Archives March 2023

Subtle Spring Sparkle: Zlaté bronzové halo oči pre homegoods s metropolitným rozpadajúcim plávaným letným kolekciou

Subtle Jar Shimmer na výlet do homesolds
Väčšina časov, keď idem do homegoods, som oblečený CAJ s veľmi malým (alebo zanedbateľným) make-upom, avšak v niektorých prípadoch mám rád ísť gladiator štýl, rovnako ako moje vlasy, rovnako ako make-up, rovnako ako trochu oveľa viac oblečený, takže môžem ísť do obchodu, ako som vstupovať do arény.

Áno, Homegoods je matka-truckin ‘Arena.

REKLAMA

Udelené, neexistujú žiadne preddačné zvieratá, oštep, meče alebo pancierové vône cválajúce na vás, keď obdivujete jemne maľovanú citrónovú misku (ručne v Taliansku!), Avšak, ak vidím, že tlačí váš košík smerom k poslednej botanickej tlači inšpirovanej farmám, počítať na tom, že budem telo kontrolovať vaše @ss do stratosféry.

Nehrám sa v homesgoods!

Coywolf, ako aj som tam bol dnes hľadať byliny hrnce pre ženu svätyňu, rovnako ako som použil toto zlaté bronzové halo oko.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Chcel by som k tomuto obchodu 5 000 USD.
Toto bolo toned-down halogén oko, rovnako ako vrchol v strede mojich viečok nebol taký silný, ako je to v tradičnom halo.

To bolo uprostred dňa, takže som to vzal dole notch tým, že som zachoval zlatý vrchol pomerne blízko v tóne do okolitého bronzového tieňa, ale nechcel som, aby to bolo tiež jemné, takže som ho vrstol na vrchole Shimmery Gold Pencil Liner, rovnako ako Swish of Teal na dolnej linke Lash.

Stále vyzerá shirmery z niekoľkých metrov ďaleko! SIDE POZNÁMKA: IPhone Situácia je záujmom Lipsticks iPhone Situácia z môjho obchodu, ConnorClaire.com.
Urban Decay Beached Summertime Collection

Aby som sa zameral na svoje viečka, držal som svoju kožu, pery, rovnako ako obočie veľmi chlad, avšak som nosil nejaké veci z nového metropolitného kazu plávaného letného zbierky, konkrétne palety, bronzer, ako aj zlaté očné linky.

Nové na leto

V Mac-Hovorím som NC42.
Rozpad
Ak máte pocit, že je to, že to vyzerá pokúsiť, tu je to, čo používam, ako aj kroky, ktoré som nasledoval.

Jemné halo oko

Nástroje (veci, ktoré som využil, sú v kurzíve)

ROZHODNUTIE S PRIMEROM (Urban Decay Metropolitan Defense Cine Tone Tone Primer)

Kefy na očné tiene: Plochá kefa, klenutá kefa, kužeľovitý čistý, ako aj riadi čistý (MAC 239, MAC 217, Mac 224, ako aj riadi čisté z NARS)

Tvárové kefy na aplikáciu, ako aj miešanie korektor, prášok, ako aj bronzer (MAC 140, presýpacie hodiny závoj prášok čisté, ako aj skutočné metódy obrysovej kefy)

Brow gél (presýpacie hodiny oblúk gél v tmavej brunete)

Mascara (Tarte Lights Video Camera Lashes)

Brown Liner (Mac Coffee)

Shimmery bronzové očné tiene (klin z metropolitnej pláže pláže očné tiene)

Zlaté očné tiene, rovnako ako očné linky (mestský rozpad pláže 24/7 glidu-on eye ceruzka v goldmine, ako aj 16. stoskym zmiešané s očami s plameňom z metropolitného kazu plánu očné tiene)

Šmarmery Teal Eyeshadow (ponorte z pláže UD Pláž)

Pod-efekt korektor (make-up pre stále HD Ultra Concealer v Y33, ako aj Y41)

Kvapalný odtieň kože (mestský rozpad nahej pokožky, ako aj v strednom tmavom)

Dohoda s práškom (presýpacie hodiny)

Matte Bronzer (mestský rozpad pláže bronzer v bronzované)

Nahý lesk (mestský rozpad Lipgloss v palive)

Kroky

Zmiešajte riešenie s primérom okolo tváre, rovnako ako nechať ho vyschnúť, keď začnete oči.

Curl Your Lashes, ak chcete / potrebujete, rovnako ako potom aplikujte jednu alebo dve vrstvy vašej maskary.

Vyplňte svoje obočie s obočím gélom.

Tightline váš horný lúčik s hnedou ceruzkou.

Matte bronzér zametajte do záhybu, ako aj pozdĺž vašich dolných okraja, rovnako ako zmesi hrany.

Pat shimmery bronzové očné tiene na veko, zastavte len krátke od vášho záhrynia, rovnako ako ich mieša do bronzer.

Riadku stred z hornej lúčovitej čiary so zlatými ceruzkou vložkou, rovnako ako potom nakreslite niekoľko krátkych línií paralelných s touto čiarou na veku, aby ste vytvorili základňu vášho halo.

Pat, rovnako ako miešať zlatý tieň na vrchole zlaté očné linky.

Perie z hrán zlata, miešanie ho do bronzového očného očného očného očí vo vnútorných aj vonkajších rohoch vašich očí.

LINE TECHNIKA NAJNOVŠIE LAHOVÉHO LINKU S TEAL LISTERA POUŽÍVATEĽA POTREBUJÚCEHO POTREBUJÚCEHO KEFU.

Vyhladnite dohodu s odtieňmi kdekoľvek chcete ďalšie pokrytie.

Hide any type of dark circles, as well as do any type of other area treatments you’d like with concealer.

Dust a sheer layer of deal with powder atop whatever to set your base.

Sweep the matte bronzer on your cheekbones, around the perimeter of your face, as well as across the bridge of your nose.

Apply nude gloss.

REKLAMA

When’s the last time you’ve been to HomeGoods? Čo si dostal?

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

Chanel Dovolenka 2017: Tait de Caractère Eyeshadow Kombinácia

Veko: Chanel Trait de Caractère Eyeshadow Kombinácia ($ 70)
Stále čakám v tom okamihu, že pang v mojom čreve, že sa tak bežne vyskytuje s Chanel Le Palettes, najmä sviatok. Je to ten moment, keď si uvedomím, že – OMG – Táto kombinácia [si zaslúži] uctievanie, rovnako ako nemôžem online bez neho. Stále čakám na to, aby som začal s novým $ 70 Trait de Caractère Dovolenka Paleta.

A čakanie, ako aj čakanie, rovnako ako čakanie …

REKLAMA

Trait de Caractre, nová kombinácia $ 70 eyeshadow z Chanel Holiday Collection (teraz k dispozícii)
Trait de Caractère je teraz na počítadlách, spolu so zvyškom Chanelovej dovolenky 2017, rovnako ako som ho použil niekoľko krát za posledných niekoľko týždňov, mnohí len nedávno narušenie s mojimi rodičmi (Zmiešalo som matte Brown S shimmery TAUPE, zmiešané na mojich viečkach, potom lemoval Lashové čiary s tmavozeleskou), rovnako ako ya vedieť … Je to to.

Hi, matka, ako aj otec!

Technicky, kombinácia kliešte najlepšie boxy, ako aj dostatočnú dobrotu, aby bola nezabudnuteľná. Má päť práškových očných očných očných očných očných očných očných očných očných očných očných očných očných očidiel v Les Béges Zdravá žiara, v tom, že sú pigment-to-médium pigment, s mäkkými, ľahko-to-zmesi prášky. Áno, je tu trochu spadnutia, ale nie rovnako ako zdravá žiara, povedzte vďaka dobrote … Nestačí na to, aby ma vypol.

Používam hnedý odtieň zmiešaný s odtieňom dreveného uhlia na mojich viečkach, ekologicky priateľský odtieň zmiešaný s príkalkom na mojich spodných lúčoch, ako aj shimmery taupe ako zvýrazňovač.
Tait de Caractère kombinuje skvelú zmes zborových farieb s jasným popom zelenej, takže zostatky užitočné, rovnako ako zábava, čo je pre mňa vždy vynikajúca vec. Nemôžem sa buď metať o dobe nosenia tieňov. Rýchle vydržia plný pracovný deň od 9:00 do 7 rokov.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Swatchin ‘
Ale … Aj s pozitívnymi vecami, Trait de Caractère jednoducho nie je inšpirujúci, že ďalšia úroveň túžby pre mňa. Verím, že táto kombinácia chýba, je to, že ďalšia niečo – niečo špeciálna omáčka, ktorá oddeľuje “len OK” Chanel palety z legendárnych.

Gosh, držať na mysli Kódexy Subtitúty z predchádzajúceho tohto roka, ten so všetkými týmito krásnymi bridlicami dokončuje, že boli lesklé, ale nie aj lesklé? prakticky lesklý? Ugh. TAK DOBRÉ. Rovnako ako aj ešte oveľa novšie očné kombinácie z jesene, ktoré mali bláznivé šijacie techniky, ako aj matný opálený cestný film, ktorý bol tak pigmentovaný, rovnako ako bohatý, rovnako ako zábavné, rovnako ako bohaté, rovnako ako všetko.

REKLAMA

V porovnaní s tými ďalšími paletami je vlastnosť De Caractère 100% len v poriadku. Je to úplne funkčné, ale nie je radšej dosiahnuť Awe-inšpirujúce, rovnako ako to nie je tak (Awe-inšpirujúce) niečo, čo vždy chce z Chanel? Trochu pomlčka mágie?

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

NARS Audiálna zbierka na jeseň 2016, ako aj Apoline, môj nový preferovaný ružový pery

päť nových NARS APLUÁLNY REBSTICKS Z ADVALIKÁLNYCH ZBERU
François, homeboy, chápem, že ste hektic – Čo s predajom svojho ostrova Bora Bora, rovnako ako pracuje na produkciu tých najlepších lipglossov na svete – takže máte, ako, žiadny voľný čas, však nemohol mať Strelí sa za pár minút, aby ste pomenovali jeden z vašich piatich nových audiálnych rúž “Karen”?

Nie je to tak, že by som vás žiadal, aby som dostal väzenie tetovanie môjho obchodu s vaším predlaktím. Všetko, čo chcem, je rúž menom Karen.

REKLAMA

Je to tak dobre, že sa opýtate?

Päť nových NARS APLUÁLNY REBSTICKS ZO SPOTREBUJE NA DOPLOSTI APOLINE, MONE, Kate, Stefania, ako aj Shirley
Nie som jediná Karen, rovnako ako mám podozrenie, že veľa z nás chcela mať naše meno na našom mimoriadne vlastnom odvážnom rúž. Mám obraz, ktorý by sa mal cítiť naozaj skvelé, ako nájsť, že ste urobili čestného člena soli ‘n’ Pepa, ako aj EN Vogue.

Tentokrát v okolí, Apoline, Shirley, Stefania, Kate, ako aj Mona dostať tú česť, rovnako ako sú súčasťou novej Nars Audivy Autumn Collection, ktorý predstavil 15. augusta v NARS obchodoch, ako aj na webovej stránke NARS Ako sa zobrazí 1. septembra do Sephora.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Mohli by som hovoriť o rúž, opýtali by som sa tým, “prečo ste tak krémovo, rovnako ako nepriehľadné? Prečo si nikdy neodstrániš do svojich jemných línií? Prečo ťa mám rád? ”

Z tejto dávky som všetko o apoline (ružová ruža), ako aj stefania (hlboká fuchsia), pretože sú ružové, rovnako ako som predvídateľný tak, haha.

Ale tiež som verím, že Shirley (Crimson), Kate (fialová orchidea), ako aj Mona (Mahagón) sú tiež pekné.

Nars Audiálna zbierka tiež obsahuje úplne novú radu krepkotvorných krémov s názvom … Brow definujúci krémy.

K dispozícii v štyroch farbách, cítia sa suchšie ako mac fluidline Brow gelcreme ku mne, rovnako ako je o niečo menej pigmentované, avšak v tomto prípade neverím, že je to zlá vec, pretože ak som mal dolár, kedykoľvek som sa snažil Produkt, ako je tieto, ako aj neúmyselne “Instagram prezeral” sám seba mimo zabudnutia, mal by som dostatok peňazí, aby som dostal, že ostrov Bora Bora z François sám.

Normálne riaďte odstraňovať obočie produktov, ako je tieto z tohto dôvodu – od tej doby presne, ako intenzívne sú normálne – to sú však len pigmentované dostatočné na vyplnenie riedky oblastí bez toho, aby moje obočie vyzerali ťažké alebo prehnané. Výsledky vyzerajú veľmi prirodzené, čo ma chce chcieť bozkávať françois na oboch tváre.

Sú to 23 USD, ako aj ponúkané v Sonoran (blondínka), El Djouf (svetlo Brown), Tanami (Auburn), ako aj Danakil (tmavo Brown).

Nars obočie definujúce krémy zhora zhora nadol v Sonoran, Tanami, El Djouf, ako aj Danakil
Existujú podobne dve nové tmavé, pigmentované neobmedzené kvapalné vložky očných lúčov. Obaja sú čierne, ako aj $ 27, ale jeden má matný povrch, ako aj druhý je satén.

Jediné, čo je, som všestranný poctivý nápad Gal, rovnako ako to, že majú tuhý tip, takže moje čiary skončia s Shaky, myšou, nie ste si istí hrán, rovnako ako sa mi páči moje riadky, “ak požiadavka Budem, vyrezam b * tch. ”

Nars neobmedzené očné linky Stylo v Matte, rovnako ako satén

NARS AUDUMY MASCARA

REKLAMA

Audivácia Mascara v kolekcii je opätovným podporou z dlhodobej línie, rovnako ako sa mi páči na separáciu, výťah, ako aj curl – to, rovnako ako to nie je rozmazanie alebo vločka. So it’s a great one, as well as it’s $26.

NARS Audacious Lipsticks
NARS Unrestricted eyeliner Stylo in Matte as well as Satin
NARS Brow Defining Creams
NARS Audacious Lipstick in Apoline
NARS Audacious Lipstick in Stefania
NARS Audacious Lipstick in Kate
NARS Audacious Lipstick in Mona
NARS Audacious Lipstick in Shirley
Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Mac Viva Glam Miley Cyrus II a trend Prognóza Jar 2016

Mac Viva Glam Miley Cyrus II Lipstick je veľmi červený – teplá oranžová červená – čo nemám celkom pochopiť, pretože Mac to volá jasne oranžové, ale ya viem … ja Rovnako ako farba, takže nebudem rozdeliť vlasy.

Žiaľ Ten, kto hral Gale v hladových hrách?

REKLAMA

Neviem…

Viem, že je to aktuálny hovorca Mac Viva Glam Assespersona a má nový Viva Glam Ripstick a Lipglass vychádzajúceho budúci mesiac, ktorý chcem zavolať Miley Cyrus Deux, pretože často idem francúzsky, keď nie je potrebné robiť …

Tu je video pozrieť sa na ne, spolu s Mac Spring Trend Prognsa 2016. Stačí stlačiť “Play” začať.

Mac Viva Glam Miley Cyrus II Lipstick ($ 17) a Lipglass ($ 15)

Mac Trend prognóza pružiny 16 / oko ($ 40) na ľavom a štúdiu očí lesk v peniazoch medu ($ 22) vpravo

Uvedené produkty

Mac Viva Glam Miley Cyrus II Lipstick ($ 17), príchod 10. septembra online a v obchodoch a počítadlách

Mac Viva Glam Miley Cyrus II Lipglass ($ 15), príchod 10. septembra online a v obchodoch a počítadlách

Mac Trend prognóza pružiny 16 / oko ($ 40)

Mac Studio Eye lesk v Peniaze Med ($ 22)

REKLAMA

Ako vždy, ďakujem vám za sledovanie.

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

Zoznam žiadostivosti, zv. 6: Vec, že ​​som trochu chcú

Contor Claire, My Darling, ak čítate toto … No, to znamená, že ste brilantný dieťa, ktorý sa môže odhlásiť na 13 mesiacov, rovnako ako váš detský mozog Alebo nemusí byť hektické vyliahnutia, ako aj sundry grafy vládnuť svetu.

Ak je to ten prvý, ako zdvorilosť Pani, ktorá odolala 37 hodín práce, aby vás do tohto sveta, prosím, nechajte maku z vašich nepraktických pozemkov. Tiež sa neváhajte, aby ste si vzali na vedomie produkty v tomto zozname žiadostivého týždňa, rovnako ako ich prejsť spolu s otcom v situácii, potrebuje nápady na darčeky matiek.

REKLAMA

Jardiniare infuser fľašu s vodou ($ 34) – presne to, ako je to celkom?! Je to fľaša na sklenenú vodu s odnímateľným, recyklovateľným infúziou na strmú čaju alebo ochutenie H2O s čerstvým ovocím, bylinkami alebo čokoľvek.
I? to.

PET výskumné štúdie Trinket riadu v spánku mačacie, ako aj sedieť mačacie (12 USD) – Som si celkom istý, že El Hub objaví metódu náhodne rozbiť tieto rozkošné Kitty Trinket zásobníky (ako býk? V Číne obchode), avšak hore Až do dňa ich zániku by som chcel uložiť prstene, ako aj náušnice v nich.

Charlotte Tilbury okamžitý pohľad v kombinácii krásy žiara ($ 75) – Táto kombinácia sa zdá byť fantastická metóda, ktorá sa dá pochopiť Charlotte Tilbury, áno?

BYREO Mojave Ghost Eau de Parfum ($ 230) – Bol som gypsy Water Woman na niekoľko rokov, ale keď som bežal cez Mojave Ghost, zatiaľ čo kúpil v oblasti NK Minulý víkend, som sa zamiloval v polovice fľaše (žiadny vtip) Pretože to bolo dobré.
Oficiálna vôňa sú AMBRETTE (TOP POZNÁMKA); magnólia, santalové drevo, ako aj fialové (stredné poznámky); Rovnako ako cédrové drevo, chanilly pižmo, ako aj ostré jantárové (spodné poznámky). Neoficiálne poznámky zahŕňajú fantastické dni vlasov, prichádzajú najprv, ako aj flexibilitu robiť, čo chcete robiť, kedykoľvek chcete urobiť.

Bosequiet Comfort 35 Bezdrôtové slúchadlá (350 dolárov) – v kancelárii zubára pred niekoľkými týždňami som sa snažil na mojom prvom pároch Bose Hluk Slúchadlá, rovnako ako teraz som 100% istí, že sú to liek na dlhú dobu, nepohodlné pracovné cesty.
Iste sú drahé, aj keď …

Misa Fashion šperky vody Lily náušnice ($ 750), ako aj Misa JocLerry Branch Ear Crawlers s diamantmi ($ 1,125) – Rovnako ako aj snívanie tu, takže nič nie je mimo limitov, rád by som rád nejaké iskrivé veci z Misa šperkov.

REKLAMA

Ako ťa? Whatchu dostal na svojom lichobežníkovi?

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Zmiešané výtlačky, ako aj Wiggles

Oh, chlapec, sladkosti, verím, že vaša neter bude hŕstka. Toto dieťa … Neprestáva sa WIGHLING! Snažil som sa fotografovať na nej v tomto krásnom oblečení so zmiešanými výtlačkami, ako aj pre život ma nemohol dostať ju, aby si sedel.

Všimnite si presne, ako sú jej končatiny vždy v inej pozícii!

REKLAMA

Je to skvelá vec, predpokladám, rovnako ako je to fantastické vidieť, že je aktívna, ako aj zaujímavá, rovnako ako živá (aj keď by som mohol online ľutovať tieto slová, keď je beží okolo domu ako skákacieho mačiatka).

El Hub má teóriu, že bude vysoká energia dieťa, rovnako ako som naklonený súhlasiť. Tento týždeň našla nohy, rovnako ako teraz, keď na ňom leží na chrbte, využíva ich, aby sa dostala cez podlahu. Rovnako sa práve prihlásila presne, ako sa otočiť. Objavil som ju v jej detskom fitness centre na jej žalúdku s hlavou hore.

Je to zaujímavé, rovnako ako desivé v rovnakom čase. Náš bitový anjel je oficiálne na cestách!

REKLAMA

Oh, ako aj tento odev je ešte jeden príklad detského oblečenia, ktoré si žela, boli ponúkané v dospelých veľkostiach, lol! Nosil by som pruhované dúhové nohavice s polka-dot tričko v horúcom sekunde. Neboli by ste?

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

A quick intro to the Origins Mega-Mushroom Skin relief Collection

three moisturizing mega mushroom products from Origins
Shitaki, portabello, crimini — GIRL, can we just talk about my favorite mushrooms for a minute? (My favorite ones to eat.) I’ve got a small box of organic criminis waiting to be added to an omelet for lunch, yum!

None of these mushrooms have anything to make with the Dr. Andrew Weil for Origins Mega-Mushroom Skin relief line…but maybe that’s a good thing, because if they did we’d be here talking about truffles (mmm, truffle mac and cheese) pre dni.

REKLAMA

The Mega-Mushroom line

The Origins Mega-Mushroom line is a collection of cleansers ($31 each), a toner ($34), serums ($48-73) and moisturizers ($66 each) for sensitive, dry and red, irritated skin, and, if you’re curious, no, they do not smell like mushrooms.

Esenciálne oleje

The three products I tried (the face Cleanser, Micellar Cleanser and Soothing treatment Lotion, which is generally a toner) smell lightly of lavender, which I guess isn’t a surprise, considering that lavender oil is one of the ingredients, along with other essential oils, like orange and patchouli (FYI, I’ve provided the ingredients of the products I’ve checked at the bottom of this post).

Reishi mushroom

The star ingredient, though, is a mushroom called reishi, or lingzhi mushroom, which is used in standard Chinese medicine for healing and longevity, and it’s meant to soothe red, sensitive skin.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

I know this because Origins has this kick-@ss plant finder for all of the botanical ingredients in their products on their website.

The last time they revamped their packaging, they also revamped their entire technique to the line. now they place plant-based ingredients front and center, kinda like Aveda does, and they list all of their ingredient on the website, which is SO helpful. It lets you get to know their products on a deeper, a lot more functional level.

So, who’s this Dr. Weil dude, anyway?
He’s an author and celebrity doctor known for championing a healthy lifestyle and alternative medicine, and he donates the profits from the line to the non-profit Weil Foundation, which promotes integrative medicine, or the combination of alternative medical treatments alongside conventional medicine.

Moisturizing

I haven’t had any sensitive, red patches lately (knock on wood), so I can’t examine how well these work to minimize redness and sensitivity, but after steadily using them for three weeks, I can say that my combo dry/oily face is content with the high level of hydration, and the products haven’t triggered any breakouts yet.

Good for a quick first cleanse in the morning

The cleanser, toner and micellar water

I like the face Cleanser ($31) as a first cleanse in the morning, or, a second cleanse at night, considering that it doesn’t remove makeup.

It’s creamy, non-foaming, removes oil and dirt, and doesn’t strip my skin or leave my cheeks feeling tight.

The Soothing treatment lotion ($34) is a liquid toner, and I place a few drops on a Shiseido Facial Cotton, then apply it on my face after washing with the face Cleaner.

As for the Micellar Cleanser ($31), it’s gentle and moisturizing, but it doesn’t remove makeup, so it’s not ideal for me, and I think there are similar products out there that aren’t as expensive.

The take-home message

REKLAMA

I recommend the cleanser and toner, especially if you have dry skin that craves lots of moisture, but enjoy out for the essential oils if you have EO sensitivities, especially to lavender, orange or patchouli.

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

Prísady

Face Cleanser —
water\aqua\eau; caprylic/capric triglyceride; butylene glycol; glycerin; olea europaea (olive) fruit oil; phenyl trimethicone; citrus aurantium dulcis (orange) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, pogostemon cablin (patchouli) oil, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil, pelargonium graveolens flower oil, boswellia carterii (olibanum) oil, limonene, linalool, citronellol,; helianthus annuus (sunflower) seed oil; hippophae rhamnoides extract; ganoderma lucidum (mushroom) extract; zingiber officinale (ginger) root extract; curcuma longa (turmeric) root extract; ocimum sanctum leaf extract; cordyceps sinensis extract; silybum marianum fruit extract; triticum vulgare (wheat) germ extract; hordeum vulgare (barley) extract\extrait d’orge; glycyrrhiza glabra (licorice) root extract; fuscoporia obliqua extract; ppg-20 methyl glucose ether; cholesterol; caprylyl glycol; bisabolol; sucrose stearate; carbomer; squalane; isostearic acid; tromethamine; cellulose; sodium dehydroacetate; phenoxyethanol

Soothing treatment lotion —
water\aqua\eau; butylene glycol; peg-4; citrus aurantium dulcis (orange) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, pogostemon cablin (patchouli) oil, citrus nobilis (mandarin oranGE) odlupovací olej, peargonium graveriens kvetinový olej, boswellia carterii (olibanum) olej, limonén, linalool, citronelolol, geraniol; Hippophae RHAMNOIDES extrakt; Zingiber officinal (zázvor) koreňový extrakt; curcuma londa (kurkuma) koreňový extrakt; Ganoderma Lucidum (Huby Reishi Huba); extrakt fuscokoporia obiqua; CORDYCEPS SINENSIS (HUBY) extrakt; OCIMIMA SANKTUM (Svätý bazalka) listový extrakt; aloe barbadensis listová šťava; Helianthus Annuus (slnečnicový) olejový olej; extrakt silybum marianum; sacharóza; Hydrogenovaný ricínový olej PEG-40; trideceth-9; glycerín; glycereth-26; hyaluronát sodný; tokotrienoly; pentylénglykol; tokoferol; hydroxid sodný; skvalén; elaeis guineensis (palmový) olej; fytosteroly; kyselina citrónová; celulóza; sorbát draslíka; fenoxytanol

Micellar Cleanser –
Voda, butylénglykol, glycerín, citrusové aurantium dulcis (oranžový) olej, lavandula angustifolia (levanduľový) olej, povojkový kabľovodíkový olej, citrusové nobilis (mandarínsky oranžový) odlupovací olej, pelargonium graveriens kvetinový olej, boswellia carterii (olibanum) olej, limonén, vakcín MACROCARPON (brusnicička) ovocný extrakt, vaccinium angustifolium (čučoriedkový) ovocný extrakt, Lycium chinense (Wolfberry) Ovocný extrakt, Fuscokoporia Obltikový extrakt, Curcuma Longan (Turmer) Koreňový extrakt, Silybum Marianum Fruit Extract, OCIMIMUM SANCUMOVÝ list extrakt, Cordyceps Sinensis extrakt, Ganoderma Lucidum (hubár) extrakt, trehalóza, zingiber officinanale (zázvorový) koreňový extrakt, Helianthus Annuus (slnečnicový) Olejový olej, hypneea Musciformis (rias) Extrakt, Cucumis sativus (uhorka) Ovocný extrakt, Polysorbát 20, Gellidieldiela Acerosa (rias) Extrakt, sodík Metyl Cocoyl Taaurát, hyaluronát sodný, kvasinkový extrakt, Cetrimoniumchlorid, kyselina citrónová, celulóza, citrát sodný, fytát sodný, fenoxyetanol. Organické éterické oleje: organický oranžový olej, organický mandinínový olej, organický patchouli olej, organický geraniový olej, organický levanduľový olej.

Neat and new to Me: Clinique Chubby Sticks in Bountiful Beige, Ample Amber and Fuller Fudge

Clinique Chubby Sticks from the left: Bountiful Beige, Ample Amber and Fuller Fudge
Čistý a nový pre mňa

Na rozdiel od mojich odpustených hrdinovho seriálu, ktorý ponúka trvalých zberných produktov, ktoré som poznal a miloval dlhú dobu, elegantné a nové pre mňa série Showcases The Theal Collection Products, ktoré na chvíľu skĺzli pod mojím radarom, ale potom som ich objavil! – A teraz si myslím, že sú pre mňa elegantné a nové.

Viete, keď idete pozdĺž a vidíte niekoho na rohu mávanie a spinning jedného z tých obrovských značiek pre zľavnený sklad nábytku alebo malý Caesar’s $ 2 utorok pizza špeciálne? Cítim sa, že by som mal robiť to isté vedľa počítadla kliniky, okrem môjho znamenia by si prečítal, “Očné make-up milenci, ak ste HELLA unavený, choďte sem!”

Ani neviete, koľko ich chabby v poslednej dobe húpali môj svet. Sú ideálne pre make-up minimalistický režim, alebo ak ste v poslednej dobe nepatrili (vážne, idem do kúpeľne aspoň štyrikrát noci), alebo ak chcete nosiť očný make-up, ale nechcem Stráviť polovicu ranného miešania sh * t von na veko.

REKLAMA

Nosenie kliniky Chubby palice v bohatej béžovej, dostatok jantárovej a plnosti Fudge
Moje obľúbené tri odtiene sú bohatá béžová, dostatočná jantárová a plnší Fudge, a ak ste tento týždeň navštevovali blog, možno ste ich už videli v akcii v tejto rýchle červenanie špičky, alebo keď som hovoril o tých triedach krásy Sephora.

Ľahký, polo-číre krém Shadows v twist-up Stick, sú to 17 dolárov každý a nie príliš silne pigmentovaný alebo shimmery, ktoré naozaj, naozaj rád, keď sa nechcem zaoberať intenzívnym miešaním.

Clinique bacuľaté palice zľava v borom béžovej, dostatočné jantár a plnšie fudge

Nechcel som stráviť tonu času, ktorý robím v poslednej dobe, takže tieto bunkové tyčinky boli tak veľké, pretože farby sú tak ľahko miešané a zlúčiť sa do seba.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Ak budem len nosiť jeden tieň, budem bežať palicu ako pastelku cez moje veko a vyhladiť hrany prstom, ale ak mám na sebe dvakrát alebo viac, budem používať Mac 217 .

Berú približne päť minút, takže nie sú druhom krémových tieňov, ktoré vysušia okamžité, dotýkajú sa pokožky. S tým, mám čas na buff a zmes, takže to nie je bitka proti hodinám a na mojich viečkach nemusím ťahať a ťažiť.

Čo sa týka času nosenia? Tak epos. Budú trvať úplné osem alebo deväť hodín na mojom kombinácii suché / mastné veko, a ani nemusím zapojiť NARS PRO-PRIME SMOUDE.

Áno, môžem preskočiť primeru s ’em! Len Chubbies a som dobrý.

Mal som na sebe a milujem oči pohľad v poslednej dobe s dostatočným jantárom z mojej lúče lúčov až po moju čelnú kosť, plnšie fudge vo vonkajších rohoch a bohatej béžovej ako vnútorná zboru zvýraznenie (oh, a bohatá béžová tiež zdvojnásobuje ako zvýrazňovač) . Potom budem tesné linky moje horné riasy s Chanelom 88 Noir Intense, Smudge Mac Costa Riche pozdĺž mojej spodnej jazhy a vodných liniek a nakladanie na Mascaru, z ktorých všetko trvá asi 10 minút … čo je oveľa rýchlejšie ako 30 minút vzhľad oka.

REKLAMA

Tieto a banda iných farieb sú teraz k dispozícii v pultoch Clinique a online. vysoko odporúčané!

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

#FRAGRAGRANCEFLIKA: CLEAN Reserve a Ateliér Kolín nad Rýnom

Toto pravdepodobne bude znieť divné, ale preto, že sme priatelia, ja to povedam … Dostávam sa v mojich cestách, viete? Nie som tak dobrodružný, ako som býval, a je to trochu strašne.

Myslím, že je to prirodzená časť starnutia, a veľa sa stalo v posledných rokoch. Otočil som sa 40, otehotnie (a to chvíľu trvalo), mal dieťa, som sa hodil do materstva, a možno to všetko oslabilo moje dobrodružné odhodlanie. Teraz som zastrašovaný veľkými zmenami oveľa častejšie.

REKLAMA

Na triviálnu úroveň som v rokoch rokov naozaj nezmenil vlasy … keďže predtým, ako by som sa vážne, rád by som to každých päť sekúnd! Vždy som ho vyrastal, odrehal ho alebo ho sfarbením, ale dlho som sa s ním neurobil veľa.

Myslím, že je to odraz, kde som v živote … Nebol som schopný sa zaoberať príliš početnými malými zmenami na vrchole veľkých.

Ale myslím si, že je to lepšie … Začínam chcieť vyskúšať nové veci znova.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Beriem však detské kroky, ako napríklad s parfumom.

V podstate som nosil BYREDO COPSY WATER a vyčistite VEVETLE FLORA 2 alebo TROČIM. Iste, zdanil som sa s inými vôňami a tam, ale deväť z 10-krát (OK, 10 z 10), keď som šiel a chcel nosiť parfum, som si vybral jeden z tých dvoch.

Potom, asi pred mesiacom som sa chystal spritz nejaký parfum predtým, než pôjdem na večeru s priateľom, a myslel som si: “Prečo mám na sebe tieto dve vône, keď tam je celý široký svet parfumov, aby som tam preskúmal ? ”

To bol môj dlhotrvajúci spôsob, ako povedať, že som sa znova snažil nové parfémy a som o tom nadšený.

Čisté rezervné Sel Santal a Clean Reserve Citron Obr

Čisté rezervy robí jeden z dvoch vôní, ktorý som mal na sebe na tieto dva roky. Majú niečo z unisex atmosférie, takže ich vôňa (a fľaše) nie sú príliš vydýchané, ale ani nie sú veľmi mužskí. Myslím, že naozaj čistí čisto.

Obaja Sel Santal a Citron Obr majú vpredu čestné citrusové poznámky, ale nie sú ostré, viete, čo tým myslím? Ako v niektorých prípadoch budete otvoriť oranžovú a šupku bude cítiť prakticky kyslá? Tie nemajú tie ostré citrusové poznámky.

Páči sa mi, že som dal jeden z ňou ráno a cítim ich celý deň.

Čisté rezervné Citron Fig oficiálne vône Poznámky
Obr

Neoficiálne poznámky o vôní
Snuggling s tvojou malou na lenivou nedeľu s otvorenými oknami. Si veľká lyžica, a ona je malá lyžica. Ako dýchate v vôni vlasov vášho dieťaťa, chytíte závan čistých listov a kvetov z oranžového stromu vonku.

Clean Reserve Sel Santal Oficiálna vôňa Poznámky
Mandarínové listy, Bergamot, Nutčekový oriešok Tonic, Iris, Soled Obr, fialová, liesková liesková krémová, santalové drevo, dekadentné jantár, styrax, ruže pižmo.

Neoficiálne poznámky o vôní
Talianske dobrodružstvo v positane na moped s pekným cudzincom (bola zapojená hra pravdy alebo odváženia).

Obaja Sel Santal a Citron Obr sú teraz k dispozícii na Sephora za $ 95 za 3,4-oz. fľaša.

Atelier Cologne Sud Magnolia

I received Atelier Cologne Sud Magnolia as a gift some years ago and wore it once. At the time I was like, “I dunno if this is me,” because it has that citrus sharpness I was talking about.

Well, I tried it again a few days ago, and this time, wow! It’s actually really, really lovely. I wish I would have realized it sooner, because I probably would’ve finished the bottle by now!

After that sharp citrus note mellows out, though (I think it’s the pomelo), it opens and gets warmer, transforming into a beautifully comfortable white floral.

Oficiálna vôňa Poznámky
Bitter Sevillian Orange, Pomelo from Florida, Blackcurrant, Magnolia from Louisiana, Bulgarian rose Absolue, Indian Saffron Flower, Atlas Cedarwood from Morocco, Sandalwood, Musk.

Neoficiálne poznámky o vôní
A hot, lazy day spent lounging on the patio with close pals sipping fizzy lemonade (which may or may not be spiked). As the afternoon turns to night, the aroma of magnolia trees hangs heavy in the air, and your head starts to spin. You feel pleased and loved, without a single burden.

REKLAMA

Available now exclusively at Sephora, $25 for a 0.24-oz. travel-sized bottle, $85 for the 1-oz. bottle shown above, and $130 for a 3.3-oz. fľaša.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

January #mbbinstachallenge look 1 (Week of Jan. 9-15): My handle Matte bright Blue liner With incredibly clean Skin as well as Nude, glossy Lips

The very first look is something with a bold, vibrant aspect on incredibly clean skin #mbbinstachallenge
Kinda springy, yeah?

Here was my original motivation for this week’s #mbbinstachallenge look, as well as you don’t have to copy this. You can do anything you want based on the concept of a bold, vibrant aspect on incredibly clean skin.

REKLAMA

Matte bright blue
I utilized an old MAC fave called Blue Peep Fluidline for the eye makeup (it’s perm!), however I did a somewhat a lot more exaggerated blue wing.

In the motivation photo I used, it appears like the artist concentrated mascara in the middle of the models’ upper lash lines, so I added a couple additional coats in that area on my lashes, too.

The designs look like they’re using a bronzed nude-ish pink gloss, so I grabbed one more old-school MAC fave of mine, Viva Glam V Lipglass.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

The eye makeup is MAC Fluidline in Blue Peep as well as the lips are MAC Viva Glam V Lipglass
It feels a bit odd to wear absolutely no color on my cheeks, considering that I’m always using a bit something, like at least a touch of blush, highlighter or bronzer, however I absolutely like exactly how the absence of color anywhere else on my deal with makes the eye makeup pop.

Someone on Instagram asked if they might just publish an eye shot or a lip shot for the challenge, as well as yes, of course! — that’s absolutely fine! You can do as few or as lots of looks as you want, however please don’t fail to remember to utilize #mbbinstachallenge as well as identify me on Instagram @karenmbb so I can discover you as well as see your looks.

Ooh! Here’s the stunning look Jaclyn @strongfemininity did…

And Lily @itsmrsspurgeon looks outstanding with her makeup as well as hair!

Podieľať sa

any type of day during each week, do your own interpreation of that week’s look, as well as take a photo of it with your phone or other camera.

Post the photo on Instagram! — as well as be sure to include #mbbinstamakeupchallenge, as well as you can likewise identify me at @karenmbb. That method we can browse as well as discover each other!

And if you aren’t on Instagram, leave a comment on this publish as well as a link to your makeup picture.

DISCLAIMER: this is not a judgy, serious, instense or stressful competition. This is strictly for fun as well as to get out of our makeup comfort zones a little, which is why I threw a couple of wackier looks into the mix. For me, it’s simple to always autumn back on the exact same looks ALL THE TIME, so this is just an reason to have fun as well as try new things.

Don’t be terrified to totally fail. No matter what (seriously), at least you’ll be able to state that you did something different as well as expressed yourself creatively. No huge deal. Plus, it’s just makeup. It’s not a long-term commitment or anything.

Reeeeeeeeally ecstatic about roasted vegetables

In other news, assumption who’s on a roasted vegetables kick.

Everything tastes much better when you roast it, man! Some veggies, like carrots as well as cauliflower, get sweeter, as well as you get that great burnt crunch at the edges… YUM! I’d much rather spend time preparing vegetables as well as roasting them instead of steaming them, which is so BLUH as well as tiring to me. For some reason, steamed vegetables depress me…

I prepped a lot of roasted vegetables last weekend to eat throughout the week — eco-friendly beans, carrots, cauliflower, parsnips — as well as I CAN’T wait TO eat THEM ALL!

I’m truly looking ahead to it.

Do you have any type of great veggie recipes (roasted or otherwise)? Pýtajte sa mysle.

REKLAMA

OK, I can’t be the only person who gets this ecstatic about roasting vegetables…

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen