Archives January 2023

NEPOUŽÍVAŤ MAKEUP HEROES: Metropolitan Decyay Metropolitan Defense Koža Tone Primer Široké spektrum SPF 30

Chápete, že je to hlavné, keď je v ruke zálohovanie.
Kde ste na jeseň na obchod s problémom primeru?

No, to nie je naozaj problém … Myslím, že sa vám páči “em alebo nepáči” em? Vzhľadom k tomu, že sa zdá, že mnohí ľudia sú v jednom z dvoch táborov. Neprišiel som veľa stredného terénu. Mnoho ľudí buď ako obchod s primérmi … alebo nie.

REKLAMA

Mám rád ’em, rovnako ako ja typicky nosiť jeden denne, aj keď robím len veľmi malý make-up, aby som si vezmem mačku na prechádzku. Nie som významný fanúšik ďalšieho kroku, ale ja som s úsilím. Netrvá to čas, aby som si mal trieť nejaký základný náter na mojich lícach, ako aj moje čelo, rovnako ako výplata je hladšia-vyzerajúca koža, oveľa lepšia štruktúra, ako aj dlhší make-up.

Čo je to unsung makeup hrdina? Pre mňa je to často podceňovaný make-up Morsel, dlhodobý zberný produkt, ktorý skúmavky pod radarovou obrazovkou mnohých make-up nadšencov, ale pravidelne pravidelne skaly môj svet. Dlhodobé bežecké série Nehanderov má niekoľko mojich obľúbených.

Neexistuje žiadny nedostatok vynikajúceho obchodu s primérmi, ale to je metropolitný rozpad je jedným z najlepších. Je to $ 34 Metropolitan Decyas Metropolitan Defense Cink Tone Primer Široké spektrum SPF 30, rovnako ako je to jasné, aj keď má opaľovací krém v ňom, čo z neho robí niečo z make-up Unicorn … pretože, ako viete, priméry, ktoré zahŕňajú SPF bežne opustiť a Viditeľné biele obsadenie na koži – najmä hnedú kožu, ako aj tmavšie tóny pleti – a úprimne povedané, to môže byť oheň otravné.

Niekedy je to naozaj zrejmé, ale nevidím žiadny typ bieleho obsadenia, keď to využijem. Je to úplne neviditeľné, rovnako ako to je jeden z dôvodov, o ktorých sa mi to páči.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Nosenie UD Metropolitan obrany pod zmesou Mac Studio Repair Futed Foundation, Mac Strobe Cream v Pinklite, Mac Minerallize Skinfinish Natural, rovnako ako Mac matchmaster korektor (tak veľké ponuky zmiešania sa deje).
Cítim sa svetlo, berie do toho, aby rýchlo, neposkytli mi breakouts, rovnako ako keď nosím pod nadáciou, BB smotany, prášok, korektor – vy pomedia obchod s produktom – moja koža len vyzerá … lepšie. Smoother. Oh! – ako aj moje póry vyzerajú menej aggro, lol! Mám kombinovanú pokožku, podľa metódy (suché na mojich lícach, ako aj mastné v t-zóne), ako aj to funguje dobre okolo mojej tváre.

Aktívne zložky

Urban obrany je fantastický obchod s primérom s pridanou výhodou ochrany pred slnkom, aj keď by som na ňom nezávislí ako môj jediný zdroj SPF (stále musíš nosiť opaľovací krém!). Plus, žiadny viditeľný odtieň!

Ak ste fanúšikom vyhladzovacích primérov, ako je Smashbox Photofinish, ako aj pozostávam na vždy vyhladzovanie základného námeru, verím, že sa vám to páči. Sakra, môžete sa mi to páčiť, pretože sa cíti veľký zapaľovač ako jeden z nich.

Neaktívne zložky

REKLAMA

Ponúka sa v dlhodobej línii, rovnako ako môžete zistiť v typických UD škvrnach, vrátane Sephora, Ulta, Macy, ako aj na webovej stránke UD.

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

Zoznam žiadostivosti, zv. 11: stuff I Kinda want

last week I told myself, “Self, if you run at least three times this week, you can get yourself something from your Lust List, and ya know what? It totally worked! and now I get to treat myself to a pair of Senita shorts, woo-hoo!

Does this mean that I no longer have the itch to give any more cute things a happy home (a.k.a. shop TILL I DROP)? Nie!

REKLAMA

Hence my latest Lust List…

Ann Taylor stripe Puff-Sleeve linen Sunday Tee ($39.50) — Why is it so hard to find a decent striped tee?? I think I may have finally found THE ONE, though. It’s from Ann Taylor. The stripes are the right width, and there aren’t too many of them. It’s black and white, which goes with everything, and I like the puffy sleeve action in the shoulders. everything I’ve gotten from Ann Taylor also holds up well, so I’m hoping that it won’t spring holes after I wash and wear it a few times. since Ann Taylor has 40-60% off sales every other second (no, seriously, they do a LOT), I’m going to wait until this one goes on sale.

Street level Reversible faux leather tote & Wristlet ($48) — I’ve been really into totes lately, because sometimes it’s nice to just reach in and grab what I need without having to dig through hella pockets. but it can’t just be any old tote. The size, shape and weight of said tote is a really big deal (at least it is for me), and this reversible faux leather tote by street level ticks off all the right boxes. It’s slim, lightweight and roomy, but not overtly big. It comes in a bunch of colors, too. I have the Black/Cognac one pictured above, but the Sage/Ivory also looks super pretty). this one is $48 and comes with a matching wristlet. WANT!

Viseart Sultry Muse Satin Eyeshadow palette ($80) — I feel that the Viseart Neutral Matte palette I got a few weeks ago needs a satiny sister to keep her company. If the satins are as fab as the mattes, then sh*t, girl. My wallet’s in trouble.

Smashbox camera ready BB cream ($39) — Please don’t tell Caroline Hirons that I’m stalking her. I totally am! Anyway, she did a post on BB creams a while back and recommended this one. I haven’t tried it yet, but I really want to now because I’ve been all about that BB cream life.

Gola Rainbow stripe sneakers ($68) — OK, I know I’m probably going to get these white tennies dirty in the first five minutes of wearing them, but the rainbows. THE RAINBOWS! I’ve never heard of this British brand, but apparently they’ve been around since 1905, so, technically, the Downton Abbey ladies could’ve worn them (yes, I know that probably didn’t happen because FICTION). I’m so curious! They sure look comfy…

Make Up For ever Aqua XL color paint shadow ($25) — cream shadows! noví! I don’t think they had these out when I went to Sephora a couple weeks ago. must check next time, because, hi! — they aren’t all shimmery. There’s a handful of mattes and satins (and some shimmers, too, of course), which means that the browns and taupes will have to enter my life sometime very soon.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau intense ($100) — I wore the original Light Blue on my wedding day, so I’m sentimental about this scent. I wonder how different this version is and if they boosted any particular notes.

Kate Spade Frames (Price TBD) — I’ve been putting off buying new glasses for…I don’t know, a ridiculous amount of time. I’m talking YEARS. I tried on some Kate Spade sunnies at Nordstrom rack the other day, and I liked how they fit my face, so I’m thinking that the eyeglass frames might be a good fit too. I googled some pics and found this one. I think it’s the Catrina, but I’m not sure. I’m hoping to find a similar style soon (ideally at Costco, because I have a membership there, and the glasses are pretty affordable).

If you’ve tried the Smashbox BB cream, gimme the scoop. Páčilo sa ti to? (I’m hoping you say yes.) Or, if you have another BB cream that you’re into, lemme know, because clearly I “need” another sheer-to-medium base in my life.

Vaša priateľská susedská krása,

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

REKLAMA

Karen

P.S. I forgot to talk about the baby shower last weekend! My sweet pal Mary Anne (she wrote a wonderful post on the blog some years ago) is having a girl!!! They did the gender reveal at the shower.

I’ve got a mild case of baby fever at the moment… who am I kidding? I am full-on baby crazy, and I’m counting down the seconds till I can hold that newborn!

R + CO plachte Soft Wave sprej Nastavuje program pre veľké dni vlasov

Destinácia: IsLe of Soft, Beachy vlny ..
Vstal som sa s mojimi vlasmi, ktoré sa objavujú ako toto? peklo nie, dievča! Toto je všetko R + CO. Využíval som stylingový produkt v ich riadku s názvom Sail Soft Wave Spray ($ 29).

Je to tá v modrej fľaši s plachetnicami na ňom (Citha sa javí ako monet maľba).

REKLAMA

Plachta vás usmieva
V podstate je to Beach Wave Witchery, rovnako ako I Loooove to. Je to soľný sprej, ktorý podporuje vlnovú textúru, ako aj potom uzamkne, že vlna na miesto so strednou úrovňou. Taktiež zdvihne vlasy pre tony objemu a tu je kicker, zanecháva vaše pramene pocit super mäkké.

Ak rozumiete svojim soľným sprejom, potom budete s najväčšou pravdepodobnosťou tiež pochopiť, že na to, aby ste sa dostali na to, aby ste sa dostali na to, aby ste sa dostali na to, aby sa dostal na to, aby ste sa dostali na to, aby sa znížil tento efekt soli vlny, väčšina soľných sprejov opustí vaše vlasy pocit chrumkavé (* Ahem *, čmeliak, ako aj Bumble Surf Shoed).

Áno, všetko, čo je vlnitá štruktúra je úžasná, avšak kompromis je vlasy, ktoré sa necítia fantastické, keď spustíte prsty s ním. Aspoň to neverím.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tá chrumkavosť je pre mňa problém. Nepáči sa mi, keď sa moje vlasy cítia tuhé, prepracované alebo lakované na miesto. Dokonca aj keď mám stylingový produkt v mojich vlasoch, stále chcem, aby môj mop vyzeral, rovnako ako cítil ako čisté, spravodlivé, rutinné ol ‘vlasy, ya viete?

Plachta robí veci, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou očakávajú, že štýlové soli sprej – poskytuje vám vlny, objem, rovnako ako držať – bez tuhosti, rovnako ako v ňom leží krása R + CO plachte Soft Wave Spray.

Strieham na svoje korene, ako aj korunnú oblasť, keď sú moje vlasy čisté, ako aj suché, chodia vrstvy podľa vrstvy, pred tým, než sa končí konce. Potom som chytil široko valcové curling železo, rovnako ako som curl náhodné kusy pre voľné vlny.

Po ochladení kučery sa jemne scrungrunte čokoľvek s prstami, aby sa vlnili vlny ešte viac. V tomto bode, ak chcem nejaké vyžarovanie, rovnako ako o niečo viac textúry, robím rýchly sprej R + CO Trophy na hornej vrstve. Avšak plachta zvyčajne dostatočná pre mňa.

Objavil som toto video jedným z ko-zakladateľov, aby boli skutočne užitočné …

REKLAMA

Táto fľaša je časom životu vlasov v okamihu, rovnako ako verím, že to, že to tiež cítite, ak to vyskúšate.

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Nové sérum z Kate Somerville

Kate Somerville je jeden z mojich všetkých čias, hands-downd go-to waiting starostlivosti o starostlivosť o pleť. (Anti-BAC Clearing Lotion pre akné a + Retinol Vita C Power Sérum je musia-raves)

No – herald trubky! – Majú novú radu séra s názvom KX aktívne koncentráty, ktoré sú vyvinuté pre pevné, zvlhčovať a zosilňovať vaše jemné línie, všetko bez podráždenia (čo je trochu, ktoré zachytili moje oko).

REKLAMA

Kate odporúča vrstvenie dvoch kvapiek (pretože séra sú veľmi koncentrované) aktívnych koncentrátov KX BIO-MIMICKING Peptidy séra na čistenie pokožky v dopoludňajších hodinách a opäť v noci, a sledovať s krémom na opravu tkanív.

Prečo je to tak uspokojujúce?!
V iných správach …

Mimochodom, “potrebujem” všetky tieto veci.

OK, takže si vidím Emily Noelové videá po celú dobu, pretože milujem, ako je na zemi na zemi, a ona sa zdá zábavná, aby sa stretla s, ale z nejakého dôvodu prezeraním tohto videa z domácich mydiel a čistejších opaľovacích krémov, nábytku A detské hračky, ktoré ma miluje, chceli ma predložiť všetky veci.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Dial Hruška SOAP je úplne na mojom cieľovom zozname, spolu s aveeno detský opaľovací krém (niekoľko ďalších priateľov ho tiež odporučil … myslím, že by to mohlo byť nehuskovacím hrdinom?).

Nové “pravidlo poludnie”.

Ahoj milujem ťa.
I Loooove káva, ale ja som si uvedomil, že to nemôžem piť v popoludňajších hodinách; V opačnom prípade nemôžem spať v noci. Pravdepodobne si to nepamätáte, ale zatiaľ čo som mal veľa nespavosti. Nuž, diskutoval som o tom priateľovi, s ktorým pracujem s triedou hiit (tiež sa deje byť sestra), a ona povedala: “KAREN, nemali by ste piť kávu (dokonca aj decaf) po poludzii.”

A ya viete čo? Začínam to, že a to bol pre mňa celý nový svet. Teraz som len padnúť do postele a ja som ako svetlo … do 15 minút.

To je pre mňa dobré!

Stále túžila Java po obede niečo divoký, ale radšej by som mohol spať! Stále dovolím, aby som mal toľko, koľko chcem pred obedom, takže to funguje v poriadku.

REKLAMA

Robíš taky? Alebo ste jedným z tých šťastných ľudí ako môj priateľ Cindy, ktorí môžu doslova piť silnú šálku kávy po večeri a zaspať do 10 minút? Tak želé.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Chanel Ombre Premier Cream Eyeshadow v pamäti

Nové z Chanel Travel Denník Autumn 2017 Collection, Ombre Premier Cream Eyeshadow v pamäti ($ 36)
Neverím, že neopustím Kalifornia. Žil som tu veľa z mojich životov, rovnako ako ja nemôžem predstaviť žiť anyplace inde, ale ak by som sa niekedy mohol pohybovať, nikdy sa nepamätám zlatohnedé kopce tu v Norcal.

Blackie’s Pasture, Tiburon, Kalifornia
Môžete skutočne byť v častiach špecifikovať s veľkým množstvom otvoreného priestoru, ako je Blackie’s pastvine v Tiburone, kde sú kopce, ako aj pastviny sú pokryté koberec zlatého hnedého z neskorého pružiny až do pádu.

REKLAMA

Viac zlatých hnedých lahodnosti

Chanel úplne chytil, že California Golden Brown v pamäti $ 36, ich nové očné tiene Ombre Premier Cream Eyeshadow z Chanel Travel Denník Autumn Collection.

Tieň, rovnako ako zvyšok kusov v zbierke, bol ovplyvnený cestnou cestou, ktorú Chanel Worldwide Makeup, rovnako ako farebný dizajnér Luca Pica prevzal v Kalifornii so svojimi priateľmi.

Páči sa mi využitie Chanel Stiakovateľný dual-tip očné tiene čisté na použitie pamäte na mojich viečkach, ako aj nižších linkách LASH.
Ombre Premier Cream Shadows sú Chanelova rad hrnčiarskych krémových tieňov, rovnako ako keby ste ich ešte neskúšali, musíš sa dostať na to ASAP.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Používam pamäť na mojich viečkach, Chanel kombinácia Essentielle v béžovej intenzívnejšom na mojich lícach, ako aj Chanel Rouge Appeal na diaľnici na mojich pier (sú obaja rovnako z jesenného zbierky).
Premierky ombre sú mäkké, rovnako ako majú trochu odraziť im, takže sa cítia ako špongický zamat, rovnako ako majú inú štruktúru ako husté krémy, ako sú hrnce mac.

Že mäkká krémová krémová kľukajú ich zmesi-a-biť, takže aj keď nerozumiete kužele čistý z klenutej kefy, žiadny problém. Môžete len využiť prsty.

Ružové ženy sú Baaaack!

Našiel som ich, keď som dal druhý deň jazdil domu z fitness centra. Ružové ženy sú ružové ľalie, ktoré sa objavujú okolo severného zálivu každý v polovici leta, ako aj skorý jeseň.

Gosh, nie sú pekne? Aj keď sú ukazovateľ, ktorý leto sa pohybuje, vždy sa pozriem dopredu, aby som ich videl. Rovnako ako sú * všade *. Niektorí ľudia ich zastávajú do svojich záhrad, čo je tam, kde som vzal tieto fotky. Boli v mojich blížnych kvetoch, ako aj áno, bol som creepin ‘vo svojom dvore … ale hlavne ich vidím na strane cesty, a to aj po diaľnici.

REKLAMA

Budete len jazdiť spolu, rovnako ako vidieť tieto gangy ružových kvetov bodkovaním na strane cesty!

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

Mac Eyes na Mac: Semi nádherné časy deväť

oči na Mac semi-sladké časy deväť očných tieň x ($ 32)
Čaute ľudia! Karen z make-up, rovnako ako krása blog, rovnako ako môj molársky chrbát tu sa cítite trochu Achy, pretože mám nádherný zub! (bidum-tish!)

Áno, som si istý, že presne rozumiete, koľko mám rád predstavy.

REKLAMA

Som úžasný na očiach X 9: Semi-Sweet Times deväť kombinácie z nových mac očí na zberu Mac, čo je trochu nepríjemné, aby ste sa mohli nahlas, jo?

OK, takže toto vychádza z 2. marca, čo je len pár dní, rovnako ako bude na internete, ako aj v obchodoch až do 13. apríla.

Je to všetko o šiestich x 9 očných tieňových paletách, z ktorých štyri sú nové, rovnako ako dve sú re-propaguje z dlhodobej čiary. Sú to 32 dolárov.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Swattches of Mac Eye Shadow X 9 v semi-sladké časy deväť
Nebol by som normálne dostať tak dobre nadšené o týchto kombináciách, pretože … I Dunno … V minulosti som sa o nich nebola tak dobre. Nie sú … tiene v nich jednoducho nie sú presne rovnakej vysokej kvality ako plnej veľkosti Mac panvice. Musím tlačiť trochu ťažšie, aby som ich dostal na moju čistú alebo vrstvu trochu viac, než som využitý na rutinné mac tiene … Oh, rovnako ako vyčistiť viac spadov!

Ale tento, semi-sladký, je naozaj friggin ‘dobrý! Som typ šokovaný. Veľmi prvé z nich, poďme len telefonovať tento karen makeup crack, v poriadku? deväť tieňov. Všetky neutrálne. Všetko Matte. Hallelujah! ‘Tis slávne, rovnako ako úplne moja vec.

A to sú super mäkké, s výnimkou dvoch odtieňov – bambus, ako aj uhlík, ktoré sú trochu tuhé, rovnako ako požiadavka, niektoré lakťové mazivo vyzdvihnúť. Ostatné tiene sú extrémne mäkké. Som schopný rýchlo ich vyzdvihnúť s mojou kefou, ako aj krásne. Žiadne problémy s nimi vôbec! ako aj extrémne bitový pad.

Tu je vec, aj keď:

Áno, k tejto palete je to upozornenie.

Všimol som si, že keď som vrhla tiene na vrchole hrubších základov – náterové hrnce, krém tieňové palice, dokonca aj ceruzky vložky – prášky vyzerajú ťažký, čo znamená, že vyzerajú, že sedia na vrchole mojej kože, takže ak ste Dostal akýkoľvek typ jemnej čiary akcie, ktoré sa deje, vaše jemné línie budú vyzerať zrejmejšie, ako budú s niektorými ďalšími matnými tieňmi ako tie v Dolce & Gabbana púštne Quad.

Používam semi-sladké časy deväť na mojich viečkach, mak, mak
S tenšími základňami, aj keď – v podstate čokoľvek, ktorí nie sú krémovo, ako je NARS PRIME ALEBO AKÉKOĽVEK TYPU METROPOLITÁLNEHO DOSTATOČNOSTIHUJÚCEHO POTREBUJÚCEHO JEDNOUTIMUJÚCEHO POTREBUJÚCICH. They look great.

Spodná čiara je, že pokiaľ neplánujete robiť veľké množstvo vrstvenia na vrchole hrubších základov, ste zlatý.

I truly dig this palette. It isn’t perfect, however it’s a great bit combination for $32. The colors are truly neutral, too, not as well warm nor cool, so if you plan to get other shadows up in the mix, these shades should work with great deal of colors.

REKLAMA

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

P.S. appears like we made it! exactly how was your Monday, babe? I hope it was wonderful.

14 dní úchvatného červeného! – Deň 9: lesklý, číry čerešňové červené pery s NARS Detrakciou

Ste pripravení na 14 dní úchvatného červeného? Zostaňte naladení, keď sa pozrieme na červenú červenú? rúže, pery vložky, ako aj leskne denne na našom spôsobe? Valentína.

Tento lesklý cherry? Vyrába najkrajší závoj žltého červeného – dokonca aj Shoeer ako Neutrogena je hlboká čerešňa, rovnako ako ya vedieť, preto sa mi páči. NARS Detrakcia (21 USD) je lesklý, číry, nádherný, rovnako ako nevinný.

Ah … Trvá ma späť do mojej strednej inštitúcie rokov, keď číre rollerball gloss boli všetky zlosť, rovnako ako každé dievčenské pery sa objavili takhle potom, čo sa dotkli po obede.

REKLAMA

Medzi vecami, ktoré sa mi páčia, že môžem stále vidieť pyhy, keď je to na.

REKLAMA

Operácia môže spôsobiť, že sa detrakciu viac vrstvého lesku pre ženy, ako aj pády, ktoré dávajú prednosť silným farbám na pery, sa mi to páči na vlastnú päsť, najmä keď sa používa s len maskarou, trochu korektorom, rovnako ako neusporiadané buchta.

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Ditching Under-Eye Concealer: chapter 1

Here’s to trying new things! *raises coffee cup*
For the next seven days, I will be ditching under-eye concealer, which is craziness, thinking about the truth that there was a time when I’d actually never leave house without it.

No, seriously, I utilized to apply under eye-concealer to pick up the mail…right outside the house.

REKLAMA

Lately, however? Nuh-uh. It has NOT been doing me any type of favors, as well as I don’t understand precisely what happened, since I truly haven’t altered my skin care routine. Suddenly, though (or so it has seemed to me), whatever I put under my eyes looks heavy as well as thick as well as textured as well as like — pardon my French — crêpe. I feel like I’m looking much older than I am.

It appears that I have come to a fork in the road, as well as I can either totally cover the dark areas under my eyes however look 10 years older, or, I can wear less (or perhaps nothing at all?) as well as look kinda tired…but better to my age.

I’ve likewise realized that perhaps the darkness I see under my eyes is all (or mostly) in my head, as well as that, my friend, is type of blowing my mind right now…

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Anyway, still not prepared to stop concealing chilly turkey, so my plan is to experiment at length with non-concealer-y products, like illuminators, tinted moisturizers, sheer foundations, as well as basically whatever else I stumble upon that appears like it may práca. I hope to discover a solution that doesn’t age me as much as basic concealer.

And hey, perhaps I’ll get much better at accepting myself as well as the inevitable march of time along the way.

So, in my last non-concealer-y product experiment, I tried It Cosmetics CC+ illumination color Correcting Full-Coverage cream in Tan under my eyes, as well as I used it with the new It Cosmetics CC+ Oil-Free Matte (also in Tan) on the rest of my face.

The pink tube is for my under-eye area, as well as the blue tube is for the rest o’ my face!

I chosen this pairing since one of problems I’ve had is with full-coverage concealer looking as well harsh when paired with the sheer foundations as well as tinted moisturizers I wear on the rest of my face, however these two “It” products are medium protection (different finishes, though) as well as have similar textures, so I’d really hoped that the shift from my under-eyes to the rest of my deal with would be more seamless as well as less jarring/obvious.

To test, I mixed the tiniest amount of CC+ illumination in the inner corners as well as under my eyes with a pointy eye brush, as well as buffed a bit of CC+ Oil-Free Matte on the rest of my deal with with a genuine methods buffer brush.

No powder. I skipped it since I wished to prevent any type of caking under my eyes. I likewise didn’t want to make the matte surface on the rest of my deal with look as well matte, so I set whatever by generously spraying metropolitan Decay All-Nighter instead.

Girl, it worked!

With a full deal with of makeup (I may have gone a bit cray with the bronzer. *shrugs*
Illuminating CC+ has these teeny, small pieces of shine in it, as well as it’s a bit as well much shimmer for me to utilize on the rest of my face, however I believe it totally works under my eyes. As long as you don’t utilize as well much (because then it’s like a shine spotlight on your lines), it brightens whatever up, as well as since the It CC creams tend to skew peachy, it likewise assists to color-correct.

I likewise like exactly how CC+ illumination blends so well into CC+ Oil-Free Matte, so there’s no obvious shifts between them, as well as skipping the powder as well as opting for the setting spray instead prevents a heavy or powdery finish. Plus, it assists the products stay put. When I go to eliminate my makeup at night, yes, the CC+ under my eyes uses off since I’m not setting it with powder, however there’s still sufficient of it there to take the edge off.

REKLAMA

I’m gonna keep looking around to see if I can discover anything much better (I’m combing with the suggestions you guys left in the comments the other day. say thanks to you again!), however I’m liking CC+ illumination so far. kto vie? perhaps it’ll be a new go-to!

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Make-up a Charm Blog Blog Pondelok Ankety, Vol. 483

Takže … Čo je to pondelok?

No, to nie je presne anketa. Je to oveľa viac z neustále sa vyvíjajúcej (devolving?), Trochu náhodný zoznam otázok, ktoré som uviedol čitateľovi každé pondelok ráno za posledných 10 (!) Rokov. (Je to ako Kickstart pre váš mozog.) Vždy som potešil čítanie vašich odpovedí v komentároch, a dúfam, že ste potešili v čítaní bane.

1. Kúsok usmernení, ktoré by ste dali niekomu, len začať v make-up?

Predtým, ako vytiahnete vystúpenie a zakúpite, že nadácia / tónovaný zvlhčovač / krém BB alebo čokoľvek, čo môže byť, skontrolovať, ako to vyzerá na vás vonku pomocou zrkadla, pretože osvetlenie skladu môže urobiť produkt úplne iný, než vyzerá na slnečné svetlo , alebo tieň, alebo dokonca iný typ syntetického osvetlenia (ľahké mäkké biele žiarovky vs. Denné svetlo). Pomáha skontrolovať, či je základný produkt dobrá zhoda pre vašu pokožku, keď ste v prirodzenom svetle.

Tiež by som povedal, že zvyčajne nemusíte nosiť toľko make-upu, ako si myslíte.

REKLAMA

2. Povedz niečo pozitívne o vašom úžasnom tele.

Moje telo kopy zadok! To môže bežať. Môže surfovať. Neustále sa snaží robiť jogu, aj keď dole dole psov sú ako najnáročnejšia vec na svete …

Som rád, že je to zdravé a oceňujem všetko, čo robí.

3. Koľko vám balenie záleží?

Záleží na titul. Je zrejmé, že chcem, aby produkt v obale bol dobrý, ale je to dobré, keď niečo tiež vyzerá pekne sedí na vašom počítači typu toalety, alebo keď ho vytiahnete z tvoju make-upu tašku, ya vedieť?

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Keby som si musel vybrať medzi rovnakým produktom v not-roztomilých obaloch a rovnaký produkt v roztomilých obaloch, vybral by som si roztomilú možnosť, určite!

4. Čo ste nečakali, že sa vám to páči, ale skončil rád rád?

Zmrzlina z mäty z Baskin-Robbins (videl som to len počas prázdnin), pretože človek! – Vyzerá to tak škaredé, ako je pepto-bismo zmrzlina. Je to však naozaj dobré.

5. Niekto, s ktorým dúfate, že o vás dnes premýšľa?

Môj li’l coywolf. Dúfam, že si ma myslí.

Pondelok je pre mágiu

Môžu vás trochu kúzlo nájsť dnes. mať úžasný, priateľ!

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

REKLAMA

Karen

P.S. Tu sú otázky na kopírovanie a pastu.

1. Kúsok usmernení, ktoré by ste dali niekomu, len začať v make-up?
2. Povedz niečo pozitívne o vašom úžasnom tele.
3. Koľko vám balenie záleží?
4. Čo ste nečakali, že sa vám to páči, ale skončil rád rád?
5. Niekto, s ktorým dúfate, že o vás dnes premýšľa?

Rahua by Amazon Appeal je mačka meow

lovin ‘tento riadok!
Jóga dýchanie ideáte teraz, takže môžem pomalý môj roll … pretože moje vlasy neboli toto lesklé, rovnako ako mäkké, rovnako ako plné navždy! – Rovnako ako teraz som pripravený, aby bol dážď na Rahua.

Dýchať, karen, dýchať.

REKLAMA

Takže, priateľ. S najväčšou pravdepodobnosťou videl Rahua okolo, jo? Uveďte so mnou: “RAW-WAH.” Je to táto Hilla Hydratačná linka vlasových výrobkov (a niektoré veci, taky), rovnako ako sú privedené na Spacenk, rovnako ako Sephora.

Obal má siluetu ženy s dlhými zámkami kreslenie luku, ako aj šípku (veľmi Katniss Everdeen), ako aj čo v rade má staroveký komponent objavený hlboko v Amazonskom dažďovom pralese s názvom Rahua Oil. Ako príbeh ide, ženy z kmeňa Ekvádorského Quecha-Shuar využili Rhua olej po stáročia, aby zvlhčili svoje vlasy, ako aj pokožku, pretože to sú veci.

Bol som odrazený späť, ako aj ďalej medzi cestovnými veľkosťami ich rôznych šampónov, kondicionérov, ako aj liečby vlasov, ktoré sú $ 9, rovnako ako majú rad legendárnych dní vlasov. Like, Oribe-Caliber výnimočne.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tradičný šampón, ako aj kondicionér (ktorý sa tiež zdvojnásobuje ako dovolenka), hydratačný šampón, ako aj hydratačný kondicionér, farebná plná vlasová maska, ako aj zakladateľská zmes vlasov a ošetrenie pokožky hlavy, nechajte moje vlnité farby-liečené (a Momentálne o niečo suché) vlasy lesklé, hodvábne mäkké, skákacie, ako aj hydratované.

Jediné veci, o ktorých sa cítim len tak, sú farebné plné šampón, rovnako ako kondicionér, pretože nie sú ako zvlhčujúce ako ostatné výrobky (a vlhkosť je moja primárna motivácia, pretože bazén robí číslo Moje konce), avšak čokoľvek iné, čo som sa snažil z linky, má ma * to blízko * na prekonanie všetkých ostatných vlasových výrobkov sedí v mojej sprche.

Je to zaujímavé pre mňa presne, ako RAHUA vyhladzuje frimzie, pridáva tony lesklého žiarenia, rovnako ako zvlhčuje, všetko pri eliminovaní všetkých vlasových štýlov, ktoré mám rád, aby sa stal, rovnako ako to robí všetko bez sušenia alebo váženia po prameňoch. Navyše, výrobky sa nevyskytujú silikónové alebo sulfáty!

Ako to robia? je potrebné byť ropou rahua.

Je to tajomstvo, že som rád, že on-line, aj keď náklady na fľaše s plnou veľkosťou sú na trávenej strane, medzi 34-40 dolárov za 9,3-oz. Fľaša šampónu alebo kondicionéra, ako aj $ 62 pre 7 oz. fľaša vlasovej masky.

Ak je to tak dobre, že šampanské túžby, ako aj kaviárové sny pre váš rozpočtový plán ideálny, premýšľajte o veľkostiach vzorky, aby ste sa pokúsili alebo sa podnikli do vášho najbližšieho obchodníka s aspoň čuňom veci, pretože verím, že zmes matice, mäty Keďže plumeria poznámky je nebeské.

REKLAMA

z 5 sŕdc pre farebnú celú líniu, ako aj 5 z 5 srdiečok za čokoľvek iné.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen