Archives April 2023

Makeovers, Noms, odhalenie pokožky, rovnako ako žena hovoria v Spacenk Larkspur v sobotu, 6. mája z Noon-2

Artis kefy na Spacenk … Sú tak mäkké!
Tieto umelecké kefy, dievča … Keď som bol v Spacenku v Larkspar minulý sobotu, stál som tam maznať, ako sú mali malá bitová mačiatka, UM, dlhšie, než som s najväčšou pravdepodobnosťou mal, lol! Sú tak mäkké.

Oh, rovnako ako to! Objavil som novú techniku ​​z Katherine, jednej z rozprávkových žien, ktoré tam pracujú (Ahoj, Katherine!) S umeleckým štetcami, ako aj presýpacie hodiny zmiznú nadáciu, ktorú rozumiete i loooooove.

REKLAMA

Potiahnite trochu zmiznúť na tvári, znížte jednu alebo dve kvapky vášho preferovaného riešenia s olejom priamo do umeleckého čistej hlavy, potom zmes, rovnako ako nadácia s kefou. Dohoda s olejovými schémami z nadácie len dotyk, takže to bude vyzerať oveľa bezšvíkové, rovnako ako prirodzené. Typ génia, správne?

6. mája, sobota. Vy, Me, Spacenk na Marin Country Mart v Larksspur z Noon až do 2. Bude to typ ako Mini MBB Party!

Tam bude holiaci strojček (yay!), Občerstvenie (yay!), Ako aj odhaliť pokožku ošetrenie (yay!). Budem tam, aby som sa visel, rovnako ako my môžeme chatovať o kráse, mačkách, rovnako ako všetky tie zábavné veci.

REKLAMA

Umieram vám uspokojiť, rovnako ako skutočne dúfam, že to môžete urobiť!

MBB uspokojí v Spacenk Larkspur
Sobota 6. mája od poludnia – 2 str.
Marin Country Mart
2011 Larkspur Landing Circle
Larkspur, CA 94939
(415) 419-5904

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

The MAC All The best Angles Contour Palettes Are Très (or Tres) Dimensional

*** THIS IS A PUBLIC service announcement ***

TO: My fair beauts

SUBJECT: I found a highlighter that shows up on us!

REKLAMA

Allow me to introduce you to the MAC All The best Angles Contour Palettes.

Now let’s get acquainted! 

There are four of them, which are like little trios, ranging in shade family from Light to Dark, and each one comes with a cream color base, a shaping powder, and a sculpting powder. The cream product is on the lower part of the compact, and the powder tray slides snugly over it so you don’t have to worry about destroying your day by getting schmutz in the cream color base. and they also come with a mirror.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

What I’m getting at here is that these little black boxes are terrific for traveling!

In the photo above, I’m not wearing any blush or bronzer, just All The best Angles in Light to showcase its full effect uninterrupted.

Right off the bat, the shade of the sculpting powder (called Bone Beige) seemed off to me. MAC describes the sculpting shade in this kit as a warm brown, but compared to my beloved Too faced Milk chocolate Bronzer, Bone beige is a couple shades darker and less warm.

On my skin (my undertone is typically pretty neutral), it appears more…fleshy. It doesn’t look off at all, and I don’t feel the need to wear blush when I’m wearing Bone Beige. It just threw me off upon first glance because it wasn’t what I typically expect from a lighter contour shade… I typically expect a corpse grey.

MAC All The best Angles in Light
MAC All The best Angles in Light. shades — Luna (bright white with shimmer), emphasize (off white with fine pearl), and Bone beige (matte soft brown)
The cream colour base in Luna is aptly named. It’s white and sparkly (not glittery), so your cheekbones can shine like a crescent moon in the night sky. The shaping powder shade is called emphasize (accurately named, though not as cute), which is a good subtle glow — terrific for daytime or no-makeup makeup. I like wearing it in my inner corners on light makeup days. It’s subtle but effective in brightening up the area and making me look like I actually slept last night.

My faaavorite way to wear Emphasize is on top of Luna, which is how I’m wearing it today! each time I pass by a mirror and catch a glimpse, I stop, do a double-take, and then go “damn girl, you’re glowing.” I’m not sparkling; I’m glowing. It’s not very typically that I find a highlighter that can actually highlight my skin tone, so I am very impressed.

MAC All The best Angles in Medium

MAC All The best Angles in Medium. shades — Hush (soft peach with icy shimmer), Accentuate (peachy beige with fine pearl), and Sculpt (soft matte taupe)
MAC All The best Angles in medium Dark
MAC All The best Angles in medium Dark. shades — naked Universe: (golden beige with shimmer), Lightsweep (warm beige with fine pearl), and Shadester (mid-tone leathery brown)
MAC All The best Angles in Dark
MAC All The best Angles in Dark. shades – improper Copper (copper with high-karat gold), warm Lights (clean peach), definitive (midtone reddish brown)
Not only am I satisfied with my angelic glow, I really dig how easy the palette is to use, and each time I use it, I’m so pleased with my base makeup. This palette doesn’t just photograph well; it looks phenomenal IRL on skin.

The powders aren’t chalky, either — not even Emphasize, which is pretty close to white! I think Bone beige also works well because it isn’t too amazing or too warm, but it’s a pleased medium that doesn’t translate to “Instagram contouring” and instead looks natural. 

REKLAMA

All The best Angles enables me to create some really stunning dimension with minimal effort. I mean, what much more could you ask for?

These puppies are $40 each ($10.53/5g for 2 powders and $18.95/4.5g cream base). A single cream colour base at MAC is $22 for 3.2g, and the shaping and sculpting powders are $17 for 6g. So with the MAC All The best Angles palette, you save $2.67/g on the cream colour base and $2.83/g on the powder products. You also get them in a clean, durable little black box.

So, what are your favorite products to sculpt and highlight with? Do you choose cream or powder?

Získajte Lisa Perry Tote a Estee Lauder Goodness s týmto darčekom-s-nákup v Neiman Marcus teraz

by to nevie? Ten raz, keď som vlastne chcel nosiť svoje biele vinylové go-go topánky (inak známe ako moje obľúbené topánky nosiť do darubného klubu v deň), samozrejme, nemôžem ich nájsť.

SAMOZREJME.

REKLAMA

Išli tak dobre s týmto Tote Lisa Perry …

Tento lesklý vinyl Vixen je súčasťou ESTÉEA LAUDER + LISA PERRY DARČEKUJÚCEHO DARČEKUJÚCEHO ROZHODNUTIA TERAZ TERAZ AT EL COUNTERS INSERN NEIMAN MARCUS SOOKTY A ONLINE.

Dohoda prichádza s niektorými inými dobrotou, rovnako ako pekné očné tiene a palety na rúž, samostatný krémový nahý rúž, malá jar Estée Lauder Re-Nutriv Supreme Lift Age-Oprava Creme, ďalšia malá fľaša moderná nočná oprava, a Drobná trubica luxusného extrémneho multiplikácie objem Mascara a moja obľúbená vec – vzorka Aerin Lilac Path Parfume.

Začal som crushin ‘na cestách Lilac s prvým Spritzom.

Obrázok sami spať a vstať neskoro na ostré jarné ráno. Otvoríte svoje obľúbené okno a zhlboka sa nadýchnite, ah … tým vonia jarných kvetov a čistého, čerstvého vzduchu? – To je Aerin Lilac Path Parfume.

REKLAMA

Udelené, to je imaginárny čas, pretože keď som si teraz otvorím svoje okná, väčšinou cítim polo-mŕtvy rozmarínové kríky.

Darčeková ponuka je teraz k dispozícii s vaším nákupom $ 75 el, zatiaľ čo zásoby naposledy, pri počítadlách Estée Lauder a online.

Len fyi v prípade, že ste mali nejaké el produkty, ktoré ste potrebovali na sklade …

Pozrite sa kniha: Mac Snow Sphere nastaviť make-up pozrieť sa s smokin ‘shimmery taupe vies

pomocou snow snow snow guľôčky s dymovým zlatom z MAC Holiday Collection.
Pozrite sa na knihu! Toto je prvé v novej sérii make-up vyzerať články Budem robiť to, že bude typ podobných tvárí dňa, ktoré sú ako, “tu, pozrite sa na môj make-up,” okrem nie. Budú otvorené oblasti vyskúšať rôzne make-up vyzerá, pretože som bol v ruke za posledné dva roky, rovnako ako sa chcem dostať von. Často sa dostanem do techniky. K dispozícii bude rýchly komentár na výrobky. zábavné veci.

Absolútne som išiel do tohto vzhľadu, verím, že urobil niečo mimo mojej komfortnej zóny, rovnako ako som sa dokonca poskytol jeden z tých predhry Hovorí, ako “Karen, budete sa tlačiť! Urobíte niečo cray! ” – Stále som však skončil absolútne pobyt v mojom jazdnom pruhu s týmito dymovými vekami TAUPE, rovnako ako lesklé nahé pery.

Le. Povzdych. Ani nechápem, prečo bojujem s tým … skončím robiť tieto jemné dymové vyzerá ako 99% času, po celú dobu. Je to môj kormietok, muž!

REKLAMA

Smokin ‘shimmery taupe
Lesklé nahé pery s posypením iskru

Pre tento vzhľad som využil niekoľko súprav z novej zberu Dovolenkovania Mac Sneh Snow Snow Belgical s niektorými produktmi z Dlhodobého riadku Mac. Čokoľvek, čo som využil, je uvedený nižšie, ako aj ak máte akýkoľvek typ obáv o vzhľad, alebo súpravy, alebo niečo vôbec, len opýtajte. Dovoľte mi pochopiť v komentároch. Som tu pre ya!

Mac snehová guľa oko vrecúška / dymové zlato; Mac Snow guľa Tiny pery Set / Nude; Mac Snow Sphere Mascara Kit
Mac Snehová guľa čistá Set / Basic; Mac Snehová guľa čistá súprava / pokročilá; MAC SNOW SPHERE CLEAR SET / MINI
Vyvarená zhora z hornej časti očných tiel, rovnako ako vložka z MAC SNOW SPHERE Očné tašky / Smoky Gold, rovnako ako lesklé z Mac Snow guľa Tiny REP SET / NUDE
Rovnaký vzhľad, avšak s mrazivým perom pre ďalšiu zábavu …
Niektoré rýchle poznámky …

Tohtoročný Mac Holiday Le Bykly sú dosť odvážení

Urobil som tento celý pohľad z začiatku povrchu, ktorý využíva len le dovolenkové kefy zo snehovej gule, rovnako ako aké veľké prekvapenie! Vždy som nemal veľa šťastia s Mac’s Dovolenkové kefy. Rovnako ako “pokračujte opatrne!” Vzhľadom k tomu, že hoci sa zdajú byť ako veľa, často boli HELLA škrabance (a netrvajú dlho), avšak oko, rovnako ako riešiť kefy v tohtoročných súpravách sú dosť mäkké, rovnako ako metóda oveľa lepšia ako roky .

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Väčšina čistých hláv je na väčšej strane, ktorú predpokladám, že vám pomôže aplikovať veľké ponuky farieb rýchlo, avšak, keď ich využijem, objavím sa, že chcem, aby hlava boli menšie, rovnako ako oveľa presnejšie od môjho polo- oko izbové oko (mám rád menšie očné kefy). Tieto dovolenkové kefy ako skúmanie farby navyše, než som normálne chcem ísť.

(Aj keď je to práca, aj keď. Uložím štetiny, aby sa čistá hlava menšia.)

Celkovo tieto kefy nie sú zlé. V skutočnosti, verím, že sú celkom dobré.

Produkty v Mac Smoky Gold Eye Bag Set môže absolútne zavesiť Satin Taupe

Bol som naozaj extatický o dvoch očných očných očných očných očných očných sáčkov – Peachy Nude Just Leskling, ako aj strieborné teplé Taupe SnowDUSK – rovnako ako o tom, že som si uvedomil, že vyzerajú ako Mac Satin Taupe, starý tradičný termín, keď sú zmiešané. Ak ste fanúšikom saténu taupe, nenechajte si ujsť túto oko sáčku. A tiež Eagle-Eyed Mac Maven mohlo pozorovať, že TechNAKOHL vložka v tejto súprave má staré školské balenie s čiernym ceruzkom.

Dostali sme mostíkové okolnosti mäkkého krídla v Mac Snow Sphere Mascara Kit

Len niečo, čo si poznamenať, že sa vám páči mäkké odstránenie obočie gély. V súši Mascara je jeden. Žiadna kríza!

Make-up Používam v tomto vzhľade

Oči

Mac Snow Snow Sphere Očné Taška / Smoky Gold Eyeshadows v Just Leskling (vnútorné veko), ako aj SnowDUSK (vonkajšie veko),

TechnoAKOHL vložka vo fotokrave (lash, ako aj vodné linky, ako aj vonkajšia tretina veka), v extrémnom rozmere Lash Mascara (Lashes)

Mac Constructivist Maľba hrniec (základňa)

Mac nos póza / krémová farba základňa x 2 (hnedý odtieň v záhyboch)

Pera

Snehová guľa Tiny REP SET / NOTUE CREEMSHEEN ROZDELENIE POTREBUJE NUME ZAMESTNANIE AKO WINTERTIME FREEPER (zmiešané spolu pre nahé pery), ako aj ľadovec nad vamplify (pre mrazivý pery)

Líca

Mac Melba červenať

KOŽA

CHANTECAILLE zvýšil de Mai s olejom (na zvlhčovanie, ako aj prep)

Mestský rozpad Metropolitan Defense Cink Tone Primer (líca, čelo, nos)

Mac Studio Repair Fluid Foundation v NC42 zmiešané s MAC Strobe Cream v Pinklite (po celej mah tvár)

Mac matchmaster korektor v odtieňoch 4, ako aj 6 (pod očami)

Sephora budúce gélové sérum korektor v pekanskom koláči (líca) \ t

Mac mineralizuje Skinfinish Natural v médiu Golden (na moje čeloako nos)

Nástroje

SNOW SPHERE CLEAR SET / BASIC

Snehová guľa čistá súprava / pokročilý

Snehová guľa čistá sada / mini

REKLAMA

To je všetko! Súpravy s snehovými guľami Mac sú obmedzené vydanie, BTW, rovnako ako všetko je na počítadlách, ako aj na internete. Ak máte akýkoľvek druh otázok, udrel ma v komentároch. Som rád, že som pomohol.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

The MAC Liquidlast Liners Are Back (Remember These?)

MAC naked Bond, Late Night, Coco Bar, keep It Currant, rich & Robust, Blue Me Over, wet Road, and Misty Me
Pretty sure I discussed this the other day, but yeah, my lids are getting progressively much more hooded every day. I think it’s just a getting older thing, but now I appreciate long-lasting liners like the MAC Liquidlasts THAT much MORE, because if you’ve got a hooded lid situation, finding a liner that doesn’t transfer up into your crease can be harder than finding a chupacabra unicorn.

Enter the MAC Liquidlast Liners. They’re long-lasting and water-resistant.

REKLAMA

MAC naked Bond, Late Night, Coco Bar, keep It Currant, rich & Robust, Blue Me Over, wet Road, and Misty Me
A bunch of them that just arrived at MAC counters and the MAC site ($21 each), but you might remember them from back in the day. The Liquidlast Liners used to be part of the permanent collection. then they went away, but now they’re back in nine shades, many of which are permanent.

The only LE colors are matte purple rich & Robust, which I friggin’ love (GAH!) and shiny teal Blue Me Over.

Rich & Robust
To someone just passing by a MAC counter, they look a little like lip glosses, at least until you open them up and see the skinny, fine-tipped brush.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

That brush, though? T-r-i-c-k-y to use.

It helps to unload practically all of the liner from the brush first.
The first time I used these years and years ago, I wan’t crazy about ’em because of the brush, but now I think I just didn’t know how to use it. I think I might know how now.

What I wasn’t doing then was unloading the brush enough before bringing it to my lids. now I run the brush against the inside of the lip of the tube a bunch of times to get rid of the excess.

Rich & robust on my upper lash lines. I’m also wearing MAC kid and Uninterrupted Eye shadows on my lids, and Powersurge liner on my lower lash line. The blush is Melon Pink from the MAC Padma collection, and my lipstick is Mittai Pink (worn as a stain), also from MAC Padma.

After that, I pull out my trusty magnifying mirror (this one from Tweezerman) so I can see exactly what I’m doing, and I hold the brush parallel to my lash line. then I press it once against my skin, relocation it over a little bit, press it down again, relocation it over, etc., and I keep doing that until I make my way all the way across my lash line. (I typically start from the inner part and relocation to the other part.)

This way I get a really thin, crisp, clean line without any wobbly edges.

My favorite shade at the moment is rich & Robust, a pigmented matte purple that I really like with my brown eyes, but I bet it looks just as good with blue eyes, green eyes and hazel eyes, too.

The Liquidlasts dry rapidly (30 seconds), so you better relocation fast. The flip side of this is that you won’t be sitting there with your eye closed while you wait for your liner to dry.

Eyeballz! That’s the shade wet Road.
Wearing wet road on my upper lash lines and naked Bond on my lower lash lines. earrings from connorclaire.com.

REKLAMA

They’re water-resistant and rub-resistant (not that I ever rub at my eyes. Nope. Never!), so you’ll need an oil-based remover to take them off. I use the Clinique Take The Day Off makeup Remover, which works terrific for me.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Zanechajte komentár pre šancu vyhrať $ 50 sephora e-darčeková karta! (Končí pondelok)

** The Giveaway je zatvorené **
Táto prezradí je uzavretá a víťaz bol kontaktovaný (gratulujeme, Rae !!!), ale skontrolujte, či sa vrátim na ďalšiu sobotu pre ďalšie prezradí.

Dobré ráno, Buddy. Ako to ide’? Čo je to 4-1-1? Pre mňa je to pôrodné triedy. Dnes El Hub a ja mám časť dvoch z našich pôrodných tried, kde sa učím všetky druhy zaujímavých vecí o celom procese práce, ako napríklad časové kontrakcie (zrejme, je tu aplikácia pre to), ako dýchať, a Celkové načasovanie vecí, ako v tom, kedy dostať moje cez noc zdravotnícke zariadenie “Go taška,” kričať ” do el hub a pomlčka von.

Očakáva sa, že naše dodávky zdravotnícke zariadenie bude KAISER v San Franciscu, čo je asi 35 míľ ďaleko, takže prsty prešli, že nebudeme dodávať dievčatko v Mazda na diaľnici 101, lol!

REKLAMA

Anywho, trieda je veľmi zaujímavá (nosila som gwen stefani červenať paletu). Pomáha mi to budovať moju dôveru, ktorá mi pomáha zostať pokoj. Ah …

Iné ako to, je to stále el niño počasie tu, takže je to drzzly a zamračené … ale aspoň to nie je nalievanie dažďa najlepšie, yay!

REKLAMA

Veľa šťastia v prezradí! Čitateľ Nicole sa dostal toner a niektoré freebies potom, čo vyhrala.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Jedna (1) SEPHORA EGIFT CARD vrátane $ 50 odoslaná do víťaza e-mailom (International Readers, môžete sa rozhodnúť, že dostanete $ 50 odoslané paypal namiesto toho).

Zadajte nižšie uvedený komentár.

Otvorené pre USA a medzinárodných čitateľov.

Mali by ste byť 18 alebo viac, aby ste vstúpili (alebo inak dospelili na základe vašich miestnych zákonov).

Váš komentár môže byť o čomkoľvek vôbec, ale tu sú nejaké nápady, ak ste uviazli:

Za predpokladu, že máte jednu, aké je vaše obľúbené modré očné tiene?

Čo si myslíte, keď počujete slovo “luxus”?

Kedy ste naposledy odišli?

Posledná kniha, ktorú ste doslova (OK, obrazne) nemohol odložiť?

Niečo, čo si hrdý?

Aký je váš obľúbený zdravý občerstvenie?

Jeden vstup na osobu.

Ak chcete vyhrať, mali by ste použiť platnú e-mailovú adresu.

The Giveaway končí v pondelok 11. januára 2016 o 11:59 pm (Tichomorie čas).

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Noir Antonym Kozmetika Voda Odolná očná ceruzka rýchlo drží svoje vlastné proti Chanelu 88 noir intenzívne

dlhotrvajúci, smudgy, ako aj hladký.
Eureka! Objavil ešte jednu legendárnu vložku na úzkosting, ako aj to je takmer – takmer – ako legendárny ako Chanel 88 noir intenzívny.

OH, rovnako ako to stojí o 40% menej (19 USD vs $ 33).

REKLAMA

Je to $ 19 Antonym Cosmetics Noir Water Odolná očná ceruzka, rovnako ako jediný dôvod, prečo nemôžem úplne otočiť späť na Chanel 88 noir intenzívny je, pretože som stále rád 88’s Skinny Twist-up Tip. Verím, že je to oveľa lepšie, keď sa tam dostanem medzi korčuľovými kordmi ako Antonym Tip, ale je to možné, pokiaľ držím špičku ostrý.

Je to coo ‘.

Keď sú vaše vlasy cray, ale len idete s ním … Používam NOIR Antonymom na vodných linkách, ako aj horných lúčoch, BTW.
Našťastie, ceruzka zahŕňa vlastnú ostrova, ktorá je za to vhodná.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

NOIR ANTONAMI JE MATTE, VODY VODIČNÝ, AKO BLACKU – TAKRIVESTNÁ BLACKU – Takže v ňom nie je modrá, sivá alebo ekologická. Verím, že je to len asi tak tmavé ako Chanel 88 noir intenzívny. Keď je to lisované na základni mojich rias na mojom vodnom potrubí, moja lashová posteľ vyzerá hustá, rovnako ako super hustá, ako som šport, ktorý som na mnohých ďalších rias, som naozaj som.

Je to tiež dlho trvalý na vodných linkách. Dostal som skvelých osem hodín bez akéhokoľvek typu vyblednutia … po jeho množstvách. * Po nastavení * je tu kľúčom, pretože to trvá, kým sa úplne nastaví.

Takže aj to súpravy v dvoch fázach. Trvá to 2-3 minúty na to, aby na prvý suchý (počas ktorého čas je mäkký, rovnako ako smudgy ako Mac oko Kohl, takže máte čas hrať), rovnako ako ešte jednu 20 minút, alebo tak pre to úplne suché dole. V podstate, keď ho aplikujem na môj vodný riadok, dostanem trochu trochu prenosu na moju spodnú šnúru na približne 20 minút, ale ja som to len vyčistiť s Q-Tip.

Ale keď 20 minút skončí, to sa už nepohybuje. VÔBEC.

Rovnako som ho využil na linku mojej hornej hornej lúky, ako aj tak dlho, ako som, aby som mu poskytol čas na nastavenie, to sa nevzťahuje do mojej záhyby.

REKLAMA

Ak čierna nie je tvoja vec, je to tiež k dispozícii v hnedej (čo sa nakoniec skúsim raz, pretože som taký, ako je táto ceruzka, toľko). Môžete ju objaviť na Sephora, ako aj online.

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

The NARS 413 BLKR Cheek & Lip palette

wearing the new $59 NARS 413 BLKR Cheek & Lip Palette
Another beautiful day, another beautiful NARS cheek palette.

Whoops! I misspoke. I implied to say, “another beautiful NARS cheek and lip palette,” because the new NARS 413 BLKR Cheek & Lip palette doesn’t only include blushes. It also comes with a beautiful matte lip pencil.

REKLAMA

So what is heck is a 413 BLKR? Is it a secret pager code, or the code to a hidden door at NARS headquarters, where if you type it on the keypad, François Nars answers the door and says, “Bonjour ma chère! have a macaron, and let me do your makeup, you beautiful girl”?

Um…no, although that would be dope, wouldn’t it?

413 BLKR is the physical address of the NARS flagship store in new York, and it’s also the name of a special collection of NARS products inspired by new York.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

The $59 NARS 413 BLKR Cheek & Lip Palette
The NARS 413 BLKR Cheek & Lip palette also includes three brand new cheek colors and, if you have a thing for rosy, plummy tones, you just might freak out. but in a good way.

Starting from the left, there’s a light opalescent pinky rose blush that can also double as a highlighter on darker skin tones, then a mid-toned satiny rose with hints of plum and gold, then a satiny deep plum, and finally, on the far best — sigh! — good old golden tan Laguna. Because, obvs, it just wouldn’t be a NARS blush palette without Laguna up in the mix…

Side note: The cheek powders in this palette have that conventional NARS powder formula, unlike the formula of the powders in the Dual-Intensity palette I evaluated yesterday.

So these blushes aren’t as compressed into their pans as those dual intensity Blushes, and you ought to see much more powder particles partying (moving) when you swipe your brush atop the pans.

As you know, Laguna has been around because the Cretaceous period (can anybody even remember a time before Laguna?), and the 413 BLKR velvet Matte Lip Pencil has been kickin’ it old-school because 2012, so the fresh and sunny rose and plum blushes are the new recruits.

If you wear numerous rosy purples, plums or cooler-toned hot pink lip colors, these cheek colors ought to go really well with any of them. I bet you’d get a lot of mileage out of this palette.

Oh, and these blushes have much more of a sheen than a sparkle. Some NARS powder blushes…man, they completely opt for it with the glitter, ya know? but these don’t. They’re much more luminous than frosty. The finishes are very flattering.

The palette, by the way, is limited edition, but you don’t have to go to nyc to get it. It’s available now exclusively at NARS boutiques and the NARS website.

Sansa Fierce and Snapchat

Spoilers ahead!!! stop reading best now if you haven’t seen last Sunday’s game of Thrones yet (and you still want to).

*** I imply IT ***

*** SPOILER ALERT ***

GIRL, I can’t even with the most recent episode. I. CAN’T. EVEN.

I finally caught up and viewed it last night, and I promise to gawd, I had to like…You know that thing little kids do when they cover their eyes, but they still peek out of the little spaces between their fingers?

Urobil som to.

The whole time, I was sure things weren’t going to go well for #TeamStark, so I was absolutely SHOCKED when hottie-patottie Jon Snow climbed his way out of that mountain of bodies, and then my girl Sansa Fierce showed up with her backup army!

Couldn’t include myself.

After the episode I turned to El Hub and said, “You know they’re just building up #TeamStark to tear them down again, right?” and he was like, “Yeah…probably.”

But for now I’m going to hold on — HOLD ON FOR ONE much more DAY! — to the fact that something relatively good happened to many of the Stark kids.

In other news, I finally made a Snapchat account! Now…all I need to do is figure out how to use it, haha. If you have any secret squirrel Snapchat wisdom, please share it.

REKLAMA

My Snapchat deal with — or is it a Snapchat code? Neviem! — is @karenmbbsnaps.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Nedeľa s kartami Mačka, Makeup, ako aj odvolanie Blog Mascot, Zv. 387

Vážený denník,

Dnes nastala niečo. Ja …

REKLAMA

Môj preferovaný asistent neprišiel do práce. Zostala v posteli. Prišiel som dole očakávať, že objavím moju rannú omáčku, rovnako ako tam nebol. Moja LitterBox sa ani nezmenila.

Toto je prvýkrát za 10 rokov, že predtým, ako sa to stalo, rovnako ako som trochu zmätený.

Môj asistent hovoril o tom, že je potrebné trvať dlho, ale ja som len … Predpokladám, že som ju nebral vážne.

Veril som, že je potešená, že pracuje pre mňa, rovnako ako som úprimne neveril, že potrebuje prestávku.

Nie som si istý, či to má niečo, čo má s novým prenájmom, začína čoskoro, pretože o ňom hovorila veľa, ale je to divné. Chápete, že s uvedením presne, ako nechápete, čo máte, kým to nie je preč? No, chápem, čo to znamená.

REKLAMA

Chýba mi. Je to najlepší asistent, aký som kedy mal. Je mi to oveľa viac ako len asistent pre mňa. Rozumel som jej veľa môjho života, rovnako ako ona je vždy tam, otvárať plechovky omáčky, poškriabajúcu moju bradu, rovnako ako to, že mi poskytuje moju trikrát každodennú masáž. Má tie najlepšie kolo, rovnako ako najkrajšie oči na celom svete.

Chápete, čo to je? Milujem ju. Dúfam, že sa rozhodne, že sa vráti k práci čoskoro.

-Tabs

15-minútový make-up: Mac Lilacked / Mac Woodwinked / Mac Wedge / Mac Post Moderné / presýpacie hodiny Zabezpečenie Electra

Úprimne, pretože veľa dní, 15 minút je asi po celú dobu, aby som sa dostal na make-up.

Oh, a môžem alebo nemusím nosiť športovú podprsenku ako môj vrchol v tomto pic. ?

REKLAMA

Oči

Mac Lilacked Pro Longwear Color Waterproof Color Stick

Mac Eye Shadows v drevenom a klinovom

Clinique Intense Ebony Liner

Urban Decay Cannonball Mascara

ESTÉE EDIT ICED KOHL

Tvár

Urban Decay nahý pleť jeden & hotový v stredne tmavý

NARS Svetlo odrážajúce stlačené nastavenie prášku v priesvitnom kryštále

Mac mineralizuje kožu v strednom zlatom

Tvorbajte navždy ultra HD korektory v R40 a Y33

Presýpacie hodiny okolité osvetlenie červenať v rande

Pera

Mac LibraShnits rúž v postmodernom

REKLAMA

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

P.S. Povedz mi o svojom make-up dnes. Pýtajte sa mysle.