Archives August 2022

13 Nepredvídané vedľajšie nárazy materstva

CH-CH-CH-ZMENY

Často (preložíte = po celú dobu) Objavte sa, že pôjdete do sprchy s otvorenými dverami, rovnako ako máte absolútne žiadne kvalifikácie o zmierňovaní seba v prednej časti každého jednotlivca.

Môžete priniesť tri simultánne konverzácie pri umývaní riadu, robiť večeru, ako aj plánovanie ďalších niekoľkých krokov na vašom dominantnom pláne dobytí / sveta.

VYKONÁVAJTE V RÁMCE NAP Počas každého jednotlivého pohybu, ktorý idete, dokonca aj tie s vaším mladistvým (alebo deťmi). Ani nezáleží na tom, či je to najpodstickejší, intenzívny obrazový obraz, ktorý bol kedy urobený. Ak ste v tmavom priestore uprostred dňa, budete zaspávať jeseň.

Zistíte, že na akomkoľvek type poskytovaného dňa, ako aj na akomkoľvek type dodaného času, máte zaručenú nejakú kombináciu sušenej kôry na oblečenie pozostávajúce z bitov SOT, potravín alebo iných telesných funkcií.

Hovoriť o telesných funkciách, už nie si zbieraný. Rovnako ako áno, hovorím o čísle dvoch. ? Jeden prestane byť znechutený tým, keď dieťa ide s “POOP je toľko zábavy hrať!” Fáza, alebo po upchteentovi času potrebujete zachrániť hračku, ktorá bola gleelely spadla do Turd-naplneného WC (a je to vždy plné turns, keď sa to stane).

Začnete oddeliť všetky vaše čierne legíny (pretože v určitom bode skončili chirurgicky spojené s vašou nižšou polovicou) do klasifikácií pre “verejné legíny”, ako aj “súkromné ​​legíny”.

Uznávate, že v niektorých dňoch, česanie vašich vlasov, ako aj (možno) uvedenie podprsenku je to najlepšie, čo urobíte, rovnako ako rozumiete čo? S tým si absolútne v poriadku.

Ste 100% pochopiť strašidelný vzhľad, ktorý vidíte na tvári rodičov s novorodencami, keď ich vidíte pomaly, zombie-like, pretože tlačia svoje vozíky okolo cieľa.

Keď už hovoríme o cieli, jedného dňa sa objavíte, že sa snahavo prechádzka dole plienka, snaží sa mať na pamäti naposledy, keď ste dostali krabicu plienok, rovnako ako premýšľal, či ste pochopili, potom by to bolo naposledy.

Vážne premýšľajte o tom, že prispievate k Kickstartu, kde sa niekto snaží vymyslieť strojovému stroju, len aby ste sa mohli vrátiť včas, aby ste držali trochu drobného dieťaťa jeden oveľa viac času.

Okamžite reagujete buď “áno” alebo “Opýtajte sa otecko”, kedykoľvek počujete dieťa povedať, “mama” alebo “mama”, rovnako ako vážne, polraz to nie je ani vaše dieťa.

Príďte očakávať, že každý kužeľ zmrzliny alebo kúsok čokolády alebo cookie bude musieť zdieľať, tak často (opäť, po celú dobu), skryjete sa v medzerách, keď chcete pre seba nádherné.

Premýšľate o tom osobný úspech, keď každý (vrátane seba) sa kúpal, ako aj v ich pyžamá o 7 s.

OK, 6:30. ?

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

REKLAMA

EYKO COCOA EDIT: Dlhodobá tekutá vložka zabalená pigmentom!

Predpokladám, že nie som jedinou osobou, ktorá verí, že Eyeko’s Cocoa Edit Liquid Liner (22 USD) je všetko, čo je vám ponechané vo všetkých bežných strašidelných (vrátane Ulta, kde som sa práve pridal do zoznamu notifikácie Restock ). Bah! Stále. SUPER. Dobrý.

Je to bohatá, intenzívna, tmavá čokoláda hnedá s lesklým povrchom, ako aj dlhotrvajúci vzorec, ktorý len drží. Môžem nosiť všetko Deň, rovnako ako to, že nebude preniesť do mojej rašele alebo rozmazanie pozdĺž mojej dolnej čiary Lash, ale keď je čas na vzlietnutie z make-upu v noci, rýchlo sa prejde s olejom na báze oleja.

REKLAMA

Tenký plsť Tip je pre mňa dávno dostatočná na to, aby som sa rýchlo nakreslil neprerušovanú čiaru od vnútorného do vonkajšieho rohu, ako aj od flexibilného hrotu, môžem otočiť konce mojich línií s extrémne bitovou drámou. Keď som hotový, moja vložka je ostrá, rovnako ako ostrý s lesklým povrchom.

Je to oveľa lepšie v porovnaní s klinikou jednoduchou vložkou pera v hnedej. Kúpil som si ho, zatiaľ čo späť, veril, že by to bolo rovnako ako život, ktorý by sa zmenil ako čierna jednoduchá vložka pero, avšak hnedá verzia nie je takmer ako pigmentovaná ako čierna, rovnako ako to chýba zostať moc.

Dúfajme, že ULTA bude čoskoro zastaviť kakao, rovnako ako keď robia, kupujem dva!

REKLAMA

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

P.S. Hovoriť o veciach na jeseň v podobne s, dostať ťa na obchodníka Joe, rovnako ako kúpiť balíček alebo dva z týchto rozmarínov croissant courtons, rovnako ako potom poďakovať neskôr.

Saturday Surfing, Nov. 27, 2021!

just a bit meow time!
Welcome to the weekend. reality be told, the last few days have all felt like a Saturday with the holiday as well as all. difficult to believe Thanksgiving has come as well as gone… I don’t understand why, however I continue to be shocked by exactly how quickly the days slip up on me this time around of year!

It’s a sunny day right here in Novato, as well as I’ll be taking it simple today. I’ll be doing some intense Netflixing since there’s a new season of “Selling Sunset” out.

REKLAMA

I can already feel my brain melting…

Yes, it’s cheesy, as well as I don’t truly have any type of rate of interest in the Los Angeles genuine estate market, however I enjoy it since my brain can totally turn off while I watch it.

After lunch I’m taking Connor ice skating! We went ice skating together for the very first time when we were in Tahoe last weekend, as well as she chosen up on it quite quickly. She’s been excited to get back on the ice ever since, as well as there’s a temporary ice skating rink at the Northgate shopping center close-by in San Rafael, so that’s where we’re going.

Also, before we head out, I’m going to try to not eat this entire box of satsuma oranges I got at Trader Joe’s the other day… DANG! Satsumas are where it’s at, girl. They’re so simple to peel as well as so soft as well as juicy… If you see them at the store, grab them! TAK DOBRÉ.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tento týždeň čítanie

Povedzte, čo?! Are thin eyebrows back?

Do probiotics have any type of benefits for skin?

Seriously, I can’t wait to see woman Gaga in the new “House of Gucci” movie. Here’s exactly how her makeup as well as hair team transformed her look for the film.

I’m a big fan of this eyeshadow placement, as well as I particularly like a diffused spotlight of shimmery peach or pink in the inner corner.

12 scents for people who prefer perfumes that aren’t excessively sweet.

Ó môj! Cats have driven these types toward extinction.

How ballet business are planning covid-free performances of “Nutcracker.”

“Clean” (airquotes) shampoos for curly hair.

In situation you were looking for a new nail polish cleaner that doesn’t ruin your nails…

I like discovering about color theory.

Cozy

I’m loving all the sequins as well as the energy.

Bridal makeup is my favorite.

Drop that understanding on me.

But what if we had one of these for humans…

štýl ulice

REKLAMA

I hope the rest of the weekend treats you well! I hope you have a long time to relax.

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Rozmazaná mačka Deň 4 s čestnou krásou Získajte ho spolu na paletu na očné tiene

dnešné mačke oči; Naozaj to milujem!
Nechajte ho na mačku dáma, aby miloval rozmazané mačko oko, hahaha! Toto je ešte ďalší pohľad – poviem “inšpirovaný” tutorial kartu, ktorá prichádza s čestnou krásou, dostane to spoločne palety na očné tiene.

Len štyri očné tiene
Návod naznačuje použitie béžového odtieňa po celej veku ako základňu, ale myslel som, že by som mohol vyzerať trochu zvláštne na mňa, takže som si nadobudol matný hnedý odtieň (mäkký bronz) na vrchole béžovej, aby som definoval moju záhyb.

REKLAMA

Gosh, tieto tiene sa tak dobre miešajú! Ale to je len jedna z úžasných vecí o tejto palete.

Mňau!
Môžeme hovoriť o pery na sekundu, pretože potrebujem vedieť, či niekto iný tam bol v poslednej dobe k tónovaným balzamom na pery? Sú tak môj džem, ktorý je trochu vtipný, pretože do poslednej doby som bol pevne tím tekutý rúž za posledných niekoľko mesiacov. Moja predchádzajúca logika pery bola, že ak budem nosiť niečo na mojom poutte počas pandémie … to muselo trvať dosť dlho pod mojou maskou, aby som zabezpečil, že by som nemusel držať odstránenie mojej masky na to, aby ju znovu použil.

Viem, zaujímavá logika. ?

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Ukázalo sa, že tónované balzamu sú úžasné no-dráma / nízkoprúdom možnosti, pretože môžem 1) ľahko aplikovať jeden bez zrkadla (robiť to práve teraz, ako otázka), a 2) odstrániť to rovnako rýchlo s a tkanivo, keď sa chystám maskovať. Plus, ahoj vlhkosť! (Side Poznámka: Moje pery boli v poslednej dobe suché.)

Tento číry slivkový tónovaný balzam podľa pôvodu sa nazýva nočný kvet, a je to nízko kľúč EPIC, pokiaľ ide o vlhkosť. Dostal som old-school Clinique Black med vibrácie z farby, pretože to vyzerá bláznivé tmavé v trubici, ale je to len číry plášť odtieň, keď je aplikovaný.

Night Bloom párs naozaj dobre s Mauves, TAUPES, BRONY A BRONZES, A.K.A. Všetky farby v čestnej kráse si to spolu palety. Je to tiež dosť číry, aby ste sa nosili len holou kožou a maskarou.

V prípade, že sa čudujete, vonia a chutí trochu miminty, ale nie je to ohromujúce.

Hydratačný, čírej a len krásny
Ďalšia vec, ktorú som bol do: vzhľad sotva-tam červenať. Mac teplá duša je pre to úžasná!

Láska ya, mac teplá duša!

REKLAMA

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

P.S. TGIF! ?

Aký je váš veľa sporného odvolacieho stanoviska?

TROY CURRY LASH CULER (vľavo), rovnako ako Shiseido Lash Curler (vpravo)
Myslím, že ak Dolly Parton môže ísť do postele pomocou plného make-upu, môžem zvrátiť moje riasy s lashovým curlerom pred tým, ako som ich potiahol s maskarou. Myseľ, som vždy veľmi opatrný! Úmyselne využil pomalé pohyby, keď som svoril dole, rovnako ako uvoľnenie curler, rovnako ako skúsm mi veľmi najlepšie, aby som sa starostlivo zjednodušil, takže nestrácam žiadny typ rias.

REKLAMA

A čo ty? Aký je váš veľa sporného odvolacieho stanoviska?

REKLAMA

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Beautiful blogger award

I was triple tagged for this award by Bree of Always, Bree, joy of Styled with joy and Sam of Glam with Sam!  So honoured to have such lovely ladies nominate me for this one!  If you live under a rock and have never visited their blogs, get thee to their blogs, pronto!  Go ahead, I’ll wait.

Ok, you’re back? Onto the nominees.

Pravidlá:
• display the award logo on your blog.
• thank the person who nominated you and link back to them.
• Nominate 7 other bloggers and say a little something about them.
• let them know they have been nominated.

Moje nominovaní:

Asian beauty obsessed – currently lives in Taiwan teaching English and reviews all manner of Asian cosmetics!  She introduced me to the Taiwanese brand Narüko and I can’t wait to try it.

beauty As I know It – provides to-the-point reviews on skincare and makeup from the UK perspective.  I feel like we have similar interests and I can relate to her posts a lot.

The Life of Kristyn – a fellow Canuck with a passion for makeup and fashion – there are so many of us on the bloggosphere, muahaha, we will take over the world!  Kristyn’s 14 days of makeup faves is going to make your wish list grow day by day.

Princess without the Tutu – I just love #MurphMondays!  Emily is a ray of sunshine and posts about food, life, glitter and oh yeah, her golden Retriever Collie x, Murphy.

perpetual progress – fellow No-Buyer and sample hoarder!  I love seeing her posts come up on my reader as I know she will always have some products she’s used up or is trying out.

Ryane Zamora beauty – provides lifestyle and beauty from a university student’s perspective.  Her positive attitude and openness is quite infectious!

fivezero – is my nail polish hero.  Excuse me while I gush here: I used to drool over her nail swatches and reviews over on MakeupAlley years ago when I was starting to hoard collect nail polishes.  Recently, just randomly, I found her on wordpress and renewed my admiration of her!  I can’t wait until her nail polish database is up and running.  A question that I’ve always been curious about: what does your name, “fivezero” mean?

Zdieľajte to:
zdieľam

Kliknite, ak chcete e-mailom, kliknite na PAL (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na Pinterest (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Twitteri (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na TUMBLR (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Reddit (otvorí sa v novom okne)

Páči sa ti to:
Rovnako ako načítanie …

Súvisiaci

Blogger recognition award and 250 Days of No-BuyToday marks my 250 Days of No-Buy! 😀 fun fact: As a Mandarin slang term, the number “250” (二百五 èrbǎiwǔ) is an insult meaning “stupid person” or “simpleton”. 😕 I was nominated sextuply (yes that’s the word) recently for the blogger recognition award – first by Katie of Plus+Beauty, secondly by Chris of…
September 26, 2015In “Beauty”

Versatile award & Premio Dardos AwardI was double tagged by joy of Styled with joy and Crystal of nerdylibrariangirl for this award mash-up! Both blogs are my must-reads and they’ve provided lots of support on my blog! Ďakujem mnohokrát! Premio Dardos is Spanish for “Prize Darts” and is an award in recognition of cultural,…
April 10, 2015In “Beauty”

The versatile blogger award 2I was tagged for this a while ago by Mecia of notquitelondon but my post was languishing in my draft folder, until I was tagged again recently by A girl With Pink Cheeks which prompted me to post this already!  Thank you both for tagging me – I’ve enjoyed getting to know…
7. jún 2015in “Krása”

Make-up a odvolanie blog pondelok anketa, zv. 646

I hope good surprises find you this week.

Takže … Čo je to pondelok?

Vynikajúca otázka! Nie je, na rozdiel od svojho mena, skutočný prieskum, ako s malými tlačidlami CLICKY. Je to len zoznam piatich oveľa viac či menej náhodných otázok, ktoré som na tomto blogu každých pondelok ráno za posledné kvadriliony (od roku 2007). Milujem čítanie vašich odpovedí, a to mi pomáha dostať môj týždeň na dobrý štart. ?

1. One must-have product you keep in your purse in any way times (besides your wallet, keys and phone)?

I would love to answer this with something quirky, like a tube of green paint or an ice cream scoop (both of which have been in my little black backpack lately), but the real answer is something decidedly a lot more functional — an asthma inhaler. So not exciting, but necessary!

2. What’s your favorite pie?

Still trying to figure this out, which is why I recently embarked upon what I call “The epic Pie Quest of Fall/Winter 2020.” It’s why I tried making lemon meringue pie for the first time last week.

REKLAMA

As of this morning, I’m about 80% sure my favorite’s pecan pie, but I’m leaving wiggle room in case I find something I like more.

3. One thing you still have from your childhood?

Three scars, none of which I remember getting. I’ve just always remembered having them, but I’ve been told how they appeared. two of them are small oval-shaped marks, one on each shoulder, which were from immunizations I got as a kid, and I also have a tiny divot on my forehead that I got from chicken pox when I was four.

4. Eyeliner: purple or bronze?

BOTH! but if I had to choose one, I’d opt for a dark plummy purple.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

5. What color was your prom dress?

It was a black skirt with a white top, which was surprisingly conservative now that I think about it. I took a lot of fashion risks when I was in high school and dressed kinda wacky, so I’m shocked I didn’t opt for something colorful.

6. least favorite color?

Baby poo green, blah!

7. What’s the weirdest word in the English language?

Vidlička. No question about it. because when you say “fork” over and over again, it starts to sound like nonsense. Fork, fork, fork, fork, fork!

8. stairs or elevator?

Stairs, because 1) I wear tennis shoes anywhere now so my footwear is no longer an obstacle (a legit issue for me back in the early aughts), and 2) I gotta get my steps in whenever and wherever I can.

9. A makeup skill you’re pretty good at?

Dainty winged liner is my jam, lady. I can do it pretty swiftly on the fly!

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

REKLAMA

P.S. Tu sú otázky na kopírovanie / paste s odpoveďami v komentári. Čoskoro hovoríte.

1. One must-have product you keep in your purse in any way times (besides your wallet, keys and phone)?
2. What’s your favorite pie?
3. One thing you still have from your childhood?
4. Eyeliner: purple or bronze?
5. What color was your prom dress?
6. least favorite color?
7. What’s the weirdest word in the English language?
8. stairs or elevator?
9. A makeup skill you’re pretty good at?

P.p.s. stay calm and consistent on this beautiful Monday, sweet friend. good things are coming your way! ?

Máte systém na sledovanie presne, ako starý je váš make-up, rovnako ako presne, ako dlho ste mali?

Ahoj, moje meno je Karen, rovnako ako ja chcem držať veci pre metódu, rovnako dlho.
Otázka pre vás – Máte systém na sledovanie presne, ako starý je váš make-up rovnako ako presne, ako dlho ste mali?

Mal som toto varovanie v mojej mysli za posledných pár dní, pretože som si práve kúpil niekoľko nových vecí minulý víkend od Sephora (viac o tom v niekoľkých!).

REKLAMA

Takže skutočné priznania, ale nikdy som sa nikdy nerešpektoval pokynmi vypršania platnosti uverejnených na make-up, rovnako ako kúzlo produkty, však chcem skúsiť urobiť to trochu. Mám tendenciu visieť na veci, rovnako dlho – nielen s make-upom, avšak v rôznych ďalších prvkoch svojho života – rovnako ako som pripravený na modifikáciu.

Mojou nádejou je, že ak naozaj využijem tie uplynutia platnosti ako sprievodca, možno budem inšpirovaný na povrch, ktorý som už mal. (A rovnako by to bolo dôvod na oživenie môjho make-upu vrecka oveľa častejšie!)

Na tento účel som začal skladať dátumy na paletách na očné tiene.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Je to jednoduché. Len som zostavil rok, ktorý som ho pridal do mojej zbierky na výrobku s Sharpie, ale teraz sa verím o podobne, ktorý sa skladá do dátumu exspirácie priamo na veci, takže som neustále pripomenutý (v situáciách, keď je dátum len na obale ). Napríklad som dostal minulý víkend Ilia tekuté oko, rovnako ako to má šesťmesačný znak na spodnej strane trubice, čo znamená, že ak idem na knihu, bude to skvelé až do marca 2022 .

Teraz by som mal definovať tento podnik ako test alebo experiment, pretože nie som si istý presne, ako sa o tom budem cítiť, keď dátum exspirácie prechádza, ale stále nechcem niečo zbaviť. Bude pravda, že som napísal dátum Najlepšie na výrobku ma obťažovať? Čas ukáže. Takže toto je len experiment.

Tiež, časť mňa, ktorá má rád zápisy, chce začať tabuľku s dodržiavaním stĺpcov:

Názov položky

Dátum nákupu

Dátum spotreby

Podobné produkty v súčasnosti v mojom skrútení

Táto metóda sa môžem uistiť, že nie som len kúpite presne tie isté tielové očné tiene alebo koralové červenanie, ako aj znova, ya vedieť?

Som tak pripravený otočiť nový list, ako aj vyskúšať nové veci!

REKLAMA

Chcel by som počuť, aký je váš proces. Sledujete presne, ako starý je váš make-up, rovnako ako presne, ako dlho ste mali? Som veľmi zvedavý na to!

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

Pružný fialový, rovnako ako oranžový make-upový vzhľad ovplyvnený fialovým dažďom

, keď fialový vplyv ovplyvňuje váš vzhľad
Keď som prvýkrát videl fialový dážď, bol som osem, rovnako ako to bolo na mojom priateľovi Priateľa PACHY’S SLEEP.

PACHY’S MATHY Dovoľte si vybrať akýkoľvek film, ktorý chceme na video obchode (to bolo najlepšie potom, čo nám vzala na Chuck E. syr, samozrejme, kde som ho zabil na lyžiach), rovnako ako som 100% pozitívny Nemala žiadny koncept, o čom bol film, keď si ho prenajala.

REKLAMA

Aj keď nikto z nás nepochyboval, čo sa deje, keď sme to videli, zistili sme, že princ bol v ňom, rovnako ako to všetko, čo sme naozaj potrebovali vedieť. Do tohto dňa je soundtrack z filmu jedným z mojich preferovaných albumov všetkých čias.

Nezáleží mi celkom dieťa, len ma vezmite s vami.

Ak chcete, aby to krok ďalej, farby na mojom purpurové dážď tee (vďaka, cieľ) ovplyvnili túto oranžovú, rovnako ako fialová make-up vyzerať …

Jeden z mojich preferovaných tees

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Mimochodom, som NC42.
Keby som mal Prince’s Shimmery fialové fit s divokým bielym tlačidlom-down-down-down-down-down košele, nosil by som tento vzhľad, ktorý si zachoval, že ootd v srdci, ha ha ha!

Orange, ako aj fialové kombá sú jedným z mojich make-up faves, pretože sú no-mozgové. Farby sa vzájomne dopĺňajú ako protiklady na farebnom kolese, rovnako ako keď dal ’em spolu, len dávajú zmysel. Ak som v nálade nosiť niečo farebné, všetko, čo musím urobiť, je objavovať tóny, ktoré sa mi páči v oboch rodinách, rovnako ako som skvelý ísť.

REKLAMA

Všetko som o kontrastných aspektoch v make-up, rovnako ako som to urobil práve tu párou teplých oranžových tónov na mojich viečkach, lícach, ako aj pery s veľkou fialovou vložkou na mojich lúčoch.

Tiež som sa snažil tento vzhľad s dvoma rôznymi povrchovými povrchmi, matnými, rovnako ako lesk. Vyberiem matte, pretože sa mi tak páči, ako to kontrastuje s lesníkom na viečkach, ako aj lashových riadkoch. Tiež sa cítim ako matné vyvažuje jasné farby na viečka trochu lepšie ako lesk.

Obaja by mohli fungovať, aj keď … to presne závisí od toho, ako silná chcete ísť!

Tu je s lesklým perom …

Make-up použitý v tomto vzhľade

Recenzia: Mac 137 Dlhé miešanie čisté

Nakoniec, skutočné vyhodnotenie tejto kefy! Pre všetky rozhovory o lemming, potom si to kúpite, teraz môžem vyhodnotiť, rovnako ako prestať pining pre túto kefu! Znížím sa na Chase: Toto čisté je úžasné! Skutočný test pre mňa bol, keď som sa veľmi prvýkrát dotkol na moju riešenie, aby sa aplikujel červenať, a okamžite si myslel, “Musím sa dostať späť z toho!”

Po prvé, toto čisté bolo uvoľnené ako súčasť kolekcie “Mac je krása”, ako aj Mac to opisuje ako:

Dlhotrvajúci miešanie čisté pre riešenie z prírodných vlákien. Toto ultra-mäkké, rovnako ako hodvábne kužeľové čistenie umožňuje osvetľovaniu akéhokoľvek typu prášku, takže je ideálny pre all-over bielizne farby. M ∙ A ∙ C Expert kefy sú ručne vyrezané, ako aj zmontované využitie najkvalitnejších materiálov. Fungujú rukoväte dreva, ako aj poniklované mosadzné feruly.

Tu je vo všetkých neuskutočných, nevyužitých slávy:

Čisté náklady mi $ 50.50 ($ 42 USD), ako aj v Japonsku.
Tip: Informácie o krajine pôvodu už nie je leptaná do rukovätí mac kefy, táto informácia môže byť teraz objavená len na odstránenie obalu / rukáv, ktorý prichádzajú kefy:

Od čistej špičky na koniec rukoväte, čisté opatrenia 7,5 “, s dĺžkou štetiny len plachý z 2”:

Bol som na hľadaní voľne zabaleného namáhaného červenaného čistejšieho veku. Mám množstvo s vysokým pigmentom, brilantne farebnými kefami, rovnako ako potrebné niečo, čo by urobilo aplikáciu bez námahy. Bol som rozprávaný početnými časmi, že kefa-vlákna kefa bola metóda, ktorú by som mohol ísť, objavím syntetické štetiny, aby boli skvelé na miešanie práškových produktov.

Čerstvo umyté a sušené, nepoužívané kefy.
Čím dlhšia dĺžka štetín na MAC 137, integrovaná s voľne zabalenými chlpmi a riadeným hrotom, bolo vhodné na použitie jasných farieb ľahko, avšak presným spôsobom. Čistý vyzerá veľmi tenký, ale po praní – tu je pohľad zhora na kefu:

Testoval som ho s využitím nešikovného červenania z môjho skrýša, Milani pečené červenať v Bella Rose, svetlý matný fuchsia odtieň:

MAC 137 aplikoval tento extrémne pigmentovaný červenať na moje tváre ako Champ! Neexistovali žiadne drsné čiary alebo klaunové líca s využitím tohto čistého – len mäkká difúzovaná aplikácia farby, úplne umiestnená. Pozrite sa presne, ako voľne však rovnomerne zabalené štetiny sú na kefke:

Tu sú niektoré ďalšie kefy z mojej zbierky, ktoré som získal pozdĺž metódy, zatiaľ čo sa snažil objaviť perfektné načechrané červenaté kefy:

Pred MAC 137, to najlepšie načechrané červenanie čisté som mal náhodným jednorazovým objavím z špinavého salónu dodávateľského obchodu (tak špinavý v skutočnosti, že je teraz zatvorené!). Značka sa nazýva “Magic Gold”, ako aj vyšetrovanie Googling ma informuje, že je to distribútor dodávok krásy, rovnako ako oni ponúkajú podobnú sadu s čiernou rukoväťou. Po tom, čo si uvedomil, že som objavil ten, išiel som sa vrátil do obchodu, aby som sa opýtal na to, aby som sa o nich dozviem o zálohovanie, ale majiteľ nemusí dostať presné presné rovnaké čisté znova!

Podobnosť medzi MAC 137, ako aj magickým zlatom (mg) je, že sú veľmi veľmi voľne zabalené, avšak MAC 137 má tú výhodu, že má špičku ukazovateľa oproti lichoteniu hornej časti mg. Výhľad zhora na MG znázorňuje zaoblený halo štetín, ideálny pre aplikáciu rovnomernej vrstvy farby:

Iní z mojich čistých skladov, ktoré majú podobný tvar na Mac 137:

NARS YACHIYO KABUKI CLEAN – vynikajúce sklamanie, ak som úprimný so sebou. Ja som tento čistý ťažký pre mnoho rokov, rovnako ako nakoniec vzal ponor, len aby som zistil, že je to škrabavé, prístrešky, rovnako ako dosť jemné. It does have an artisanal look about it though. I never utilize this thing!

Everyday Minerals Yachiyo artisan clean – the shape of this fits the expense however the bristles (synthetic) are as well tightly packed to provide a light diffused application of blush.  The bristles likewise do not have a great deal of give.  What results is a floppy clean that applies extremely concentrated patches of colour.  I barely ever utilize this – the only thing I might see this being useful for would be to blend out sheer cream blushes.

I’ve likewise included a couple of the duo-fibre blush brushes for comparison in terms of size as well as shape, however they truly don’t compare.  They just don’t have sufficient of the longer hairs to produce an even, diffused look – they apply high pigment blushes in splotches, as well as have problem blending out.  The 2 shown are Ecotools Finishing clean from the Touch-Up Set, as well as MAC 159 Duo Fiber blush clean – these are both great for medium pigmented powder blushes that are loosely packed.

Post washing, after Milani Bella increased trial – not much discoloring from the blush.
Don’t get me wrong, the MAC 137 long Blending clean is fantastic, however it’s not going to be the clean for all blush finishes.  I will mainly reserve it for myExtrémne pigmentované červenanie alebo vysoké snímky, ktoré potrebujú ľahkú ruku, ako aj presnú aplikáciu. Je to skôr jedinečné v jeho tvare, hustote, ako aj funkcii.

Spomenul som to v mojom lemming post, jediné iné podobné čistenie, ktoré som videl na internete, je hakuhodo g5537bksl prášok čistý. Budem s najväčšou pravdepodobnosťou nedostať zálohu MAC 137, ale rozpozíš mi – len to, že by som mohol musieť skontrolovať hakuhodo nakoniec, viete, pre výskumnú štúdiu, ako aj na účely porovnania.

Pros:
• Dobre postavený (nevyhal si jedno vlasy!)
• jedinečný, ako aj užitočný tvar
• Prírodné štetiny
• Vyrobené v Japonsku

Zápory:
• drahé
• Obmedzená edícia (myslím? Je stále ponúkaný na Mac na internete, ako aj v obchodoch)

Stash Hodnoty: 9/10

Máte túto kefu? Aký je váš obľúbený červenatý štetec?

Zdieľajte to:
zdieľam

KLIKNITE AKUDIZUJTE POMOCI AKTUÁLNEHO PRIMUNU
1Kliknite na položku Pinterest (otvorí sa v novom okne) 1

Kliknutím zdieľate na Twitteri (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na TUMBLR (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Reddit (otvorí sa v novom okne)

Páči sa ti to:
Rovnako ako načítanie …

Súvisiaci

Mac 217 miešanie čisté, rovnako ako LIKETE 2. splátka “Porovnanie týždňa” bude fungovať stále prominentné mac 217 miešanie kefy: tento flexibilný čistý pravidelne sa objaví na zozname “Najlepšie make-up kefy”, pretože jeho vysoká kvalita, ako aj Multi-Účel (áno, to je slovo teraz). Je hodnotený 4.7 z 5,0 na MakeUpalley s 946 hodnoteniami, ako aj 92% …
25. augusta 2015in “Krása”

Foundation Application Techniques (+ nástroje) Je to pekné čítanie radostných dovoleniek pre každého, že tento rok sa nezdá, že nemám čokoľvek vianočné-y prispieť. Cítim sa, že som zakryl všetky vianočné témy v minulosti – ak chcete odo mňa nejaké radostné príspevky, skontrolovali sa s mojimi bloškovými príspevkami z …
20. decembra 2017in “Krása”

Curratt Artistique Cheek Clean – Hodnotenie, ako aj porovnanie uvedené v mojom Svätom grále Kozmetické výrobky publikovať, že som neurobil veľa čistých hodnotení, takže je čas na liečbu. Po skôr oneskorené uspokojenie (veľmi prvýkrát spiedil tento čisté v máji 2016, keď leštené, rovnako ako ovplyvnené prišiel do Toronta pre pozri, rovnako ako sme nabité na …
20. februára 2018in “Krása”