Archives September 2022

Sobota Surfing, 9. január, 2021

majú chutný deň.
Pozdravy na tejto veľkolepému sobotu! Ahoj kamarát. ?

Ok, nie-tak-vážny záujem o vás … našli ste otázku integrácie popcornu s hrsťou arašidov M & Ms?

REKLAMA

V podstate je to zjavenie. Je to moje nové preferované snack, rovnako ako ja nemôžem dostatočné. Dostanete slaný popcorn spojený s nádhernou čokoládou. (Dokonca aj Connor je posadnutý!)

Technika – Áno, je tu technika na maximalizáciu svojej veľkosti – je začať s odrodou popcornu, ktorý nie je tiež silne ochutený, rovnako ako len trochu slané. Táto metóda Popcorn-Nes neexistuje Candy. ?

Navrhujem Angie’s Boomchickapop More Salt Popcorn, ktorý sa dostanem na cieľ, pretože je k dispozícii v obrovskej taške, takže som schopný len hodiť hŕstku do malej misy, keď som si vyžadoval niečo, čo sa dozviete. PLOP Niekoľko arašidových M & Ms tam, rovnako ako ste nastavte.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Ešte som sa potešil z tejto delikátnej pochúťky ako moje raňajky … ale som si to najlepšie. ?

Sobota Surfing

Nové pozoruhodnosti vo svete nového make-upu -> make-up značiek, ktoré predstavujú tento mesiac, zahŕňajú zásluhy (z Katherine Sila of Who, čo nosenie), ako aj o riešení speváka Halsey.

Len tak viete, všetky typy výrobkov na starostlivosť o pleť sú v predaji v ULTA s 23. januárom.

Najnovší trend v starostlivosti o pleť? Technológia starostlivosti o pleť mrazom!

Vnútri oboch biotechnologických podnikov produkujúcich vakcínu CovID-19 pre mačky. ?

Vôňa stále chýba zo zoznamu zmyslov, ktoré sú stimulované vo filme, ako aj televíznej zábavy, hoci podnikatelia sa bežne snažili (a zlyhali), aby vytvorili vôňu na dopyt po úplnom senzorickom zážitku.

To je to, čo “vlasy ľad” vyzerá ako …

Čo je to “kombinované vlasy?”

Prečo vlasy idú šedú, podľa vedy.

Hovoriť o vlasoch … vlasy pórovitosť je vec.

Staročný džem s novou inštitúciou

Oooh!

Páči sa mi to.

Super pekný

Toto je úplne môj štýl.

Je to rozhranie, rovnako ako na tomto celom týždni, takže dnes ideme turistiku na vodopád Fairway opäť, aby sme zistili, či je to zúrivá rieka od dažďa.

Dúfam, že to zúri!

REKLAMA

Aké sú vaše plány tento víkend? Dúfam, že sa máš dobre.

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

5 vecí, ktoré som v poslednej dobe miloval

život nikdy nebude rovnaký
1. Trader Joe’s Chili vápno korenie

Typicky nemám rád korenené korenie, pretože sa mi nepáči, keď sa môj jazyk cíti, ako je to v ohni, alebo keď som nadmerne slintal, ale som úplne dole s touto zmesou chilli prášku, soli a vápna, ktorá má Trochu tepla na to (nie tak, že sa s ním nemôžem zaoberať). Zdá sa, že je to TJ trvať niečo nazývané tajín?

Stoke!
Mimochodom, milujem to. A ja som ho uviedol na všetko, vrátane thajsko-inšpirovaného podzemného limetka, ktoré som šľahal o niekoľko nocí s nasekaným uhlom, ananásom a vodným melónom.

REKLAMA

Vážne, táto vec robí aj tie najužitočnejšie melón, z ktorých som mal mnohý v tomto roku (nie je to veľký rok?), Chuť Delish.

2. MAC HALF ‘N HALF REPSTICK

Táto neutrálna krémová ružová žije v makickej stálej línii, a má Amplifikovaný vzorec Mac, takže je to mierne lesklé a výrazne pigmentované.

Polovica ‘n polovica
3. Robiť vzduchové drepy s liekovým loptou

OK … Dal si loptu pod zadok, potom sa spustite do squat, kým sa “tváre” dotknite loptu predtým, ako sa zdvihnete späť.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Prečo by to urobila nejaká rozumná osoba, môžete sa opýtať?

Dobrá otázka. ?

No, to v podstate núti vás dostať looooooOOOOK a pokles do hlbšieho squat, než by ste mohli inak, a zakaždým, keď robím vzduch squats týmto spôsobom, moje nohy sú toast na druhý deň, a môžem sotva chodiť hore a dole dva schody.

Je to v rovnakom čase fantastické a hrozné súčasne. LOL!

4. Tuniak, grécky jogurt a sladké

Môj nový obľúbený obed Quickie! Trvá to však minúť, a je to veľmi plnenie.

Jednoduchá, chutná a náplň
Pre jedlo, budem miešať celú plechovku odčerpávaného tuniaka s polovicou šálky nonfat obyčajného gréckeho jogurtu, pár veľkých kopírní, a veľkorysý porcie obchodníka Joe je všetko, ale bagel korenie. Normálne budem mať tiež veľkú misku ovocia alebo vegetariáni na boku, a úplne ma naplní. (Môžete ho zmiešať, ak chcete, ale ja si vyberiem, že ste ho nezmierili.)

A potom v niektorých prípadoch pre snack čas, budem mať namiesto toho polovicu.

5. Zavesenie s Milo

Milo je jedným z našich blížnych mačiatok, a je to tak roztomilý a priateľský (a dobrodružný!), Ako môže byť.

REKLAMA

Čo ste v poslednej dobe milovali?

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Elegant brick brown Lids and Charcoal Wings (and a chocolate Chip Applesauce Cake Recipe!)

I feel like I’m wearing a lot of makeup here, but I’m not…comparatively speaking. compared to what I used to rock on the daily five or six years ago! ? ? I swear, if I just do a little concealer and foundation these days, and maybe a light dusting of powder, bam! — I feel ready for a black-tie ball from The great Gatsby.

Swatches
Funny thing is…I was trying for an “everyday look” here with UD’s naked Wild West Palette, which is why I used the matte, neutral workhorse shades — gray, a reddish brick brown, a taupe and a beige. I dunno though… I also couldn’t resist adding a little glitter in the inner corner!

REKLAMA

Truth be told, my threshold for “dressing up” is very low now. Basically, whenever I put on a t-shirt and jeans that, ya know…fit, I feel dressed to the nines!

The naked Wild West workhorse shadows blend beautifully with very little fallout, and I also like how smooth they look on my lids. They don’t look heavily creased or dry.

To go with the warm red brick tones on the lids, I added a warm reddish blush (Hourglass Diffused Heat, an old standby that goes really well with so many different shades of red lipstick) and sheer warm red Chanel Rouge Coco in Arthur on my lips.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

DUDE, I am on a total Chanel Rouge Coco kick right now! It’s fancy yet approachable, with just the right amount of shine and opacity (or rather, semi-sheerness). The shade on my lips here is called Arthur, which I applied by dabbing the tube lightly on my lips. then I pressed it in with a finger to create a warm reddish stain.

Make-up nosený v tomto vzhľade

BASE: Chanel Ultra Le Tint Ultrawear all day comfort flawless finish foundation in BD51, bareMinerals original liquid Mineral Concealer in Medium/Tan 3.5 C, MAC Mineralize Skinfinish natural in medium Golden

EYES: urban Decay naked Wild West palette (Standoff as a base, Laredo and Ghost town on lids, pony Up as eyeliner, Cowboy Rick as an inner corner highlight), Lancome Lash Idole Mascara, IT Cosmetics Brow Power in universal Taupe, Neutrogena Smokey Grey Eyeliner

CHEEKS: hourglass Diffused heat Blush

LIPS: Chanel Rouge Coco Lipstick in Arthur

A teraz…

Chocolate chip applesauce cake

Quite a few gals requested this recipe, so here it is, from my tummy to yours! I originally billed this as a “one-bowl baking job,” but I was overzealous there. You will need two. I hope that doesn’t stop you from trying it because the batter comes together really quickly, and the cake bakes in about 30 minutes.

When you’re done, listen for the sound of angels singing (AAAAAHHHHH!!!!), as you’ll be rewarded with the most shockingly delicious, otherworldly, melt-in-your-mouth cake!

If you’re looking to cut down on the simple carbs, feel free to dial back the granulated and brown sugar, or, you could leave out the topping entirely. Or, you can just make it as is!

Since it’s a good amount of cake for just me, El Hub and my sous chef, I usually divvy up the cake and pass on the sugary goodness to my neighbors. You could also try cutting the slices and freezing them, although I haven’t done that yet.

INGREDIENTS

For the batter, wet ingredients:

2 cups no-sugar added applesauce

2 large eggs

1 teaspoon vanilla extract

3 tablespoons melted unsalted butter

1/2 cup (3.75 ounces) granulated sugar

1/2 cup (3.75 ounces) lightly packed brown sugar

For the batter, dry ingredients:

2 cups (10 ounces) gluten-free flour, or all-purpose flour, either one works great

1 1/2 teaspoons baking soda

3/4 teaspoon salt

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/2 teaspoon ground nutmeg

1/2 cup (3 ounces) chocolate chips, I like Guittard Semi-Sweet because that’s the brand we used in the bakery

For the topping:

2 tablespoons lightly packed brown sugar

1/2 cup (3 ounces) chocolate chips

REKLAMA

INŠTRUKCIE:

Preheat your oven to 350 degrees F, and lightly grease a 9×13-inch baking pan. If you’re using a glass pan like I did, preheat oven to 325 degrees.

In a large bowl, whisk together your wet ingredients — the applesauce, melted butter, vanilla, eggs, granulated and brown sugar.

In another bowl, mix together the dry ingredients — flour, baking soda, salt, cinnamon, nutmeg and chocolate chips. You’ll want to coat the chocolate chips with the dry ingredients to prevent them from sinking to the bottom of the cake while it bakes.

Add the dry ingredients to the wet, stirring until just combined. Whatever you do, please don’t overmix!

Spread the batter evenly in your prepared pan, then sprinkle the brown sugar and chocolate chip topping evenly across the top.

Bake for 28-30 minutes. You’ll know it’s done when the top springs back lightly to the touch and a toothpick inserted in the center comes out clean (a little bit of melted chocolate is just fine). If you’re using a glass pan, you may need to bako niečo dlhšie … Môj koláč skončil asi 38 minút.

Uchovávajte dobre pokryté pri izbovej teplote, a to by malo byť niekoľko dní!

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

Kontrola v: Swooning Over Chanel Na nechty Polish, Briogeo Hair Oil a potreba zdriemnuť …

Nie, že potrebujem ďalší Chanel na nechty Poľsky, pretože, bočná poznámka, snažím sa udržať si kolekciu krásy zjednodušená na všetkých frontoch, buuuuuut Videl som tento tmavo modrý chrbtica na Chanelovej kráse komunita Instagram Feed a Swooned! Bola to mdlobodinný gauč moment, dôvera.

REKLAMA

Pripomína mi trochu odtieňového oraja z určitých uhlov, ale jasnejších a mierne menej náladových.

Chanel Le Vernis Nail Farba v oraví, $ 27

Aj keď sme na tému snažiť sa udržať veci zjednodušené, dnes ráno som vyčistil malý márnosť v mojej kúpeľni a diskutoval som, či som sa chystal, aby som udržal túto fľašu Briogeo nezúfalšie opravy posilňujúce ošetrenie oleja. Dostal som to chvíľu, a je to trochu zložité používať.

Malý sephora pit zastaviť
Kúpil som si ho čiastočne, pretože sa mi páči kvety a čiastočne, pretože sa mi páči myšlienka, že má silikónový vlasový olej, ale eh, je to len v poriadku. Musím byť veľmi opatrný s množstvom, ktoré používam, pretože žiadny vtip, jedna kvapka príliš veľa, a moje vlasy končia super mastné a ploché. Nie je roztomilý!

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Našiel som spôsob, ako to, aby som to fungoval zmiešaním pár kvapiek na dovolenku-in kondicionér (My Go-To je Odele je momentálne), ale rozdiel v mojich vlasoch naozaj nie je významný, takže som pravdepodobne vyhral ” t znova ho kúpite. Som stále na love za vlasový olej bez silikónu, takže ak máte jeden, aby ste odporučili, dajte mi vedieť.

Ďalšia vec, ktorú som objavil, keď som upratoval moju márnosť – táto drobná malá jar Laneige Water Spiace masku. Dostal som ho zo Sephora minulý jún ako bezplatný darček k narodeninám, a ja som ho mal celé mesiace, ale nedotkol som sa to, takže dnes, po mojej sprche som ho použil na hydratáciu môjho tela. LOL! Myslím, že je to lepšie, než len nechať to sedieť.

No, ahoj tam rosie-pose!
A viete, čo, moja koža sa cíti dosť mäkká. Mohol by som to dať na moju tvár. LOL!

Dúfam, že všetko na vašom konci je dobre. Veci sú dobré, len trochu rušnejší ako obvykle. Tento týždeň som mal zabil termínov v práci, a že spolu so všetkými dovolenkovými vecí Connors sa deje (odôvodnenie minulý víkend a vianočný výkon minulú noc), som tvrdo z jednej úlohy na ďalšie.

REKLAMA

Cítite sa s dovolenkovým duchom? Pre Vianoce v tomto roku, myslím, že sa pýtam sa na Santu, aby mi dal päť hodinový blok, aby som si mohol urobiť NAP! Teraz by to bol vianočný zázrak.

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

Kde to bolo?

Na tomto pracovnom dni dovolenke som veril, že by som analyzoval, kde sa navyše navyše naša kozmetika. Je to niečo, čo som vždy brať vždy, keď si kúpim produkt – rád by som obrátil kompaktný alebo krabicu, aby som zistil, že jemná tlač: vyrobená v XX / Fabrique AU XX. Pre mňa osobne, zo spoločnej kozmetiky vytvárania krajín, tu je presne to, ako ich zaradím z hľadiska kvality, od vysoko na nízke: Vyhlásenie: Toto publikovanie v žiadnej metóde nie je odrazom všetkých vysokých vlastností výrobkov vyrobených v každej krajine. Chápem, že v každej krajine sú vysoké, ako aj nízke vysoko kvalitné výrobky. Ide o generalizovaný prehľad, ako aj ako také, budú existovať výnimky.

Francúzsko – mnoho pozoruhodných pre parfumov, ako aj starostlivosť o pleť. Určité značky výlučne produkujú vo Francúzsku, pričom sa zdržiavajú svojmu pôvodu, ako je Guerlain, Chanel, ako aj Bourjois. Mám pocit, že tieto značky sa zameriavajú na kontrolu dedičstva a integrity svojich výrobkov. Tam sú tiež nevyriešené značky starostlivosti o pleť, ako NUXE, AVENE, rovnako ako Bioderma – Našťastie v Kanade máme jednoduchý prístup k týmto značkám!

Bourjois Bit Bit Round Pot Brush, Guerlain Meteority Perles, Yves Rocher Eyeshadow, Sisley Makeup Remover
Zaujímavé je, že som zistil, že môj prospech boxový prášok prášok sa zmenil z “vyrobených v USA” (v tieni Dallas) “vyrobené vo Francúzsku” (Hervana), ako aj 4G menej produktu!

Taliansko – väčšina pečených výrobkov sa vyrába v Taliansku, z hodiniek, na Mac, ako aj všetku metódu na drogérie značiek ako Milani. Chcel by som uviesť výklenok Talianska v kozmetike je pigmentové výrobky, najmä očné tiene, ako aj červenanie.

Milani pečené červenať, klinika tváre POP BLIVH, BODY SHOP SHIMMER WAVES, Laura Mercier Caviar Stick, Burberry Light Glow Blush \ t
Všimol som si, že moja kanadská farba L’Oreal Color neistoty sa vyrába v Taliansku, ale tie z USA sú vyrobené v USA. HUH!

Japonsko – Podobne ako Francúzsko, existujú špecifické značky, ktoré vyrábajú svoje výrobky výlučne v Japonsku, aby udržali výrobu v ich dome krajiny; Medzi značky patria Shiseido, Anna Sui (aj keď je Američan, jej značka je hlavne orientálna), rovnako ako Shu Umura. Objavím japonské starostlivosť o pleť, tekuté vložky, ako aj Masccas, aby boli výnimočné ostatným na trhu.

Kate (podľa kanebo) očné tieň, shu uemura oko tieň, shiseido luminizácia saténového očného farebného trio, shu uemura žiara na červenať
Nemecko – je Kráľ ceruzkových výrobkov. Pozrite sa na akýkoľvek typ oka alebo pery vložky, deväťkrát z desiatich sú vyrobené v Nemecku, bez ohľadu na značku. Toto je súčasť dôvodu, prečo naozaj neobťažujem nákupu skutočne High End Eyte Liners, pretože sa cítim ako značky DrugStore vykonávajú len okrem vysokých koncových značiek. Nemecko je tiež tam, kde sa pripravia Kryolan (divadelný make-up), ako aj produkty ILLAMASQUA (Kryolan vytvára pre ILLAMASQUA).

Lise Watier, NYX, Lancome, Prestige Eye, ako aj Linery na pery
Austrália – Existujú niektoré vysoké vysoko kvalitné prírodné starostlivosť o pleť z Austrálie, ako antipódy, sukin, ako aj jurlique. Ale súčasnosť mnohí široko známa austrálska značka je BECKA.

Sukin toner, becca, ako aj illamasqua na nechty lak
Veľká Británia – nevidem to ako bežne, ale hlavne pretrvávajú výrobky najmä z tela obchodu. Niektoré produkty RIMMEL sú stále vyrábané vo Veľkej Británii.

Steam Cream, Body Shop Vitamín E toner, RIMMEL REPSTICK, RIMMEL APOCALIPS
Kanada – Možno som zaujatý, ale domnievam sa, že Kanada má americký porazil z hľadiska kvality výroby kozmetiky. Skvelá ponuka značiek vytvárajú svoje základy, očné tiene, červenačky – len o čomkoľvek – ty to pomenujete, priamo tu v Kanade. Značky zahŕňajú Mac, NARS, CARGO, BOBBI BROWN atď.

NARS Eye Shadow, náklad červenať, Mac červenať, Mac Eye Shadow
USA – zďaleka najplodnejšie zo všetkých kozmetických tvoriacich krajín (aspoň z môjho hľadiska, pretože som v Severnej Amerike – to nemusí mať pravdu pre vás, ak ste online, povedzme, Austrália!) Každý typ Z kozmetiky – starostlivosť o pleť, starostlivosť o pleť, strach, základy, farebná kozmetika – ako aj široká škála značiek, ako aj vysoká kvalita sa vyrábajú v USA. Verím, že s najväčšou pravdepodobnosťou 90% mojich leštikov na nechty sú vyrobené v USA.

Clinique Eye Shadow, Estee Lauder Eye Shadow, THEBALM INSTAIN BLICHNY, ROZPEČNOSTI CUBERY EYE SHILESKA, Milani Eye Shadow, Nars Eye Shadow
Zistil som, že produkty “vyrobené v USA” by tiež špecifikovali, že využívali “cudzie” alebo dovážané časti – predpokladám, že balenie z Číny:

Lekári Formula sa zaoberajú práškom, Covergirl Foundation, Covergirl Mascara
Poľsko – začal som si všimnúť “vyrobené v Poľsku” oveľa viac nedávno na mojom make-up produkty, najmä z esencie, ako aj inglot. Vysoká kvalita ich je dosť dobrá! Dúfam, že sa pokúsim o oveľa viac produktov v Poľsku.

Inglot Eye Shadow, Essence Eye Shadow
Južná Kórea – získavanie väčšej expozície vôbec, pretože šírenie krémov BB, ktoré vznikli z Kórey. Nikdy som veril, že by som videlAl s obchodom, rovnako ako Holika Holika Standalone obchody tu v Kanade.

Skin79 BB krém, Etude Home Mascara Base, Missha BB Cream
Mexiko – objavil som niekoľko výrobkov starostlivosti o pleť v Mexiku: Nivea krémy, ako aj niektoré sprchové gély od Yves Rocher. Ešte som narazil na žiadnu farebnú kozmetiku v Mexiku.

Hong Kong / Taiwan – Stále oddelil Hong Kong / Taiwan z Číny, pretože ich kultúry sú skôr odlišné a rozvoj ich výroby elegancie sa veľmi líši. Akonáhle som bol na víťazoch a bol som dosť zaujatý, keď som zistil, že v Tchaj-wane sa objavil nejakú edward Bessetics Cosmetics! [Tu je obrázok červenatej etikety] Pre takú vysokú značku, mali by ste to, aby to urobili inde?

NYX Lipgloss, Hladký červenať
Čína – zatiaľ čo Čína je Powerhouse, keď sa týka výroby elektroniky, textílií, ako aj plastov – som stále opatrný o kozmetike (najmä pery / riešenie výrobkov, ktoré sú v prírode). V Číne je niekedy “zamaskovaný” ako “vyrobený v ČĽR”, ktorý stojí pre Čínsku ľudovú republiku. Všeobecne platí, že by som uviedol, že menej nákladné značky, ako je mokrý N divoký, NYX, E.L.F., NYC, ako aj hladké vytvoriť svoje výrobky v Číne. A ja by som uviedol, že s najväčšou pravdepodobnosťou 95% obalu pre mnoho kozmetiky sa dováža z Číny, ako aj obsah je vyrobený inde; Nemám s tým žiadne problémy. Mám problémy s vysokými značkami, ktoré vytvárajú v Číne, ako aj nabíjanie exorbitujúcich cien!

Nakoniec, nemám len vysokú úroveň počtu, keď sa týka kozmetiky alebo starostlivosti o pleť v Číne. Objavím, že to hovorí, že podnik bude špecifikovať na výrobku, ktorý je “navrhnutý v [krajine s vyššou vnímanou kvalitou], vyrobený v Číne”, ako sú tieto štítky:

Revolution Blush Palette, E.L.F. Uvoľnený prášok, mokrý N divoký bronzer, revlonové očné tieň
Niektoré zaujímavé krajiny pôvodu, ktoré som zistil z môjho staša:
• ILLAMASQUA KOŽKÁ ZÁKLADNÁ ZÁKAZNÍKA V THANKU
• Smashbox Blush Blush Rush Made v Číne
• Mac čistiaci olej vyrobený v Japonsku
• Guerlain Clean vyrobený v Maurícius (Musel som sa pozrieť túto krajinu, je to ostrovný národ v Indickom oceáne, neďaleko Madagaskaru)
• Body Shop Color Crush Na nechty Poľský vyrobený vo Francúzsku
• illamasqua na nechty leštice v Austrálii
• Nadácia VICHY Minerálne prášok v Španielsku
• RIMMEL Scandaleyes Eye Shadow Ceruzka vo Francúzsku
.

Uznáte si, že vaša kozmetika sú vyrobené? Čokoľvek, čo ste si všimli?

Zdieľajte to:
zdieľam

KLIKNITE AKUDIZUJTE POMOCI AKTUÁLNEHO PRIMUNU
3Click zdieľať na Pintereste (otvorí sa v novom okne) 3

Kliknutím zdieľate na Twitteri (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na TUMBLR (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Reddit (otvorí sa v novom okne)

Páči sa ti to:
Rovnako ako načítanie …

Súvisiaci

Canadian Charm Brandshappy Canada Day! Na počesť Day Kanady, dnes budem ukážem nejaké kanadské značky, ako aj niekoľko položiek, ktoré vlastníte od každého. Lise Watier (nakupujúci lieky Mart, Online) LW Urobil svoje meno v prvom rade so svojím podpisovým parfumom, neiges (ktoré nie sme obzvlášť starať) Avšak, pretože rozvetvený na farebnú kozmetiku …
1. júla 2015in “Krása”

CESTNÁ TRACK STOVANY Rovnako ako make-up Bagstarting tento piatok, budem na ceste! Budeme smerovať do severných častí našej provincie, rovnako chápané ako “Chata Krajina” (nenechajte slovo “Chata” Trick ťa, majú viac miliónov dolárov domy, ktoré majú Hollywood Celebrity), ako aj then heading to Ottawa. Zostávame väčšinou …
6. júla 2015in “Krása”

Grading skincare routines – part 2It was inevitable that after I published the Grading my friends’ skincare routine entry that my other good friends likewise wished to have their routines reviewed.  I likewise had a visitor asked me in the comments to evaluation her skincare – which is extremely trusting of her! below are their self-reported…
May 11, 2015In “Beauty”

Mac Unsung Heroes: Mineralizérstvo Skinfinish Natural

Mac mineralizérstvo Skinfinish Natural v strednom opálení, rovnako ako Chanel Travel0Size Deal s kefou
Používam MAC mineralizovať prášky na kožu rokov niekoľko rokov, rovnako ako ruky dole, sú jedným z mojich preferovaných vecí o linke.

Mac má loot riešenia práškov, rovnako ako som presvedčený, že mnoho z nich sú rock solídny umelci (pozri: Mac blot, ako aj isbulends lisované), avšak, ak ste tak dobre, ako som bol na pultu v tomto mimoriadne moment, Rovnako ako ste sa ma spýtali: “Aký je váš obľúbený, najlepší-thing, veľa prirodzene vyzerajúce, pohodlné mac riešiť s práškom ponúkaným teraz?” Uviedol by som jednu vec: Mac mineralizuje povrch pokožky.

REKLAMA

Mac minerallize Skinfinish Natural v strednej Tan ($ 32)
V závislosti na ktorej farbe si vyberiete, môžete využiť MAC mineralizovať povrchovú hladinu kože prirodzenú líniu pečených lisovaných minerálnych práškov pre rad rôznych vecí, ako je rezanie na lesk, večerný tón pleti, rozmazanie pórov, bronzing, rovnako ako nastavenie váš základ a / alebo korektor.

Majú polo-matný povrch, ako aj mierne množstvo pigmentu, ale môžu byť vypnuté. Sú ponúkané v dlhodobej línii v 15 odtieňoch za 32 dolárov.

V spoločnosti Mac PARLANCE, som NC42, rovnako ako ja mám kombinovanú pokožku, ktorá podniká medzi olejovité, ako aj suché. Nosím farebný médium opálenie ako môj obchod s nastavením prášku denne, rovnako ako ja som tiež využil, aby mi poskytli slnko často ako bronzer.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Mac mineralizuje kožušinové prírodné v strednom opálení na mojej NC42 koži
Páči sa mi to veľa vecí o tomto prášku! – Budem sa však snažiť udržať tento krátky (yeah pravý, karen), pretože inak by sme tu mali pravdu tu ’til budúci utorok.

Zhrnutie je to: v práškovej krajine, MAC mineralizácii Skinfinish Natural je môj súčasný preferovaný prášok cez dosku – nielen z Mac – pre príležitostné, dewy, prirodzene vyzerajúcej kože.

Nosenie Mac mineralizovať Skinfinish Natural v strednej Tan s Dior Dior Dior Nude Air Sérum
Použil som ho pre každodenné make-up vyzerá, obrovské udalosti, obrázky, HD video, denné pracovné stretnutia, dátumy na večeru, ako aj užívanie Rosie von pre svoje prechádzky, rovnako ako verím, že to vyzerá rovnako skvelé na kameru, ako to funguje Originálny život. Na rozdiel od mnohých stlačených práškových vzorcov, mineralizovať naturals kožušiny vyzerajú oveľa viac ako voľné prášky ako lisované prášky, keď sedia na koži.

Po tom, čo ste si vzali zillion fotografie v priebehu rokov, verím, že voľné prášky normálne vyzerajú oveľa lepšie ako lisované prášky osobne, ako aj v fotkách – mäkšie, myslím. Menej ako make-up, ako aj oveľa viac ako originálna koža. Avšak Mac mineralizuje prirodzené pokinky, ktoré trend. Keď to nosím, moja koža vyzerá aj tónovaná, hladká, rovnako ako to nevyzerá lesklé (ani nevyzerá to vážne matné). Prášok tiež nevyzerá neuveriteľne zrejmé.

Dopad mi pripomína, že mi pripomína voľný prášok Chanel, ktorý je absolútne krásny, avšak Chanel’s Prášok je tiež 1) oveľa oveľa viac nákladnejšie (52 USD za to $ 32), 2) ponúkané v menej odtieňoch.

Láska tento prášok!

S MAC mineralizáciou naturals na kožu, trochu ide dlhú cestu. Využil som si baňu takmer každý deň, rovnako ako som sotva dal dent do nej. Nie je to oxidovať ani (stmaviť) na mojej koži po celý deň, takže farba zostane pravda, rovnako ako to krásne zmesi. To tiež nezvyšuje žiadny typ textúrovaných oblastí (sakra tie suché škvrny!) Alebo aktivujte breakouts, zatiaľ čo súbežne sa podarí vyzerať nevyriešené bez ohľadu na to, čo som nosil.

Keď som veľmi prvýkrát začal používať, bol som všetko o párovaní mineralizácii kožušinových prirodzených s Mac sa zaoberať a telo, avšak v týchto dňoch sa mi páči použitie na vrchole Mac Lightful CC CREAM, Mac Pro Longwear Nouring Waters Result alebo Dior Diorskin Nude Air Serum . Vážne, verím, že ho môžete spárovať s čímkoľvek.

Teraz to nenavrhujem, ak máte veľmi mastnú pleť, pretože povrch nemusí byť matný pre vás dostatočný. Ak je to tak, navrhujem buď mac blot, alebo robiť 50/50 zmesi bloty s mineralizáciou.

Verím, že balenie je typ bolesti v @SS. Veľmi som uprednostňoval staršie balenie s odstránenými vrchmi, pretože som bol schopný vidieť farbu ideálne preč. Plus, moje T-REX pazúry majú ťažký čas otvorenia aktualizovaných kompaktov! Verím, že využívajú magnetický uzáver, ktorý nie je jednoduchý, keď mám krém alebo základ na rukách.

V veľkom pláne vecí však ide o menšie otázky. Celkovo mám rád MAC mineralizovať prirodzené bity. Použitie Je to skoro ako podvádzanie! Keď to nosím, dostanem veľa oveľa viac komplimentov na mojej koži, rovnako ako som rád, “Dude! Je to dym, ako aj zrkadlá. Mac mineralizácia robí všetky ťažké zdvíhanie. ”

REKLAMA

Môžete zistiť MAC mineralizovať prirodzené prášky na kožu v dlhodobej línii v počítadlách Mac, obchody, ako aj online.

Vášpriateľský závislý odvolanie Spoločenstva, \ t

Karen

Séria MAC Unsung Heroes (podmnožina mojej rutinnej rutinnej série NEZAHNÍKOVATEĽOV SÉRIUJÚCICH) obsahuje niekoľko mojich celoštátnych preferovaných produktov z dlhodobej zberu Mac

Mac Unsung Heroes: Mac Fleur Power Blush
Mac Unsung Heroes: Swiss Chocolate očné tiene
Mac Unsung Heroes: Costa Riche Eye Kohl
Mac Unduspols Heroes: Mineralze Skinfinish Natural
Mac Unsung Heroes: Mac Dodatočný rozmer Eye Shadow v Havane
Mac Unsung Heroes: Chicory Lip ceruzka
Mac Unsung Heroes: údený mandľový rúž
Mac Unsung Heroes: pol ‘n polovica rúže
Mac Unsung Heroes: Chili Lipstick
Mac Unsung Heroes: Coffee Eye Pencil
Mac Unsung Heroes: Minerallize Skinfinish v celosvetovej žiare
Mac Unsung Heroes: Mac Dodatočný rozmer Eye Shadow v Havane
Mac Unsung Heroes: Vintage Matte tekutý lipcolour v spálenom korení
Mac Unsung Heroes: mineralizovať nadáciu / voľné
Mac Unsung Heroes: Mac Giddy Luster REPSTICK
Mac Unsung Heroes: Mac Studio Repair Fluid Foundation
Mac Unsung Heroes: Amorzná zliatina očné tiene
Mac Unsung Heroes: Štruktúra očné tiene
Mac Unsung Heroes: Prep + PRIME 24-hodinový predĺžený očný základ
Mac Unsung Heroes: Swiss Chocolate očné tiene
Mac Unsung Heroes: Saddle očné tiene
NEPOUŽÍVAŤ HEROES: MAC v prídavnom rozmere vode odolné voči maskare
Mac Unsung Heroes: Minove Eye Kohl
Mac Unsung Heroes: Vezmite si ponornú technikohl
Mac Unsung Heroes: Cork Eye Shadow
Mac Unduspols Heroes: 221 Tiny kužeľovej kefy
Mac Unsung Heroes: Matchmaster Shade Intelligence Compact
Mac Unsung Heroes: Mac Oh My Mocha Eye Shadow
Mac Undersprus Heroes: Pro Longwear Water Resour Color Stick v Lilacked
Mac Unsung Heroes: Satin Taupe Eye Shadow
Mac Unsung Heroes: HIGH TEA REPSTICK
Mac Unsung Heroes: Blooze Eye Kohl
MAC Unsung Heroes: MAC Fleur Power Blush
MAC Unsung Heroes: Layin’ low paint Pot
MAC Unsung Heroes: Constructivist paint Pot
Mac Unsung Heroes: Prep + Prime Fix +
Mac Unduspols Heroes: Mineralze Skinfinish Natural
Mac Unsung Heroes: Perzistencia Matte REPSTICK
Mac Unsung Heroes: Velxe Pearlfusion Shadow v Brownluxe
Mac Unsung Heroes: Costa Riche Eye Kohl
Mac Unsung Heroes: Štúdio Chrompenské ceruzky
Mac Unsung Heroes: Brun Eye Shadow
MAC Unsung Heroes: Staunchly elegant pro Longwear Lip Pencil
Mac Unsung Heroes: Mac teplý duch mineralizovať červenať
Mac Unsung Heroes: ukazuje starožitný zlatý glitter
Mac Unsung Heroes: Štýl červenať
Mac Unsung Heroes: tvarovanie prášku v lightsweep
Mac Unsung Heroes: Pro Longwear Maľba hrniec v maliarsky
Mac Unsung Heroes: Vek očný tieň
Mac Unsung Heroes: Bronzový očný tieň
Mac Unsung Heroes: Honey Lust Eye Shadow
Mac Unsung Heroes: Sun Rush Luster kvapky
MAC Unsung Heroes: great Buzz Plushglass
Mac Unsung Heroes: 33 Lash
Mac Unsung Heroes: Shale Eyeshadow
Mac Unsung Heroes: Harmony červenať
Mac Unsung Heroes: Careblends lisovaný prášok
Mac Unsung Heroes: Spokojný Plushglass
Mac Unsung Heroes: Bamboom Maľovanie
Mac Unsung Heroes: Sublime Nature Paint
Mac Unsung Heroes: Zaoberajte sa, rovnako ako Fousel Foundation
Mac Unsung Heroes: Prunella Eye Kohl
Mac Unsung Heroes: 239 očné shader kefa
Mac Unsung Heroes: GREENSMOKE EYHADOW
Mac Unsung Heroes: Ample Pink Plushglass
Mac Unsung Heroes: Indianwood Paint Pot
Mac Unsung Heroes: holý výskumný študijný náter
Mac Unsung Heroes: Rubeensque Maľovanie
Mac Unsung Heroes: Taint Eye Kohl
Mac Unsung Heroes: obrovský detský plushglass
Mac Unsung Heroes: Kohl Power Pencil Liner v mačacej
Mac Unsung Heroes: Štýl červenať
Mac Unsung Heroes: Ambering Zvýšené červenať
Mac Unsung Heroes: Mac Iridescenčný prášok / voľné v Silver Dusk
Mac Unsung Heroes: Mac Iscent Prášok / voľné v zlatom bronze
Mac Unsung Heroes: C-Thru Lipglass
Mac Unsung Heroes: Fresh Flare Pro Longwear Eye Shadow
Mac Unsung Heroes: Viva Glam V Lipglass
MAC Unsung Heroes: Loud & charming Cremesheen Glass
Mac Unsung Heroes: Viva Glam VI Lipglass
Mac Unsung Heroes: Breezy Sheertone Shimmer Blush
MAC Unsung Heroes: care blends important Oils, Grapefruit + Chamomile
Mac Unsung Heroes: Prep + Prime Liff Eye Primer
MAC Unsung Heroes: ideal picture Cremesheen Glass
Mac Unsung Heroes: Modesty Cremesheen Lipstick
Mac Unsung Heroes: Double Pokus Cremesheen Lipglass
Mac Unsung Heroes: Bambusové očné tiene
Mac Unsung Heroes: Hovorte Louder Cremesheen Ripstick
Mac Unsung Heroes: Sandy B Lipstick
Mac Unsung Heroes: Club Eyeshadow
Mac Unsung Heroes: Uniforma TechnaKohl Liner
MAC Unsung Heroes: wonderful fulfillment pro Longwear Eyeshadow
Mac Unsung Heroes: Mac Red Ripstick
Mac Unsung Heroes: Žena Risk Risk Rubstick
Mac Unsung Heroes: Apeling Eyeshadow
Mac Unsung Heroes: Ruby WOO REPSTICK
Mac Unsung Heroes: Retroseck Eyeshadow
Mac Unsung Heroes: EyeHadow v Phloof!
Mac Unsung Heroes: Twig Ripstick
Mac Unsung Heroes: Creme vo vašej kávovej rúže

Sobota Surfing, 15. január, 2022

Dobré ráno a HELLO, COMATURDEY! Dnešná otázka týkajúca sa oblečenia pre vás – Už ste niekedy išli do obchodu, vyskúšali ste niečo, čo som si to vyskúšali a miloval toľko, že ste to nechceli vziať? A potom, pretože ste to milovali toľko, kúpili ste ho hneď a tam predtým, než sa dostanete von z obchodu?

To sa mi stalo len raz, a to bolo nedávno s týmto Sherpa Bunda z Athleta.

REKLAMA

Zúfalo som potreboval nejaké teplé svetre a topy, takže som sa sám nakupoval na veci, ktoré som vlastne nenávidím.

Normálne nájdem dôvody, prečo byť naštvaný väčšinou predmetov oblečenia, ale toto je tak teplé a tak mäkké, a spravodlivá váha, aby ma udržať záchvat v interiéri aj vonku. Nie je to ani príliš voľné ani príliš formované, a to buď, a nielen robiť vrecká ľahko prispôsobiť môj telefón, ale majú tiež zipsy (!), Takže moja keporka nevypadne.

Dobrá správa, je to na predaje!

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Ak ste na trhu pre niečo teplé, snuggly a útulné, veľmi odporúčam. Urobil môj svet oveľa lepšie, a vždy, keď ho nosím, skoro ako obliecť.

Tento týždeň čítanie

Obľúbený príbeh o týždni -> Ako sa make-up a kaderníkov pracovali na transformácii vedúcich hercov v posledných filmoch, ako je “duna”, “oči Tammy Faye,” “Byť Ricardos” a ďalšie.

Údajne, toto sú rozpočet-priateľský make-up produkty aj krásy snobs láska.

Všetko o zvlhčovacej močovine a to, čo môže urobiť pre vašu suchú pokožku.

Robte výrobky na starostlivosť o pleť, ktoré údajne “boist cirkulácia” skutočne robia čokoľvek?

Hej, insomniacs! Čoskoro budete môcť kúpiť parfumu, ktorý vám pomôže chytiť nejaké z’s.

Potrebuje vaša pokožka všetky tieto výrobky na starostlivosť o pleť?

Outdoorové mačky používajú satelitné riadu $ 500 Starlink Satelitné pokrmy vo forme vyhrievaných lôžok.

FDA schvaľuje prvá artritída manažmentu bolesti pre mačky.

Oh, skvelé, teraz chcem tento koberci hrable …

Nové návyky s pokožkou vyskúšať v roku 2022

Ako prijať prítomnosť velenia

Drop túto znalosť, prosím.

Ako prežiť bez nákupu alebo nízkeho kúpiť

Takže uspokojivé …

Viac vlhkosti, prosím.

Bude to jasný, sunshiny deň.

REKLAMA

Aký je váš víkend tak ďaleko? chýbaš mi. Dúfam, že dostanete nejaký čas na relaxáciu!

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

Nosiť opaľovací krém počas zivených mesiacov: vaše myšlienky?

Yay, opaľovací krém!
Normálne nosíte opaľovací krém počas zimy? Nebol som neuveriteľne veľký na to za posledných pár rokov, ale tento zimálny zimu som sa rozhodol spáchať, pretože som sa postarať o hyperpigmentáciu. Začal som tiež používať silnejší retinol, ktorý ma urobil oveľa citlivejšie na slnko, takže som vrhla, že veci, dievča!

V poslednej dobe som miloval Avene Solaire UV opaľovací krém. Som vlastne na mojom štvrtej fľaši! YUP, Milujem to tak, že veľa (tu dúfajú Avene, nikdy neprerušuje).

REKLAMA

Mám rád zmiešanie tónovaných a neotknutých verzií, aby som vytvoril svoju vlastnú vlastnú farbu. Aplikujem prvú vrstvu, počkajte, kým sa suchý, potom urobím druhú vrstvu. Potom, čo táto druhá vrstva nastaví, aplikujem make-up na vrchole.

REKLAMA

Aké sú vaše myšlienky na opaľovací krém počas zintenzívnych mesiacov? Ste dobre na sebe, alebo to preskočíte?

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

Seven Deadly Sins of makeup identify

This identify has been going around for a while, I first saw it on fivezero’s blog, and then a lot more recently on agirlwithpinkcheeks’s blog, which then reminded me that I had it in my draft folder.  The purpose of this identify is to name a makeup item associated with each of the seven Deadly Sins.  Side note: this identify reminds me of the motion picture Se7en! (good movie but scary!)

GREED
What’s your a lot of inexpensive appeal item? What’s your a lot of expensive appeal item?
Most inexpensive: over the years I’ve picked up lots of appeal items for a dollar, but the one that I use regularly is the wet n Wild eye shadow in Brulee, which is a fantastic brow highlight shade.

Most expensive: this is a bit embarrassing, but I paid nearly $200 for a skincare set from a Korean brand I’d never heard of, and I still haven’t tried all the items yet, and that was 2 years ago. The brand is called history of Whoo and apparently it was used by the royal court. This is like the set I bought:

My goal is to use the whole regimen this winter!

WRATH
What item do you have a love/hate relationship with?
Mineral makeup. I love getting them and playing around with them, but I don’t use them on a regular basis!  My much-loved mineral brands are Silk Naturals (foundation and blushes) and fyrinnae (eye shadows).  Silk Naturals foundations are neat because you get to mix them yourself so you can adjust your shade to match your wintertime or summer colour:

GLUTTONY
What brand takes up a lot of of your collection?
MAC for eye shadows (75) and Essie for nail polishes (81).  No shame, and I will indulge in more from both brands in 2016!

SLOTH
What product do you disregard the most due to laziness?
Contouring products.  I’ve picked up a few products specifically for contouring, including NYX Taupe blush, MAC sculpting Powder in Sculpt, and Illamasqua cream Blusher in Zygomatic… but I hardly ever contour my face.

PÝCHA
What product gives you the most confidence?
Concealer. I feel like without under eye concealer, I look really worn out and nearly sickly. My current much-loved is the Maybelline Age Rewind Eraser (see my comparison post of my Maybelline concealers here).

LUST
Which item is at the top of your appeal wishlist?
A big portion of my life ideal now is lusting after appeal products considering that I am not meant to be getting anything (save for a few things here and there ) So I’ll name a newly Lusted item: Sephora Collection Oil Infusion color & care ($18):

I saw this examined on beautyisles, in which she compared it against YSL Volupté Tint-In-Oil ($35) – it was an instant lust!

ENVY
Which makeup product looks great on other but not on you?
Bold lipsticks. I just can’t pull it off without looking silly. I personally feel that my lips are too full and anything that draws a lot more attention to them makes me look ridiculous! I’d love to rock something like this:

If you haven’t done this Tag, please do!

* explanation of the header image: apparently there is speculation that the characters Spongebob Squarepants are based on the 7 deadly sins – interesting idea.

Zdieľajte to:
zdieľam

Kliknite, ak chcete odoslať priateľovi (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na Pinterest (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Twitteri (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na TUMBLR (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Reddit (otvorí sa v novom okne)

Páči sa ti to:
Rovnako ako načítanie …

Súvisiaci

20 appeal questions TagHere’s a Tag that I saw on Katie of plus Beauty’s blog ages ago! (I miss Katie, any individual else? I saw on IG that her step went well – I’m so delighted for her!) 20 appeal questions Tag: 1. Do you remember your first makeup item? It was a frosty pink…
November 22, 2015In “Beauty”

Confessions of a appeal blogger TagWheeee! another identify post. U nich si určite robia cestu okolo blogosféry. I take pleasure in reading them as they add a different dimension to an otherwise singular focus blog topic (be it beauty, fashion, cooking etc) – and as we know, everyone is multi-faceted. vďaka bree, a štýluwithjoy pre tagovanie ma …
15. marec 2015in “Krása”

The Lipstick TagYay, my turn, my turn!  The spectacular Sam of Glam with Sam identified me for this. If she hadn’t identified me, I would have made up some fictitious person who “tagged” me just so I could do this Tag!  Thanks Sam, for keeping me from having to fabricate online pals! :P…
May 4, 2015In “Beauty”

5 dôvodov, prečo som rád jasný rúž

rovnako roztomilý
1. Robí toľko make-up ťažké zdvíhanie.

Prisahám, môžem sa dostať preč s použitím toľko menej make-upu, keď používam svetlý okraj. Cítim sa úplne spolu s jasným rúžom, maskarou, ako aj korektorom.

Čestné odvolanie šťastia rúže
2. Bright Ripstick kričí napriek tomu, že sa cítite nahlas na svete.

Úsmev je toľko väčšie, rovnako ako jasnejšie s jasným perom.

REKLAMA

Mac miliardy dolára úsmevom
3. Je to klasika.

Červený rúž nikdy nevyjde z štýlu!

Rouge Apecial v roku 172 Rouge Rebelle
4. Dlhodobé matné vzorce sa toľko zlepšili.

Posledné s vodou, kávou, mačacími bozkami …

Čas pre nejaké červené!
5. Sú to tak zábavné zbierať!

REKLAMA

Nikdy nemôžete mať dosť.

Existuje aj taká vec, rovnako ako aj veľa jasne?
Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen