Archives February 2023

Nový Nudestix Love Me Nudes (Natural Edition) Lip + Cheek Kit

NEW FAVE Nude Pera: ALLY z Nustix Love Me Nudes (Natural Edition) Lip + Cheek Kit
Vidieť, ako som nosil túto nudu ceruzku (spojenca) na mojich perách takmer denne vzhľadom na to, že 14 dní úchvatného červeného skončenia, čas prišiel dať mu správne výkrik.

Zoznámte sa s spojencom, jeden zo šiestich odtieňov v novej Nustix Love Me Nudes: Prírodné vydanie Lip a Cheek Kit, ktorá je jedným z dvoch $ 59 le milujem nudes súpravy. Jeden je naplnený odvážnejšími farbami ako ostatné. Prírodné vydanie je mierne ľahšie ružová, broskyňa, ružová verzia.

REKLAMA

Láska!
Love Me Nudes (Natural Edition) Dodáva sa so šiestimi plnohodnotnými Nudestix perou + lícom ceruzky, orezanie a cínu.
Mystic, Rose, Retro, Čistota, Tay Tay a ALLY

Nosím spojenec najviac, ale to nie je nič iné od ostatných odtieňov. Páči sa mi to. Sú všetky krémové, pohodlné a rozprávky flexibilné, pretože nahé farby sa rozhodnú pre sooo veľa rôznych očných tieňov. Mám na sebe ceruzky striktne ako lipies v týchto fotkách, ale môžete ich použiť aj na tvoje tváre ako červenať.

Súprava zahŕňa …

Krémová pery + líca ceruzka v mystic – satény neutrálne mauve s nádychom hnedého

Gél farba pery + lícny balzam v spojencom – lesklý, broskyny ružový nahý

Gél farba pery + tvárový balzam v Tay Tay – lesklý okvetný lístok ružový nahý

Magnetická matná farba pery v ruže – matná neutrálna ruža ružová

Intenzívny matný pery + líca v retro – matná teplá tónovaná tehál červená

Intenzívny matný pery + líca v čistote – matte neutral mauve nahý

“Zdobené plechovky vytvoril umelecký umelecký umelecký umelec Jessica Gorlicky a jej umelecký diel s názvom Je to skutočné. S odkazom na umelecké dielo – Láska, Gorlicky dodáva, “Verím, že je to najsilnejšia sila pre ľudskú existenciu, a že jej sila je mimo našej kontroly, ako aj niečo, čo nemôžeme žiť bez …”

“Výnosy z predaja lásky ma Nudes Natural Edition globálne daruje Láska je hlasná, projekt Nadácie JED, ktorá dodáva podporu proti šikanovaniu, depresii a prevencii samovraždy.”

– NUDESTIX.com

Kit je tiež dosť dobrý obchod. Šesť ceruzky sú plnou veľkosťou a 24 dolárov každý, ak ich dostanete sami, takže šesť z nich za $ 59 je $ 144 hodnota.

REKLAMA

Ak sa cítite tak naklonení, môžete ho sledovať na SEPHORA predajní a webovej stránke Nudestix.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Mystický
Ružový
Retrp
Čistota
Tay tay
Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

Trader Joe’s Hack! Karfiolové nohavice s bazalkou, ako aj parmezánom, ako aj stredomorský štýl šalát s chrumkavým rančovým chickpeas, rovnako ako kukurica (20-minútové jedlo)

Minulé vegetariánske jedlo, pripravené za menej ako 20 minút, vďaka obchodníkovi Joe’s!
Myslím, že by ste sa mohli roztrhnúť do tašky týchto predbežných yums z obchodníka Joeho, ako aj pohltiť ich, pretože sú však prečo to, keď je to tak jednoduché, aby to ešte lepšie?

Pre rekord, mám rád hacking TJ produkty, rovnako ako ich vlastné. Urobil som to tento týždeň, aby som urobil chutné vegetariánske jedlo. Urobil som karfiolnoden gnocchi s parmezánom, ako aj bazalkou, potom ho pridal do šalátu s chrumkavým chrumkavým chickpeas, rovnako ako kukurica, všetko využívajúce veci z TJ.

REKLAMA

Bolo to naozaj jednoduché. Začal som robiť to ideálne ako El Hub vzal Connor Out hrať, rovnako ako to bolo úplne vykonané, rovnako ako pokovované, keď sa vrátili o 30 minút neskôr. Všetko, čo sme museli urobiť, bolo sedieť, rovnako ako jesť.

Páčilo sa mi to, El Hub sa mi páčilo, rovnako ako aj dieťa sa mu páčilo. Hnevala každú poslednú skus.

Ak to chcete poskytnúť, skúste, budete potrebovať niekoľko vecí …

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Trader Joe organický Stredomorský štýl Šalátový šalát, ktorý sa môžete dostať do vrecovaného šalátovej sekcie

Karfiolové gnocchi, ktoré je v sekcii mrazených potravín

Tiež, nie vizualizované tu, obchodník Joe’s Ranch korenené chrumkavé chickpeas (objavíte ich v čipoch)

Strúhaný parmezán

Bazalka

Olivový olej

Maslo

Kukurica! (Nemôžem si spomenúť na kukuricu.)

Začnite tu!

Takže všetko, čo som urobil, bol vymôcť šalát mix do misy, mínus feta syr, ktorý zahŕňa súpravu, vzhľadom na to, že El Hub nie je ventilátor. Ďalej som využil nôž, aby som eliminoval kukuričné ​​jadrá z jednej klasiže, ako aj varené v netlačkej panvici s trochou olivového oleja. Potom som ochutnal, že soľou, ako aj korenie (konzervovaná alebo zmrazená kukurica by tiež fungovala). hodil, že do misky so šalátom. Potom som pridal pár hŕstky rančovej cícer, rovnako ako zmiešané bez ohľadu na paketu červených bielych vinaigrette, ktorý zahŕňa šalát.

Samostatne som varoval karfiolovnolenčno na panvici, čo je to, čo TJ odporúča …

Bolo to naozaj veľmi jednoduché! Dával som sa doštičky s vodou asi 8 minút, ako aj keď bola voda preč, pridal som pat masla, ako aj o lyžici olivového oleja.

Nechal som gnocchi ostrý na zlatú hnedú, ktorá trvala asi 5 minút. Vzal si panvicu z tepla, nechajte ho skvele na pár minút, potom zmiešané v parmezán, ako aj nakrájanej bazalke.

Určite to urobím znova, rovnako ako nabudúce, keď budem rozrezať nejaký TJ fajčil Andouille hydinovú klobásu (má nejaký kop), rovnako ako dodať, že ako stranu, aby ste si trochu zavreli.

Mňam! Dúfam, že vám to poskytnete.

REKLAMA

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

P.S. Tgif, priateľ.

Saturday Surfing: October 14th, 2017

Not far beyond those hills…
The dawn has been different every day this week. The bright, buttery sunlight that usually streams through my office windows most mornings has been an angry, oppressive sour gray tinged with red, and I can’t lie… It’s been terrifying.

The Sonoma and Napa fires keep inching closer. This whole part of California is all dry hills and trees, but we aren’t in any immediate danger.

REKLAMA

El Hub and I were making our “just in case” plans the other night, like what we’d do if the winds picked up again like they did last Sunday night, when they blew across these hills at 50mph, which happens pretty often here na jeseň. The gas tanks have been filled, bottled water ready, clothes, devices are kept at or near 100% charged, and my family in the east Bay is staying ready in case we have to drive out there in the middle of the night for an evacuation.

Late Wednesday night, El Hub woke up at 2 smelling strong smoke inside the house. He said it was even a little hard to breathe, so he thought that another fire had started nearby. He walked around the neighborhood in the dark for an hour looking for signs of fire, but it was just that a slight shift in the wind had brought more of the smoke down from Napa and Sonoma.

I’m sorry, friend. I hope this isn’t bumming you out. I usually like to start Saturday Surfing on a cheerful note, but this has been on my mind lately, and it’s not a one-day thing. The worry wears on you. everyone I’ve run into here in the North Bay has been on edge this week, myself included. I actually just heard a whole mess of loud sirens go by, which has been happening constantly for days, and my palms started sweating. “Does that mean there’s something close??” My mind is racing. “Sh*t, I’m still in my pajamas. Where’s Tabs?? I’ll have to strap the baby into her carrier first, then pop Tabs in his carrier… I hope he doesn’t fight me. Gotta grab the papers! The hard drives! Oh, no, where are my keys??”

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Anyway, it’s been like that for days.

I’ve been trying to stick to my routines and do my work while reminding myself that stuff is only stuff — material things that can be replaced — but when you’re sitting in your office at noon but it’s dark like dusk outside and smells like the inside of a chimney, it’s hard to concentrate. The danger feels real and present, so all of this stuff is in my head…

I’m trying, though. trying to stay busy and keep living life as usual, because what else can you do? and that’s why we’re doing Saturday Surfing right now.

There have been so many fantastic stories of survival this week, like this local couple who sheltered in a swimming pool as the houses surrounding them burned to the ground.

When I have acne, it takes MONUMENTAL effort for me to not pick at my skin, which is why this post by Facenomics hit home.

This is how teen vogue transformed into an online cultural juggernaut.

This dude Photoshops himself into his childhood pics, and the results are hilarious! He’s got some mad post-production game.

In the “Who would’ve thunk it?” category, there are spaces called “rage rooms” where you can go and break sh*t to let off steam.

A whole lotta nudes from Lipstick Queen

These cute metallic nails polishes by Pacifica look festive and very fall.

My new favorite account on Instagram is The Hair Historian. They post pics of old paintings with a focus on hair, and I just love seeing bobs and braids styled though the ages.

Well, this is a first! As this Scandlewood “striptease candle” burns (it’s from a new brand called Heretic), it reveals a very naked Dita Von Teese (Side note: I interviewed her like a billion years ago, and I’ll never, ever, ever forget her beautiful porcelain skin.)

Samantha is the cutest, and her reviews are THOROUGH. I especially like this video of drugstore dupes for high-end makeup!

I always learn something new from MAC senior artist Cher Webb. Her style is glam but totally doable.

REKLAMA

I don’t mean to get too emo, but if you feel safe and steady this weekend, and you’re surrounded by people you care about, please cherish it, my friend. ľúbim ťa. pekný víkend.

Your friendly neighborhood beauty addict,

Karen

Nový NARS NARSISSIST Požadovaná kombinácia cheek II

Nový NARS NARSISSISTNÝ POTVRDZUJÚCEHO KEEKU
Hark! Počúvaš si? Trumpety? ‘TIS Clarion Telefónny hovor make-up bohyne! odpovedali na môj hovor? Vzhľadom k tomu, červenanie v nových NARS NARSISSISTOVEJ POTREBUJÚCE PALETY PALETY sú rovnako veľké ako červenanie v dlhodobom zbere. Ak ste na chvíľu ste na chvíľu do make-upu, ste s najväčšou pravdepodobnosťou videli nejaké pomerne Dicey Le Products predtým, Aby bolo v tejto kombinácii, je dlhodobý zberný kaliber. presne rovnaká kvalita ako naras červenať singly.

Šesť práškových červenaní online v $ 59 NARS NARSISSISTIKA POŽADOVANÉHO KEEKUJÚCEJ KOMBINÁCIE II – TROHO MATTY, ako aj tri shimmers – ako aj jediný re-propagovaný odtieň je TAOS. Ďalších päť je obmedzená vydaním.

REKLAMA

Pýsta, ambície, taos, výborný, penthouse, ako aj kráľovná
Coved Ii je požadovaná voľba určená pre tmavšie divas, zatiaľ čo želalo, že som zaostáva ľahšie lovelies.

Ako už možno viete, pretože som to uviedol pre, Oh, 11 rokov (!), Som Mac NC42, rovnako ako ja mám pocit, že môžem nosiť tieto červenanie, ale určite to berie väčšie úsilie, než je žiaduce I. Musím vybiť môj fanúšik čistý, rovnako ako extra miešač kefy, pretože želané ii farby vyzerajú tmavé na mojej koži (takže sú to väčšie úsilie, aby sa buff, rovnako ako zmes), ale keďže sú tak jemne mleté, sú stále jednoduché pracovať s. Malé práškové bity prakticky v celej koži.

Je to len, že farby potrebujú určitý mierne vážne bajky, aby si ich hľadali prirodzené na jablkách vašich tváre.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Pýšiť
Vystavený

Taos
Ambícia
Rozhodol som sa len ísť na to s párom týchto červenaní, rovnako ako robiť trochu intenzívny ’80s líca sa pozrieť tu, pretože ak budete nosiť tmavé červenať, ya môže tiež ísť šunka!

Penthouse
Kráľovná
Ak máte opálenie, môže to byť vaša nová preferovaná denná červenatá paleta. Som rád, že môžem nahlásiť, že existuje dlhodobá kvalita zberu.

REKLAMA

CHCEED II je ponúkaný na internetovej stránke ULTA, na NARS Boutiques, ako aj na internetovej stránke NARS, rovnako ako to tiež kvapky v Ulta obchodoch na 18..

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Je neusporiadané vlasy robiť alebo nie?

Hmm … Naposledy som mal super elegantný, super štruktúrovaný non-chaotický účes bol … Neviem, snáď šesť alebo sedem rokov? Takže sa naklonil k “chaotickým vlasom je to, že je to”.

Vlastne, aby som bol úprimný, sedím tu práve teraz, rovnako ako som ešte nečistil svoje vlasy dnes. Je to blízko 8 hodín v noci.

REKLAMA

Je to tak chaotický! Verím však, že celý neusporiadaný vzor vlasov, ktorý sa deje v posledných rokoch, je úžasná.

Obrovská časť toho je lenivosť, pretože moje vlasy sú typ divokej prírody, takže je schopný mať to byť divoký v spoločnosti je obrovský plus pre mňa. Nemusím tráviť toľko času.

O môj Bože! – Podobne ako koncom 90. rokov, ako aj začiatkom 2000s, to trvalo také úsilie, aby to všetko, čo priamo, ako aj hladké, rovnako ako dokonalé. Bytové žehličky neboli ani bežné. Museli ste to urobiť starú školu so sušičom vlasov, ako aj okrúhlu kefu, rovnako ako presne to, ako ste “paušálne,” citovať, Unquote.

Buď to, alebo ste použili skutočné freakin ‘železo, ktoré som urobil! Moja mama ma chytila, rovnako ako ona bola ako, “Budeš vyhodiť svoje riešenie s Off!” zabezpečiť, aby to bol koniec toho.

REKLAMA

Takže, neupravené vlasy, celkovo.

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Nedele s kartami mačka, make-up a beauty blog maskot, zv. 514

Dnes pracoval systém.

Všetky plánovanie, tréning, vysoko intenzívne napájanie a galóny omáčky – všetky úsilie vyplatené.

REKLAMA

Dnes, zatiaľ čo karty boli vlastne na susedstve Patrol, Harris mačka sa pokúsila prelomiť do kancelárií kariet mačka priemyslu LLC.

Nasledujúce obrázky boli vytiahnuté z tohto ranného CCCTV (Uzavretá Circuit Cat Television) Bezpečnostné pásky …

Našťastie, biometrické sietnicové skenery držali kancelárske dvere uzamknuté a bezpečné, a Harris nebol schopný získať vstup do budovy, ale všetci sme stále na Orange Alert tu …

Budeme musieť hovädzie zabezpečenie ešte viac. Tabs v skutočnosti zvažuje prenájom susedného psa Arty ako konzultant bezpečnosti na voľnej nohe, aby poskytol pomoc pri zálohovaní, ale môžeme museli previesť finančné prostriedky z tohto mesiaca hromadného rozpočtu na zaplatenie za to.

Uvidíme, čo o tom musí predstavenstvo povedať.

REKLAMA

Zúfalé časy zavolajte na zúfalé opatrenia …

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

NARS NARSISSIST Požadovaný Power Pack Lip Set vo Veľkých Nudes: 3 veci na pochopenie

$ 26 pre dve NARS Powermatte Minis
Awww … Freak Out!

(Le Freak, C’Est Chic!)

ŠALIEŤ!

Ak počúvate diskotéku, chápete, že vaša korisť je zaručená, že sa začne triasť, keď táto melódia hrá.

REKLAMA

Le Freak, Mimochodom, je tiež názov jednej z tekutých rúž v novom $ 26 NARS NARS NARSISSISTOVEJ POTREBUJE POTREBUJÚCICH PACK REP SET V BROKU NUPE, ktorá prichádza výlučne na ULTA extrémne čoskoro – 18. marca!

Le freak, matná bledá ružová
Cool nudes je jedným z troch nových tekutých kariet z NARS, ako aj každá z nich obsahuje dva rozkošné powermatte pigment Minis. Jeden z odtieňov je opätovne podporovaný odtieň z dlhodobej čiary (americká žena), ako aj druhá, Le Freak, je nová obmedzená vydanie bledo ružové.

Le Freak (nový le odtieň), ako aj americká dáma (re-propagovaný odtieň z dlhodobej zberu)

Druhý tekutý Lippie, matný gaštan zvýšil americkú ženu, je z dlhodobej powermatte line, rovnako ako nosím všetko čas. Nosím toľko, že to pravidelne prenášam z kabelky do kabelky (je to ako okrúhly Robin!), Rovnako ako ja ešte nerozumiem, ktorá kabelka moja plná veľkosť je v súčasnosti, tak druhá Miesto som použil Tiny.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Rovnaká farba ako jej plnohodnotný bratia, rovnako ako je to rovnako krásne, svetlo, ako aj pohodlné.

Zdá sa, že je to oveľa viac sušenie, aj keď …

Americká žena, matná gaštanová Rose
Moje pery sa tiež dostanú smäd, keď nosím ružové le freak … Nie ste si istí, čo je s tým.

Minis sa zdajú byť nikdy-tak mierne hrubšie ako verzie v plnej veľkosti, ako aj snáď, čo má s ním niečo urobiť. Často značky využívajú rôzne tvorcovia pre Le Products, alebo využívať rôzne vzorce, ale kto vie? Všetko, čo chápem, je to: deň, keď nosím buď z týchto malých farieb, musím oznámiť svoje pery vo vrstvách balzamu na pery, ako aj to, že sa nikdy nestalo, keď nosím powermattes z dlhodobej zberu.

REKLAMA

Powermattes sú normálne 26 dolárov každý, takže mám rád, že dostanete dve farby za náklady na jednu v tejto súprave, ale domnievam sa však, že dlhodobé odtiene robia lepšie, rovnako ako nie sú takmer ako sušenie.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Sobota Surfing, 10. novembra 2018

tak dobre !!!
G’Mornin ‘, ako aj potešený? Tupo, chica! Stali ste chytiť Thintoria’s Thrik Fashion Showup Charlotte Tilbury to urobil? Tak dobré, mačiatko. Jej n peeps poslal nejaké fotky, ktoré boli prijaté zálohy, rovnako ako chcem, aby sa tento pohľad na moju dohodu s podobným meow.

Toto je jeden z mojich preferovaných make-up hľadí tak mnoho dôvodov; Ani nerozumiem, kam začať, pretože tam je toľko veľkých vecí. Je to klasicky nadčasové. Ak som v rokoch 2008 alebo 1999 videl tento presný výhľad rovnakého vzhľadu v časopise, mal by úplne v tvare, rovnako ako je to rovnako vhodné, ako aj nositeľné dnes. Rovnako ako vsadím, že to bude stále vyzerať skvele 20 rokov.

REKLAMA

Po prvé, presne, ako charlotte štruktúry tváre? Na nižších lícnych kosti alebo na moste nosa nie je žiadny typ nesedizmených čiar, na rozdiel od významného vzoru na sociálnych médiách. Neexistuje žiadny typ zjavných sekáč alebo sochárstvo, rovnako ako hmm … presne ako som to dal? Každý je svieži, Cherubické tváre vyzerajú ako zrelé, okrúhle broskyne!

A tie oči! Páči sa mi presne, ako sa jemne definuje záhyb, ako aj vonkajšia tretina, ale stále môžete vidieť gradienty, ako aj prechody. SRSLY, presne ako presne to Charlotte robí? Môj obrovský boj, keď sa snažím robiť typ umiestnenia (záhyb, ako aj vonkajšia tretina) je, že nerozumiem, kedy prestať miešať. Dostanem to, čo verím, že je veľké množstvo farby na mojich viečkach, rovnako ako potom začnem miešať … a udržať miešanie … a miešanie … a miešanie … a miešanie. Lol. Nakoniec, čokoľvek Buddles spolu, rovnako ako ja úplne stratím tvar (bočná poznámka: Teraz chápete, prečo som vždy skončil robiť dymové oči, ha ha ha!).

Čo sa snažím uviesť, je, že jemnosť miešania, ako aj stláčanie práce v tomto vzhľade je vrah, ale je to oveľa ťažšie, ako to vyzerá!

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Môžeme tiež hovoriť o očných linkách? Opäť, veľké ponuky mäkkého rozmazania, ako aj žiadne ťažké hrany. Páči sa mi, že to vidíte, ale nie je to “vo vašej tvári”, pretože využívajú niečo menej ostré ako čierne.

Charlotte práve nedávno uverejnil tutoriál make-upu, ktorú urobila pre show, ak si to chcete vyskúšať pre seba.

Kudos k nim nie je rozmazaním kecy z pokožky modelu v tomto videu. Je to tak osviežujúce vidieť niekoho s akné na obrovskej charm značkovej značky. Navyše, páči sa mi, že si naozaj dostanete pocit toho, čo môže make-up urobiť pre kožu originálneho človeka.

Mám zoznam všetkých použitých Charlotte, je to však dosť dlho. Ak to chcete vidieť, ale Lemme vie. Môžem ho pridať k tomuto publikcii alebo pripomienkam.

Oh, rovnako ako pani Charlotte, ak ste si to skontrolovali, rovnako ako aj miesto pre malé 40-niečo žena s c-secre jazva, ako aj robustná mama tuna, som k dispozícii! Dostaňte mi push-up podprsenku, ako aj súbor krídel ASAP. Pracujte na mňa.

Teraz pre tento týždeň čítanie!

Čo robiť, keď vaša mačka začne hniezdiť vaše rozprainové čierne legíny.

Nepresporiadané, jedna z metód, ktoré môžete podporovať priateľstvo, ako aj zníženie sporu medzi mačacími, ako aj psovou kožušinovou farbou zahŕňa zaobchádza.

Veľa, ako aj veľké ponuky zaobchádza.

Úplne nerozumel, že to bola vec: Niektorí ľudia, ktorí robia Keto diétny plán, skúsenosti zlá dych, ktorý vonia (čakať na to) lak na nechty odstraňovač.

POVEDZTE, ČO?

Tu sú Oprahovo preferované kúzlo veci za rok 2018, pretože v striedavom svete (a možno aj v tomto jednom), Oprah je menšie božstvo.

Máš rád kávu? Máte radi ako topánky? Ak áno, state Ahoj na váš nový preferovaný pár kopov.

KODO NISHIMURA, japonský make-up umelec, budhistický mních, ako aj aktivista LGBTQ, verí, že milujúca krása, rovnako ako venovaná budhizmu, nie sú vzájomne výlučne.

Fave skontroloval z týždňa: Táto myšlienka provokujúca kúsok na kúzlo požiadaviek, ako aj čas potrebný na to, aby sa objavil “prirodzene krásne.”

Skynet prichádza! V blízkej budúcnosti budeme mať osobný roboty, aby sme pre nás aplikovali náš make-up.

Ugh … Som hlboko nespokojný, že je tu ešte jeden trh, avšak niekto zriaďuje kúzlo produkty, ktoré sa očakáva, že budú chrániť tváre proti kyslým útokom.

Shout-out to Sunnies Face, a Filipino charm brand that makes one product which keeps selling out.

PROVEN, a new skin care line, utilizes synthetic intelligence to personalize skin care for individuals.

Why do (most) cats dislike water?

Classic.

Gonna try this all matte look ASAP!

Hopefully you’re a bit much more thrilled to put on some war paint now. ? I’m gonna, even though I’m just going to putter around the home today.

REKLAMA

Have a excellent rest of your weekend!

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

The Buxom Freezes Over 15-Piece tiny Lip Collection as well as 6 Degrees below attractive Plumping 6-Piece tiny Full-On Lip polish Collection sets

I’m using Buxom Full-On Lip cream in Berry Bramble from the 15-piece Buxom Freezes Over kit
Um…this coat is ridiculous.

I online in northern California as well as freak out when it drops below 40 degrees. What do I requirement an arctic explorer’s coat for? I can barely see out of the hood!

REKLAMA

HAHA! Yup, I made myself laugh. Páči sa mi to.

I’m using the coat since it seemed fitting for pics of these two new holiday lip kits from Buxom — the 15-piece Buxom Freezes Over set as well as six-piece 6° below Sexy.

The bigger set has three different tiny lip formulas, including five incredibly shiny Full-On Lip Polishes, five not-so-shiny full On Lip Creams (both of which apply with a great offer of pigment however get sheerer over time) as well as five even less shiny Wildly Whipped lightweight liquid Lipsticks, while the smaller kit’s lippies are just straight-up tinted shine.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

All of the products in both kits are meant to be plumping, however they aren’t the type of plumping that hurts (thankfully!). There’s no sting. It’s a lot more of a visual illusion (one that I can’t state I truly notice), as well as they’re all extremely comfortable, just like every Buxom lip product I’ve ever worn.

I’m using the dark plummy Wildly Whipped lightweight liquid Lipstick, which smells as well as tastes faintly of vanilla, to opt for my plum eye look, as well as the formula feels light as well as wonderful, type of like painting my lips with fluffy cream cheese…

Buxom Freezes Over 15 piece tiny Lip Collection, restricted edition, offered now, $59
This set contains:
– 5 x 0.07 oz/ 2.07 mL tiny Full-On Lip polish in Sugar, Jane, Emma, Nicole, Sandy
– 5 x 0.07 oz/ 2.07 mL tiny full On Lip cream in Dolly, Berry Bramble, Sangria, Berry Blast, White Russian
– 5 x 0.06 oz/ 1.7744 mL tiny Wildly Whipped lightweight liquid Lipstick in Devious Dolly, Criminal, Dominatrix, Lover, Centerfold

Buxom 6 Degrees below attractive Plumping 6 PC tiny Full-On Lip polish Collection, restricted edition, offered now, $32
This set contains:
– 6 x 0.07 oz/ 2.07 mL in Dominique (glittering ice), Amy (golden nude), Celeste (prismatic soft peach), Clair (starry plum haze), Starr (brandy cordial), Jasmine (black cherry)

The Buxom Freezes Over as well as the 6 Degrees below attractive sets
Here I’m using Wildly Whipped lightweight liquid Lipstick in Criminal from the Buxom Freezes Over set
Pretty great coverage, too.

I’m not sure exactly how long it lasts since I’m about to take it off to have breakfast (El Hub got donuts!!!!), however based on the feel, I expect it would last a few hours.

Buxom Freezes Over Wildly Whipped lightweight liquid Lipstick swatches

More swatches… Buxom Freezes Over Full-On Lip Cream
Aaand a lot more swatches… Buxom Freezes Over Full-On Lip Polish
6 Degrees below Sexy…
Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

REKLAMA

Karen

P.S. I can’t even begin to tell you exactly how ecstatic I am to be having donuts.

P.p.s. Čo robíš cez víkend? After breakfast I’m going to lastly get my hair did. It’s been a while… desire me luck!

5 vecí, ktoré sa vám stanú po tom, čo ste dostali “vážne” o make-up

Nemôžem nájsť moju panvicu Mac Soba. Áno, toto je núdzová situácia !!!
1. Dostanete sa v limitovanej edícii prenasledovateľa

Symptómy tohto konkrétneho malady môžu trvať niekoľko mesiacov – v niektorých prípadoch (AHEM!), Roky. Po zasiahnutí, môžete sa ocitnete robiť veci, ako ísť do počítadla Mac na cracku svitania (ešte predtým, ako si vytiahli zbierku na displej), aby sa zabránilo nahému broskyňové ružové rúž, ktoré budete nakoniec vziať domov na porovnanie Swatch proti ostatným 20 le nahé pešové ružové rúže vo vašom skrom.

Šanca sú, všetky z nich budú vyzerať viac či menej podobne. (Za to, čo stojí za to, je to zriedka stála utrpenie.)

REKLAMA

2. Staráš na obočie

Keď ste vonku a o, zistíte, že sa ocitnete na obočie iných ľudí, a ak ste ďalšia úroveň, budete psychicky podať ich preč do jednej z niekoľkých kategórií, ako Instagram obočie, Cara Delevringne obočie, Ombre Brows , chudé obočie a micrbladed obočie (okrem iného).

Je tu celý jazyk určený na opis obočia, a budete vedieť všetky podmienky.

3. Často sa pýtate sami seba, ako sú ťažké otázky, “Myslíte si, že reeeeeeeeeálne potrebujete ďalšiu neutrálnu paletu / koralové rúž / mimo čiernej vložky?”

A aj keď nie, môžete ešte ľahko zdôvodniť pridanie ďalšieho do vašej zbierky.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

4. Začnete túžbu po každom odtieni hnedého očného očného očného očného očného očného očí známeho ženu

A ak sa stanete nesprávneho odtieňa Satiny Neutral Gold Brown (alebo čokoľvek iné, môže to byť), že potrebujete pre váš make-up v danom dni, budete mať zrútenie, ak nemôžete nájsť presnú dupu.

Vážne, zabudnite na to, aby ste ho nahradili inou hnedou, pretože títo ostatní nebudú fungovať.

5. Dostanete misty-eyed, keď si myslíte, že ten, ktorý dostal preč …

Viete – že jeden limitovaný edíciu produktu, ktorý ste chceli tak zle, ale skončil, že nekupoval z akéhokoľvek dôvodu. Prečo si to nevyzdvihol, keď ste mali šancu? Boli ste z vašej mysle!?

Tým vás prenasleduje roky …

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

P.S. Dúfam, že ste mali úžasný pondelok, mačiatko. Mína bola celkom nevesta, čo bolo so mnou v poriadku. Potreboval som Mellow Day! Najzaujímavejšou vecou, ​​ktorú som urobil, bolo, že tieto dvojzložkové palacinky na obed (s dvoma vajecmi a jedným zreliom banánom) a všetko, čo musím povedať, je ewwwwww.

REKLAMA

Myslím, že som urobil niečo zle, pretože ochutnali ako banán omeleta.

Jo, nerobte to znova.

Aký bol tvoj deň?