Archives November 2022

Nedele s kartami mačka, make-up a beauty blog maskot, zv. 583

Veľa ľudí len začína ich kariéru ako profesionálnych asistentov domácich zvierat sa ma opýtajú, “čo boli taky naozaj ako? Čo to bolo, že pracuje pre takúto ikonickú postavu v mačačnom módnom priemysle? ” A zvyčajne im hovorím o Vianococh 2016.

Tabs bol na vrchole svojej kariéry modelovania Kitty. Bol som žonglovanie pracovať na plný úväzok ako asistent pre domáce zvieratá s novou mamou na Connor Claire, ktorý sa narodil v marci tohto roka.

REKLAMA

Nebudem klamať; Bolo to ťažké. Bol to bláznivý rušný čas.

Záložky boli rezervované na modelovanie pracovných miest každý deň do decembra, a normálne by som mal na starosti riadenie jeho rozvrhu – viete, pripravujem jeho omáčku, rezerváciu svojich obľúbených fotografov pre koncerty a uistite sa, že vždy mal každodenné stretnutie s masérou V každom meste pre jeho masáž hlboko tkanivou kačitým – ale som spaľoval sviečku na oboch koncoch. Connor bol osem mesiacov, a naozaj som chcel niekoľko dní voľna okolo Vianoc.

Spýtal som sa kartu na niekoľko dní voľna, poznať plné dobre, ako sme boli zaneprázdnení.

Bez váhania mi dal týždeň na Vianoce.

Pretože je to druh mačky. Nebol to len najväčší Kitty Supermodel všetkých čias. Bol tiež najlepší zamestnávateľ, aký som kedy mal.

Tabs sa stále podarilo udržať každý z jeho modelovania modelovania Kitty, že december. Dosiahol do svojej rozsiahlej siete priateľov, vrátane jeho mentora, módny konzultant a televízny osobnosť Tim Gunn, ktorý pomohol karty dokončiť jeho ikonický pohľad na Vianoce 2016 …

REKLAMA

Nezabudnuteľná “dúha iskru”. ??

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

Saturday Surfing, may 23rd, 2020

Here’s your unsolicited floral fun fact of the day:

Bird of paradise are deer resistant and can endure temps below freezing.

Seriously, who knew? I didn’t.

REKLAMA

I’m going to file this under “The things You find When You’re Cruising the neighborhood for plant Ideas.”

And because “makeup” is always processing somewhere in the background of my brain, I’m wondering how I’d incorporate bird of paradise colors into a makeup look…

Maybe a bright coral lip with colorful, crisp orange liner on the upper lash line? Ooh! — then I’d add a blue cat eye flick at the outer corner with the tiniest sliver of green along the outer edge. ?

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Čo by si robil? While you ponder that, here are some things that caught my eye this week…

BRB. Gonna make some breakfast.

Crayola is coming out with “Colors of the World,” an awesome box of crayons in colors reflecting skin tones from around the globe. ?️ I’m a mix of “Medium Almond” and “Medium Golden.” a čo ty?

TO JE NEUVERITEĽNÉ! —–> Rebecca Sharrock has a rare condition that allows her to remember every moment of her life. Her first memory: “I remember being in a dark place, with a reddish light and I had my head between my legs, so I’m assuming that’s when I was in the womb but I didn’t know my age at the time. That’s the earliest I can go back, as my memories are always in chronological order.”

Can COVID-19 “live” on makeup? Here’s what experts say about charm best practices during the pandemic.

Favorite read of the week: Lyndsay Tucker, a Sephora charm specialist in the Bay Area, has Elon Musk’s old cell phone number, and she receives numerous calls and texts implied for him. Unsurprisingly, some are pretty weird. “One woman volunteered to go to space with SpaceX, and another person sent a blueprint for a bionic limb. “Which is, No. 1, really cool,” Tucker says. “But I have no idea how it’s built.

In case you ever wondered what Jackie O.’s exact skin care routine looked like! (Here’s a hint: it involves her dermatologist saying that she ought to hang out in the sun without a hat.)

What drugstore brand e.l.f. is doing to stay ahead in the charm game. By the way, if you haven’t tried it yet, their solid sponge cleanser brush soap is outstanding for brushes.

Fun fact: in the three-year pursuit to create mascara for her makeup line, Gucci Westman evaluated 45 different mascara wands.

Meet Rodrigo Flores-Roux, the man behind Clinique Happy, one of the most renowned scents of the ’90s.

Nail techs are putting their lives on the line to do nails.

I’m a little obsessed with the product descriptions for the scents from Imaginary Authors, this small indie perfume line based in Oregon. My favorite is falling into the Sea:
“At the age of nineteen Nica Galas published her first book, the autobiographical tome falling into the Sea which chronicled her short and torrid love affair among the hot beaches and lemon trees in the Gulf of Naples. The breathtaking story opens with Nica and her girlfriends picking bunches of jasmine flower for young boys while they cliff-jumped into the sea. An innocent first kiss erupts into an ardent summer entanglement which is cut short one moonlit night when her lover leaps into the dark abyss never to surface, leaving Nica naked on the cliffs screaming his name. This scent is sunshine in a bottle. wear on cloudy days to invoke the ardor of summer.”

Belly chains? Check. Low-rise jeans? Áno. Crocheted blankets as shirt? Yes, girl, that too. I’m horrified to report that I wore practically all much more than a few of these outdated fashion trends from back in the day.

This gal’s sweet hubby sits outside of the window of her medical facility room at a table decorated with flowers and candles so they can have date nights.

Peter Dinklage and Jason Momoa are teaming up for a vampire-themed buddy comedy, and I’m all for it.

I did this earlier in the week, and it’s very fun.

What happens when worlds collide

I’m pleased to report that ’90s singer Jon B is 1) alive and 2) thriving during the pandemic. fast forward to 7:52 to listen to “Don’t Talk,” a.k.a. my club jam from way back when.

I now know how to change a tire! I love this guy. He grew up without a dad, and now he makes how-to videos with useful “dad” advice.

Potrebujem to; you need this; we all need this in our lives best now.

Have a good rest of your Saturday, and yes, it’s SATURDAY! No worries if you had no idea what day of the week it was until just now, friend. It’s happened to me much more than a few times because March.

REKLAMA

WAY much more than a few times. pleased Memorial Day weekend. ?

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Spellbound by Mac Strip Down: Whirl Matte Ripstick

Užívanie Mac vírenie pre vírenie …

Zoznámte sa s niekoľkými z mojich preferovaných Mac Nude odtieňov Tento týždeň od kolekcie MAC Strip.

Zábavná pravda o Mac Whirl: Späť v deň (ako v pre-2015), vírenie, tmavo matná s nádychom ruže, existovala len ako pera ceruzka.

REKLAMA

Späť pred dinosaurmi? zmizol, použil som, aby som načrtnil svoje pery s vírivou ceruzkou, naplňte ich v, rovnako ako potom hore, čo sa nachádza s kapstickom, aby si vyrobil svoju vlastnú diy vír rúže.

Jo!

V roku 2015 Mac MAC naposledy obrátil túto slávnu farbu na rúž – vír matná rúže, ktorú chápeme, rovnako ako dnes.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Chápem, že je to celá vec, že ​​vírenie je extrémne “Kylie Jenner Lips” Farba (ako keby to vyvinula?), Rovnako ako áno, je to absolútne jeden z tých rúž, ktoré vám pomôžu dostať to určitý vzhľad. V skutočnosti, kedykoľvek ma dobrý priateľ pýta na Kylie Jenner Lips odporúčanie, najprv, snažím sa, aby som navzájom stretnem … Potom navrhujem MAC WHIRT. Avšak naozaj, keď vždy, keď vidím vírenie, verím, že oveľa viac z “90. supermodelov, ako je Linda, ako aj Christy, ako aj Cindy. Má mimoriadne čoskoro bobbi hnedú srdcovosť na IMO, rovnako ako sa mi páči? to.

Rovnako je to ešte jeden dôvod, prečo sa mi to páči … pretože je to podobné farbe mojich ďasien.

Áno, uznávam, že to je podivná vec, ktorá sa má páčiť o nahému rúžu, ale ja som tu kontrola mojich ďasien, rovnako ako to naozaj je farba mojich ďasien. (Bočná poznámka: Nemusím vám ukázať moje ďasná. Hi-res fotky mojich ďasien nemajú požiadavku na existenciu na internete.)

Možno to je dôvod, prečo je vírenie, ktorá je maximálna nahá rúže pre tak veľa ľudí. Zodpovedá farbe ich ďasien, ha ha ha! Každopádne tu je na ľahšej koži, ako aj tmavšia koža.

NC42, Babes!

Vír je tiež farebný chameleón, rovnako ako v závislosti od osvetlenia, ako aj presne, koľko máte na sebe, môže to vyzerať ako tmavý ružový hnedý, ak aplikujete čírej vrstvy (v takom prípade, je to ako verzia Browner Mehr), alebo pravá hnedá ako prvoradá s ťažšou aplikáciou.

WHIRT JE DOPLNKU PLATNOSTI MATTE, rovnako ako to, že sa cíti silnejší na mojich perách ako zamatový teddy alebo mehr. Jedna vec, ktorú môžete urobiť, ak zistíte, že to vyzerá tak dobre, rovnako ako ťažké na vašich pier je veľmi prvý srsť spodnú pery s ťažkou vrstvou, rovnako ako potom stlačte pery spolu, aby ste mohli preniesť rúž z jedného pery do ostatný. Potom sa pustí čokoľvek s prstom. To ho vyhladí do bezšvového povrchu, ktorý nevyzerá tak dobre. ?

Vír! Poskytnite ho vír, rovnako ako uvoľniť váš vnútorný ’90s supermodel.

REKLAMA

(Cindy Crawford 4.)

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Predtým, ako si vytrhnete alebo voskte obočie, mali by ste to urobiť

oh, hai, obočie!
Predtým, ako si vytrhnete alebo voskte obočie, naplňte ich veľmi prvý, takže môžete jasne vidieť tvar, na ktorý idete. Potom len eliminujú vlasy, ktoré * nie sú * v tomto tvare.

Robí celkový zmysel, že? – Napriek tomu Peeps (ja som sa zahrňoval) konzistentne jeseň do pasce tweezing willy-nilly bez toho, aby ste si na mysli posledný obočie.

REKLAMA

Kedykoľvek to robím (Tweeze bez plánovania dopredu), zle malárakula mi obočie oblúk, rovnako ako skončiť nadmerné na nesprávnom mieste.

DOH!

Zdá sa, že to bolo lekciou, ktorú som potreboval na odpočinok, ako aj znova …

Obočie plnivá, ktoré ťa nedovolia

Tu sú moje faves!

MAC Eye Brows Styler – Tento ľahko použiteľný nástroj má veľmi tenký návrh, ktorý robí to jednoduché čerpať v tých malých chlpoch obočia, rovnako ako vzorec trvá dlho.

Presýpacie hodiny oblúk obočie volulizujúce vláknitý gél – to najlepšie pre rýchlosť. Je to fantastické pre rýchle vyplnenie, rovnako ako chmýří vaše obočie. Rovnako ako som spomenul, že je to veľmi rýchle!? Musíš dostať tónovaný, hoci, pretože odstrániť jeden je pomerne k ničomu.

Tom Ford Brow Sochára – drahý, ale to najlepšie z najlepšieho IMO.

Mac Brow sculp – to je MAC verzia Tom Ford Brow Sochára, rovnako ako verím, že je to dosť skvelé (aj keď nie je zápas pre Tom).

Takže, yeah, nabudúce si všimnete veci vyzerať trochu jungly hore, dostať si obočie ceruzku, obočie prášok, gél alebo čokoľvek, čo si využijete v momente, “vyplňte”, rovnako ako “chmýří” tie fuzzy bitové húsenice, Rovnako ako potom choďte do mesta s odstraňovaním techniky o ‘voľba!

REKLAMA

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

P.S. Potešený utorok! ?

Tri špecifikuje, že sú

len ženy, ktoré si zdriemli (poznamenajú sa na prsty iskrivé srdce)
Na pediatrickej kancelárii minulý týždeň, Connor’s Doc uviedol, čo bolo snáď presné slová, ktoré som počul o toddler-kapucňou doteraz. Uviedla, že všetci predškoláci sú buď 1) v súčasnosti choré, 2) rekuperujúce z toho, že sú chorí alebo 3) chystá sa znova ochoreť.

Ó môj bože! Je to ako vírusový triatlon … Prečo vám niekto nehovorí o tom na detskej sprche? (Tiež, prečo nie je nikomu spomenie podivného spodného otvoru, poskytujú vám v nemocnici po poskytnutí narodenia? – Odkedy bolo ešte viac prekvapení.)

REKLAMA

Cocobaby je v hrubom fáze pravidelnej choroby. Už zachytila ​​studenú, alebo v uplynulom mesiaci za studena podobný za studena.

Len sa dostáva cez posledný vírus, na vrchole toho, ktorý mala tiež sinus infekciu, takže posledných pár týždňov bolo mimoriadne náročné, najprv pre jej malé vírusové bojové telo, ale aj pre zvyšok nás.

Bolo to skôr desivé. Tam bola noc pár týždňov, keď sme dostali oblečený, rovnako ako pripravený ponáhľať ju do núdzového priestoru po jej horúčke. Našťastie to rýchlo začalo spadnúť. Som veľmi vďačný za radu hluku, rovnako ako stabilné vedenie druhu Kaiser Poradenská sestra, ktorá nám pomáhali v tú noc, pretože moje nervy boli rozstrapkané.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Niekto potrebuje maznanie.
Nikto v našom dome nebola spať. (Samozrejme, samozrejme, Rosieho potešenie. Musí veriť, že vstúpila do domácnosti nočných ľudí!) Je to ako opäť žiť novorodenca života, so mnou, ako aj El Hub spať vedľa Connor v smene. Moje telo sa cíti, že presne rovnaká známa nudná bolesť vyčerpania … podivu dosť, bolo prekvapivo jednoduché, aby som sa opäť využil … ako jazda na bicykli.

Je to desivé sledovanie dieťaťa, ktorý nemôže skutočne komunikovať metódu, ktorú sa cítia, rovnako ako porozumenie, máte mimoriadne trochu zvládnuť akýkoľvek typ z toho. Všetko, čo môžete urobiť, je starostlivosť o nich, čo najlepšie môžete, vziať ich k lekárovi, ako aj pokus o informovaní rozhodnutia. Robíte to, čo musíte, ignorovať svoje pulzujúce kolená, rovnako ako boľavé, aby ste ich držali v náručí, keď plačú na čarodejnícku hodinu v tmavej kúpeľni plnej ťažkej pare hore, kým sa necítia trochu lepšie, rovnako ako nakoniec jeseň spí. Beháš, aby ste sa zamerali na obscénne časy noci v pyžamách, ktoré boli skrútené snot, aby ste vyzdvihli viac pedalyte, Soldines, ako aj malé Disney Princezné hračky, pretože rozumiete, že sa jej úsmev.

V podstate robíte to, čo musíte.

Všetky malé princezny

REKLAMA

Mimochodom, to je to, čo som bol rovnako ako za posledných niekoľko týždňov. Len robím to najlepšie, čo môžem.

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Fresh Friday: Malavara, an Ayurveda-Inspired Body as well as Hair care Line

MBB’s “Fresh Friday” series takes a look at new appeal brands (and venerable O.G. brands that are new to me). Let’s find new makeup!

El Hub is always in awe of the time I can spend in the bathroom, since seriously…I’m in there for a looooong time. ? One time he even knocked on the door as well as asked if I’d fallen into the toilet since I’d actually been in there for hours.

So yeah, if you requirement me, I’ll be in the… Ha ha ha! El baño.

REKLAMA

It’s excellent since nobody bothers me in there. I can have some privacy. often after I put Connor down for the night, I’ll shower, do some reading and, lately, have a tiny health club sesh.

Speaking of that…have you peeped this new line of Ayurveda-inspired body products from Malavara?

A high-end body care line, Malavara was started by Tejal Engman as well as Alexandra Turner, two gals who worked high-stress tasks on the trading floor for JP Morgan. They bonded over their like for alternate therapies, including Ayurveda, one of the world’s oldest holistic healing systems. It was established in India over 3,000 back (!).

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Their Ayurveda-inspired products are cruelty-free, mixed with necessary oils, vegetarian, vegan as well as created to ensure that hectic people can concurrently relax, recharge as well as de-stress while they get their necessities performed in the bathroom.

For now, Malavara’s product line isn’t huge, however they have some great goodies for recuperative “meow” time sessions in the bathroom, like a dry body oil ($48), a hair serum ($39), lotion ($32) as well as body laundry ($28).

I’m a huge fan of the dry Body Oil Spray. I like the crisp, refreshing scent, which is a unisex blend of lime peel as well as vetiver, as well as it consists of apricot kernel oil, which is just fascinating to me. The spray is light as well as hydrating, so I utilize it on my upper body (my alligator legs do much better with the Lime Vetiver Body & Hand Lotion) as well as take additional time to massage it into my arms, my upper back as well as my neck.

To. Je. So. Relaxing…

The packaging is most likely the most best example of spray oil packaging I’ve ever seen in my entire life, too, since the pump ejects a fine oil mist, however it comes out forcefully, as well as it never, ever clogs.

It’s the bit things, ya know?

Luxurious *and* practical? I’m so there.

Alrighty then. If you requirement me, you understand where I’ll be… ?

REKLAMA

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

P.S. TGIF.

Makeup as well as beauty blog Monday Poll, Vol. 599

Mantra for the week

Takže … Čo je to pondelok?

Vynikajúca otázka! It isn’t, contrary to its name, an actual poll, like with bit clicky buttons. Je to len zoznam piatich alebo menej náhodných obáv, ktoré som vydával na tomto blogu každý pondelok ráno za posledné kvadrariliony (od roku 2007). Páči sa mi čítanie vašich odpovedí, rovnako ako to pomáha mi dostať môj týždeň na skvelý štart.

1. Is it as well early to put up Christmas decorations?

Man…it utilized to make me truly crabby to see Christmas designs up at stores as well as stuff as well as on homes before Halloween, however now I’m type of like, “Eh, let ’em live.” It’ll be Thanksgiving in actually (OK, figuratively) the blink of the eye, so if somebody wishes to put up their Vegas-style lights already, I’m not gonna hate. It makes my world brighter, so I’m great with it. I will, however, be waiting up until the week before Thanksgiving to put up my Christmas designs around the house.

2. Skin care or hair care?

Homie, don’t make me choose! — however seeing as exactly how I usually put my hair up as well as back since it’s part of my gown code at the bakery, I’ll pick skin care… I’ve been all about moisturizing potions lately.

3. hot chocolate or hot tea?

Mmm… seeing as exactly how I discuss my wonderful tooth often, you may believe I’d lean more toward hot chocolate, however I really prefer hot tea.

Basically, I’m picky about my hot chocolate. I don’t like when it doesn’t taste chocolaty as well as all you can taste is sugar, as well as I likewise don’t like when there isn’t any type of milk in it, so you don’t get that feeling of milk finish your tongue (I know, such a weirdo). likewise not my fave: when the marshmallows are as well big, or when there are as well many marshmallows… point is, I’m truly picky about my hot chocolate, as well as I’m less picky about tea (just please leave the bag in there for at least five minutes).

4. What’s the best/worst thing about “adulting”?

The finest thing? being able to make decisions for myself (good or poor ones) as well as understand that they’re 100% my decisions, since there wasn’t a great deal of that happening in my household growing up (Asian tiger parents as well as all).

And the worst thing? UGH, when you discover yourself in a circumstance where all of your choices are sh*tty, LOL! So like you have to pick between the least sh*tty option… That sucks! Oh, as well as paying bills, of course. Oh, as well as understanding that you have to “adult” for the rest of your life since there’s no turning back!

5. Are you the type of person who needs a listing when you go grocery shopping, or do you like to wing it when you get there?

Girl, please. provide me a list; otherwise, I’ll throw all kind of nonsense into my cart as well as promptly fail to remember to buy all of the important things.

Sing it loud

Heya! Monday is the very best day… Yes, I just sang that out loud, I hope you know, as well as I’m doing it since I’m trying to psych myself as much as have a excellent week.

You gotta do what you gotta do, right?

Also, after the fires as well as power outages last week…this week has to be better! Heck, I’m just happy to be in my home once again as well as able to turn on the lights… It’s the bit things, really.

REKLAMA

How are you doing this morning? Did you turn all your clocks back?

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

REKLAMA

P.S. Práve tu sú obavy kopírovať / prilepiť s odpoveďami v komentári. talk to ya soon.

1. Is it as well early to put up Christmas decorations?
2. Skin care or hair care?
3. hot chocolate or hot tea?
4. What’s the best/worst thing about “adulting”?
5. Are you the type of person who needs a listing when you go grocery shopping, or do you like to wing it when you get there?

P.P.S. In situation somebody hasn’t told you lately, you’re take on as well as you’re tough.

Som čiastočný na hravé ružové

Mac matte rúž v Prosím, potešte mi s tebou vlasmi
Ružový lak na nechty, ružový rúž, ružové oblečenie … Daj mi všetky ružové!

Som prísny silnú vieru, že každý je tajne ružový milenec. Možno si to ešte neuvedomte, ale jedného dňa sa časť z vás, ktorá miluje ružovú sa prebudí, a ona bude chcieť nosiť ružovú v každom tieni pod slnkom. Sila ružovej vôle vás núti!

REKLAMA

Mac matný rúž v ružovom plášti
Takmer som nikdy nedržal ružovú – nie v mojom šatníku alebo môj make-up – kým som nebol v mojich 20s. Predtým som si myslel na ružovú ako malú farbu detí. Potom som sa stretol s priateľom v práci s názvom Tanya a jej láska k ružovej bola absolútne infekčná. Ona milovala ružové košele, ružové topánky a ružový make-up, a ona bola prvou osobou, ktorá ma tlačila, aby som hrala s ružovou. Bola nechanálne zamilovaná do farby a chcem byť taká osoba pre teba, pretože ružová je čistá veselá.

Mac Cremesheen rúž v fanfare

REKLAMA

Je to jedna z tých neunapologeticky dievčenských farieb, a ja jednoducho nemôžem pomôcť, ale keď nosím ho. ?

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

This or That: nail polish edition

Gimme all the shiny, burgundy nails please! (This is Smith & Cult Dark like Me, by the way.)
Ako hrať
Pick one or the other for each of the questions below, and copy/paste with your answers in the comments. Can’t wait to see your picks! Moje sú uvedené nižšie. ?

Kopírovanie a vkladanie

Treat yo’ self! Do you get a fancy-schmancy spa manicure or a pedicure?

Short or long fingernails?

Base coat or top coat?

Regularly scheduled manicure maintenance: at-home or salon?

Glitter or cream finish?

Cuticles: cut ‘em or leave ‘em alone?

Faux press-on nails or nail polish stickers?

Nude nail polish or dark nail polish?

Over the top nail art: Y or N?

Treat yo’ self! Do you get a fancy-schmancy spa manicure or a pedicure?

Well, in the dream scenario, if I were really treating myself, I’d get both done, hahaha! and I’d be in a robe, and Keanu Reeves would be feeding me warm chocolate chip cookies…but if I had to pick just one, I’d go with pedicure, since it would last longer.

REKLAMA

Short or long fingernails?

Short please! I cannot deal with the sound (or the feel) of my fingertips clack-clack-clacking on a keyboard. Also, I swear the second they get just a touch too long, I start obsessing over cutting my nails. I can’t think about anything else.

Keeping them short is also a practical thing. nothing gets stuck underneath them when I cook, garden or play outside with Connor, and I don’t have to worry about them breaking.

Base coat or top coat?

Top coat, baby! Essie Gel Couture ALL. DAY. LONG.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Regularly scheduled manicure maintenance: at-home or salon?

At-home, even before pre-pandemic times, because I’m crazy picky about manicures, they’re easy for me to do at home, and woo-hoo! — I save a little money by doing ’em myself!

Glitter or cream finish?

I do love me some bling, but I’m going with cream since it’s easier to remove.

Cuticles: trim ’em or leave ’em alone?

Leave ’em alone!

Faux press-on nails or nail polish stickers?

Both have come a loooong way in the last few years, I gotta admit… I’ll go with the nail polish stickers.

Nude nail polish or dark nail polish?

It’s fall; let’s do the dark!

Over-the-top nail art: Y or N?

REKLAMA

I think it looks really cool and would love to try it at least once, but no for now. No patience for the process. Plus, my kids (plural because one girl child, one lady cat!) would trash all that fancy artwork in a hot second, and that would break my heart.

Vaša priateľská susedská krása,

KAREN?

Jednoduchý make-up pozrieť nápad: Olive Lyeliner, teplé hnedé očné tiene, ako aj matná fuchsia rúž

Niekto sa otočí štyri ráno! (Nie, nie ja.)
Niektoré ráno sú pre miešanie šiestich tieňov na viečkach, ako aj iné ráno nie sú.

To sú ráno, vyrábali veľké množstvá kávy … a pre Cuddles … a pre jednoduché make-up.

REKLAMA

Spočiatku, keď som sa rozhodol urobiť tento príspevok, som sa zorganizoval, aby som nosil Smokey, olivový očný make-up na mojich viečkach, aby sa rozhodol pre jasnú fuchsia matte rúž (všetky ukončené – MAC * MUST *), Avšak Connor potreboval ďalšie dieťa ako v Ráno, aby sa zabezpečilo, že plán vyšiel z okna. * Poof! *

Je to len plaché zo štyroch, ako aj niekoľko dní, je dostatočná na to, aby riadila všetku svoju službu, ako aj potom niektorí (“Som obrovská dievčina, mama, rovnako ako to môžem urobiť sám!”), Avšak iné dni , ako je tento, potrebuje nejaké ďalšie objatia, rovnako ako piesne, rovnako ako som potešený, aby som ju zaviazal. Takže, žiadne miešanie šiestich tieňov v tento deň pre túto mamu, lol!

Namiesto toho som išiel s Hazy Olive Lyeliner (musím presne to, ako odpúšťajú rozmazané hrany sú), práčovňa o ‘teplé hnedé očné tiene, rovnako ako matte fuchsia rúž.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Áno, je to zefektívnené, rovnako ako absolútne neumoživé, ale stále sa mi to veľmi páči. Silný okraj, ako aj blesk shimmer v vložke, poskytuje to nejaké fascinujúce prvky.

Šupka
Všetky ukončené je z MAC retromatte rúže Rodina, takže má plochý matný povrch, ako aj pocit ľahkého na pery.
Môj tón pleti je Mac NC42.

Išiel som všetko v rúž, rovnako ako aj jediná nepriehľadná vrstva, ktorú som použil priamo z trubice, avšak, ak je táto moc jasná fuchsia, rovnako intenzívna pre váš štýl v súčasnosti (som absolútne dostať to), môžete vždy DAB REPSTICK GULLET Ľahko na perách pre číre vrstvu. Potom, opatrne klepnite na prsty na vrchole rúže, aby ste museli vyčistiť, ako aj vymazať akýkoľvek typ náročných hrán.

Potom, ak je to stále rovnako jasný, jemný to ešte oveľa viac s tenkou vrstvou ružovej alebo nahej Lipgloss.

REKLAMA

Nakoniec, udrejte bozk do zrkadla, pretože verte, alebo nie, ste hotoví! Rovnako ako robíš skvele!

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen