown with a Lustre finish

Aromatic — a dark brown with a Matte finish

Pepper, Please — a sparkly bronzed copper-brown with a velvet finish

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

10 vecí, ktoré milujem o hodinových kozmetikách

pery pomocou hodinových hodín Velvet Creme Lipstick v horúčke ($ 30) …
Je to ako keď som narazím na niečo zvláštne v obchode, tak ako ten Peter som Cat šaty z Anthropologie, a cíti sa ako svet bude pád okolo mňa, ak sa nedostane do môjho skrine. Pre mňa, to je presýpacie make-up.

Áno, sú drahé – skoro rovnaké ceny ako Chanel a Dior – ale je tu niečo o hodinových hodinách. Jednoduchosť. Nemajú 30 rôznych hnedých alebo 20 rôznych červených rúž, ale stále som vždy schopný nájsť presne to, čo som v nálade nosiť. Keď ho nosíte, cítite sa super cool a váš make-up vyzerá dobre.

REKLAMA

Milujem svoje textúry a spôsob, akým zvyšujú základné farby, ako je zlato a broskyňa a aby sa zdali byť oveľa elegantnejšie a rafinované, ale stále ľahko prístupné súčasne. Niekedy sú ich nové spustenia tak vzrušujúce, že rozbili internet (takmer).

Veľa výrobkov v mojich “každodenných základoch” make-up taška sú presýpacie hodiny, a tu je 10 z tých, ktoré dostanem na najviac …

1. Velvet Creme rúže v horúčke

Presýpacie hodiny Velvet Creme Lipstick v horúčke ($ 30)
Inak známy ako “rúž, ktorý vygeneruje 20 e-mailov do mojej doručenej pošty, keď ho nosím na blogu,” a e-maily zvyčajne hovoria to isté: “Čo je to tá farba, pretože to musím mať teraz!”

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

E-maily sú tiež typicky zavesené s pokojnou zúfalou. Akonáhle niekto dokonca ponúkol obchodovať s poníkom svojho dieťaťa na trubicu!

Super Creamy, Živá Fuchsia Fever vyzerala nádherná na každého človeka, akú som kedy videl nosiť.

Mám horúčku !!!
2. Občerstvenie okolitého osvetlenia palety

Presýpacie hodiny okolité osvetlenie červenať palety
To sú červenanie, ktoré dostávam, keď viem, že nemám dosť času na to, aby som sa naozaj pripravil ráno. Sú ako kombinácia prirodzene vyzerajúce červenať a jemný zvýrazňovač v jednom.

Som vlastne na sebe žiarovka Electra, stredný odtieň, práve teraz, pretože som sotva som mal 60 sekúnd, než som musel opustiť dom na schôdzku zubára tohto popoludnia.

Oh, a náhodné informácie, ale dnes som zistil u zubára, že mám hrubý smalt.

Jo, zrejme je to niečo, na čo by som mal byť hrdý.

Zľava: svietidlá, žiarovka Electra a expozícia nálady
3. Okolité osvetlenie červenať v rozptýlenom tepla

Rozptýlené teplo
Tak pekné … Korál s jemným zlatým leskom, difúzne teplom je jedným z mojich letných gólových odtieňov. Ak máte teplú pokožku alebo trochu opálenie, vyzerá nádherná spárovaná s koralovou rúžou alebo lesklými.

4. presýpacie hodiny extrémny sheen vysoký lesk na pery v múzeu

Hovoriť o koralové gloss, videli ste hodinové oklamať extrémne vysoké lesk na lipgls v múzeu!? L-to-the-o-o-the-V-to-the-e.

Je to super hydratačné, lesklé a pohodlné ako Cremesheen sklo. Nosím tento rok.

5. Prášok okolitého osvetlenia vo svetelnom svetle

Zlaté béžové žiarivé svetlo (45 dolárov)
Táto zlatá béžová je ďalšia z mojich špinavých faves. Používam ho ako zdvihák veľa, keď som na cestách klesajúcim. Áno, môžete mi zavolať MC K-dawg.

Napriek jemnému, nucenickému lemovaniu a svetelným farbem to stále vidím, viem? inak prečo sa obťažovať? Chcem vidieť, že ISH, aspoň trochu!

Pre fotky, môže to byť tad príliš jemný pre niektoré gals / chlapcov, najmä tých, ktorí majú radi svoje zvýraznenia odvážne a brafú, ale ak sa vám páči jemný vrchol, choď tam.

6. FEMME Nude Lip Stylo v č. 6

Femme nahé pery stylo v č. 6
Ooh! Toto je vždy v mojom make-upovom taške. Je to teplá a krémová nepriehľadná ružová mauve, a je to úžasná nahá farba na pery, ak sú vaše pery prirodzene pigmentované ako moja.

7. č. 28 Olej na spracovanie

Je to tak drahé ($ 42), ale keď moje pery sú suché a popraskané v zime mŕtvych, som túžil na môj olej ošetrenie na pery.

Vždy sa čakám, až sa dostanem na predaj, aj keď … takže keď má SEPHORA ICH VIB PREDAJ, POTREBUJEME, AKTUJEME MÔŽETE UCHOVÁVAŤ JEDNOTKU V MYŠOM BAGE A JEDNOM NA MY NIGHT TONCH NOWN TONT TAGE. Som tak spáchaný.

8. Nadácia / červenať kefy č. 2

Nepoužívam No. 2 toľko, koľko som použil kvôli krásu krása, ale je to stále moja obľúbená základná kefa na aplikáciu a miešanie kvapalných základov a tónovaných zvlhčovačov.

Je to dobré, že nie opustenie pruhov za sebou a nadšene krásne.

9. Panoramatická peráca v Eden

Eden
Oh, moja dobrota, môžem vám len povedať – mal som zrútenia pravdu predtým, než som napísal tento príspevok, pretože som nemohol blázon nájsť túto ceruzku!

Nakoniec sa objavil v mojej peňaženke … kríza odvrátila, yo!

Nosím túto hlbokú nahú ceruzku po celú dobu (láska ju pre pigmentované pery). Niekedy načrtávam a vyplňte svoje pery s Eden, potom pop. 28 REP OIL NA TOP PRE RÝCHLOSTI RÝCHLOSTI NA NUDE REY.

10. Visionnaire Duo v hranolu

Smokey oko ’til zomriem!
Som rozdrvený, aby som videl, že som to urobil … Bol to môj najobľúbenejší očný duo v hodinovej linke, ktorý je postupný a nahradený novými modernistickými paletami.

Ak stále môžete nájsť hranol, neváhajte falebo sekundu. Chyť, že Sucker! Má šmarmerstvo modrasté šedé na jednej strane a bohatá trblietavá čierna na strane druhej, a tieto dva sú ohromujúce spolu (a ešte lepšie vrstvené).

REKLAMA

Ak máte hnedé oči a robiť smokey pozrite sa s touto duo, dajte si pozor! Vaše viečka budú vyzerať ako magický priestor Unicorns zastavil a posypaný dvojitý trojlôžkový dúhový prach na nich. Upozornenie: Mohli by ste prejsť z extázy. FYI.

Nosenie vízie Visionnaire Duo v hadicích … a premýšľal, či som si spomenul na oholenie mojich “jamiek
Vaša priateľská susedská krása,

Karen

Nedeľa s kartami Mačka, Makeup, rovnako ako Charm Blog Mascot, Zv. 329

Môžete sa čudovať, “Čo robí celosvetová maska ​​modelovania, rovnako ako tajné robiť v jeho nedeľu popoludní?”

Odpoveď: Kack na vtákoch, to je to, čo je to slnečné vtáčie počasie stav práve tu dnes, ako aj vtáky sú v platnosti. Existuje metóda oveľa viac vtákov, než je typické pre tentoraz rok okolo roka, predpokladám, že od ťažkých dažďov, oveľa viac vecí je kvitnúca, rovnako ako trávy odchádzajú. Mali by existovať veľké obchody pre nich, aby jedli.

REKLAMA

Záložky majú mimoriadne oficiálnu metódu, keď sa týka vtákov. Vidí sledovanie okolností vtákov vonku ako jedna zo svojich hlavných úloh úloh, takže sedí na Windowsill v živom priestore Kunking, vlastne celé hodiny, zatiaľ čo El Hub, ako aj ja prezerám TV, ako aj zlý človek sa zdá … Je to ako, “mama! Vidíš!? Vidíte, že vták k dispozícii na kopci? ”

Áno, Buddy, vidím.

Chudák…

To bol hektický týždeň pre karty. Po prestávke na dovolenku znova sa vráti do spoločnosti. K dispozícii je skvelá práca k dispozícii pre Kitty Designs Najlepšie, rovnako ako priamo tu je niekoľko z najnovších reklamných kampaní …

Títo dodávkové! Len by som zomrel.

REKLAMA

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

P.S. Dúfam, že robíte niečo zábavné najlepšie meow. Som na moju metódu na ULTA … A Hardvér Store, WOO-HOO!