Archives October 2022

Aké odvolacie produkty uchovávate vo vašom aute?

Keď som vyčistil priehradku rukavice v mojom aute, som našiel uplynutú cestovnú fľašu s možnosťou kontaktnej šošovky (nemôžem vám povedať, ako veľakrát jeden z mojich kontaktov cítil Wonky alebo vyskočil v auto.)

To ma zaujímalo dve veci …

REKLAMA

Po prvé, robia ľudia v skutočnosti rukavice v ich rukavicovom priestore? A druhé, aké odvolacie produkty majú iní ľudia v ich aute? ??

V súčasnej dobe, všetky nasledujúce položky sú v mojom aute, a zatiaľ čo si uvedomujem, že niektoré z nich nie je technicky “krása výrobky”, stále som tam dal.

1 fľaša riešenia kontaktného objektívu

1 Kontaktný objektívny prípad

1 extra pár okuliarov

2 trubice rukoväte (jeden na prednom sedadle, jeden v zadnej časti)

2 priemyselné trubice ručného sanitizéra (opäť, jeden v prednom sedadle, jeden vzadu)

Balzam na pery (niekoľko rúrok, po celom mieste)

Mokré obrúsky

Detské obrúsky

Papierové uteráky

Tašky na odpadky (relatívne nové pridávanie, ktoré prišlo asi potom, čo som hodil, keď som išiel domov z posilňovne a musel som udržať barf v mojich zatvorených ústach, pretože som nemal nikde inde, aby som to dal)

Brow ceruzka (pretože často mám mozog mama a zabudol ich naplniť; to tiež zdvojnásobí ako očné linky v štipke)

Štetcom vlasov

Niekoľko väzieb vlasov (štandardne vydáva čierne a farebné väzby pre batoľatá)

Pinzety a zväčšovacie zrkadlo

A to by mohlo byť TMI, ale extra spodná bielizeň (oboje pre mňa aj pre Coywolf, pretože nikdy neviete)

Zubná niť (ako veľakrát som opustil niekde s kúskom mrkvy alebo sezamovým semienkom uviaznutím v zadných zuboch!)

Teraz, keď o tom premýšľam, musím tam aj zubnú kefku a zubnú pastu. Možno aj cestovná fľaša Listerine …

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

REKLAMA

A čo ty? Aké odvolacie produkty uchovávate vo vašom aute?

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

Nedeľa s kartami Mačka, Makeup, ako aj odvolanie Blog Mascot, Zv. 582

Už ste niekedy boli na Duke’s predtým na Havaji? No, nemusíš to pochopiť, avšak tento reťazec reštaurácií začal ako D & T’s, pre boj IT OUT AKO TABS, SPÄŤ, KTORÉ SA KABUJE ROZHNUJÚCE ROZHNUTIE KITTY MODELOVANÉHO PRÁCE NA OSTATOSTI, AKO SPRÁVA S regionálnym surfovaním Guru / Rezervuj.

Všetci na ostrovoch chápali kartu väčšinou od jeho surfovania schopnosti, ale tiež mal úspešnú líniu zvyškových surovín mačiatkov. V podstate, ak ste boli pro kitty surfer na Havaji medzi rokom 2007-2019, išiel si obrovský Kitty Kahuna Surfboard podľa Tabs.

REKLAMA

Tabs sa práve páčilo na Havaji, aby sa oddýchli. Mohol by sa tam naozaj nechať svoju kožušinu, rovnako ako dobíjanie batérií, takže vždy urobil bod kontrole ostrovov najmenej štyrikrát ročne. (Samozrejme letel len veľmi prvú triedu na Havajsku.)

REKLAMA

Zábavná skutočnosť: V dieloch je socha kariet. Bude to dať ideál vedľa populárneho boja proti kahanamoku socha na pláži Waikiki.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Product Spotlight: It Cosmetics Your Skin however much better foundation + Skincare

Well this is a gem!
This is fantastic stuff! I haven’t been this thrilled about a base product in eons. If you’re into a natural matte look as well as want a foundation that covers juuust enough, It Cosmetics Your Skin however much better foundation + Skincare is so on the money.

Ok, mám to. Everyone’s masked up, we’re in a pandemic, barely anyone’s been wanting to wear makeup, myself included, however I’ve been falling back into my deal with painting groove lately, as well as part of the reason is since of this new foundation from It Cosmetics.

REKLAMA

It handles essentially every illumination as well as photography circumstance I’ve throw it. It makes my skin look dayum good, if I do state so myself, as well as IT feels like nothing ON MY FACE!

Here’s Tan warm 42.5 in natural daytime light, without any type of powder or primer, with a 10-minute makeup look. The eyeshadow is the metropolitan Decay born to Run Palette; the blush is Charlotte Tilbury Ecstasy; as well as the lipstick is NUDESTIX Mystic, in situation you’re wondering.
Your Skin however much better foundation + Skincare is a medium-coverage liquid foundation with a extremely natural looking matte finish. If you want sufficient protection to even out areas of pigmentation as well as redness, together with some minor pore blurring, however you don’t requirement to hide whatever as well as the kitchen area sink, it’s perfect.

Lazy women who still lurve using makeup now, this one’s for you, since there’s no trickery needed to get it to look nice. I do one pump, as well as then utilize my fingers to rub as well as work it in. then I rapidly blend with a skunk brush, as well as that’s it. You don’t requirement a primer beneath it or a powder to set it, either. utilize everything by itself, as well as it stays put all the time long (yup, even with a mask on).

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

For reference, I have combo skin. It’s dry on my cheeks as well as around my mouth, as well as oily on my forehead as well as my nose, as well as this foundation handles all of the different areas well.

I believe it likewise looks great where I have “experience lines.”

Here it is in indoor natural light.
Here’s the foundation in outside natural light.
I will state that if you’re incredibly oily, you’ll most likely want to set it with a light dusting of powder. I wouldn’t go as well heavy with it though since this foundation’s capability to look like genuine skin is its superpower, as well as utilizing a whole mess of powder will just undermine that magic anyway.

Also, it’s very lightweight, which I most likely should’ve stated best at the beginning, LOL! The formula is on the thinner side, much like Dior Nudeskin Air, so it’s featherweight as well as feels like nothing, which is really the reason I started using it. After months of barely using any type of base, I have absolutely no tolerance for deal with products that feel heavy, as well as this feels like nothing at all.

REKLAMA

It’s offered now at Ulta in 40 colors (hello, Fenty effect) for $39.50 each for a 1-oz. glass bottle with a pump. Oh, as well as speaking of colors, I wear it in Tan warm 42.5 (but will switch to Tan warm 41 when my toasty summertime tan vanishes in month or two), as well as this is the very first time I’ve ever been able to wear an It Cosmetics foundation without having to mix it with something else. seems like they lastly figured out that not every “tan” or “medium” shade has to have a sh*t-ton of peach undertones, as well as both Tan warm 42.5 as well as 41 are quite great matches for warm skin with yellow undertones.

I’m an NC42 in MAC for reference.
No makeup on (yet)
And here’s Tan warm 42.5 used with fingers as well as buffed down sightly with a skunk brush.
Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

Do You read makeup Books?

“The makeup artist Handbook,” by Gretchen Davis and Mindy Hall
Because it’s so easy to fire up a video makeup tutorial, sometimes I forget about good ol’-fashioned makeup books. I have quite a few and look through them typically (but not as much as I used to before YouTube was a thing).

An old fave
A couple that I think are super valuable are by makeup artist Robert Jones.

REKLAMA

Makeup Makeovers in 5, 10, 15, and 20 Minutes: expert secrets for stunning Transformations: The step-by-step tutorials in this book are easy to follow, and the looks are classic, timeless and totally wearable. I like that the makeup is shown on different skin tones and face shapes, too.

Makeup Masterclass: A complete course in makeup For All Levels, Beginner to Advanced: Although very advanced makeup peeps might find this book basic, I still think it’s useful for beauty lovers of all levels since Robert does a terrific job of breaking down the “why” behind his techniques. The chapter that covers shadow placement for various eye shapes (hello, hooded eyes!), is especially helpful.

A čo ty? Do you read makeup books? What are your favorites?

REKLAMA

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

P.S. TGIF!

Nedeľa s kartami Mačka, make-up a odvolanie Blog Mascot, Zv. 562

Roky Predtým, ako chápanie Choupette Lagerfeld na Chanel, Tabs bol módny dom je veľa úžasného spokecat. Jeho mačička modelovanie reklamných kampaní zdobené tunely metra, nástenné maľby, CAT condos a billboardy po celej Amerike a na celom svete.

Záložky dominovali Haute Cat-Ure Catwalks pre oveľa viac ako desať rokov a stále drží rekord pre “najdlhšie perie boa nosené mačkou” v Miláne, New York a Paris Fashion Week.

Tu boli niektoré z jeho mnohých slávnych kampaní Chanel, mnoho z nich študovali mačiatkami v módnych školách do tohto dňa.

Váš priateľský susedský chanel,

Karen a karty

Make-up, rovnako ako krása blog pondelok ankety, vol. 664

Máte to, môj priateľ!

Takže … Čo je to pondelok?

Vynikajúca otázka! Nie je to, na rozdiel od svojho mena, skutočný ankety, ako s bitovými tlačidlami Clicky. Je to len zoznam piatich alebo menej náhodných obáv, ktoré som vydával na tomto blogu každý pondelok ráno za posledné kvadrariliony (od roku 2007). Páči sa mi čítanie vašich odpovedí, rovnako ako to pomáha mi dostať môj týždeň na skvelý štart. ?

1. Červené alebo nepriehľadné ružové Poľské?

Nepriehľad všetko, dáma, rovnako ako držať shimmer taky!

2. Ovocie alebo zelenina?

Hmm … Mám rád obaja draho, avšak vidieť, ako je to stále ráno, rovnako ako som, že mám nejaký obyčajný grécky jogurt … pôjdem s ovocím. Konkrétne, bobule!

REKLAMA

3. Presne, aké veľké ste v konfrontácii?

Oh, môj gosh, som absolútne hrozný pri konfrontácii, ale ja som … Práca na tom? Lol. Mám tendenciu fľaše veci hore, kým som nakoniec nevybuchol. Nie je to pekné.

4. Mikina s kapucňou, alebo na tlačidlo-up Cardigan?

Chystám sa šokovať sa (Gasp), ako aj ísť na tlačidlo Cardigan.

5. Rúž – teplá červená alebo úžasná červená?

Páči sa mi obaja z rôznych dôvodov, ale pôjdem s teplou červenou, pretože mám teplý tón pokožky.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

6. Vystúpili ste niekedy len o strom, aby ste zistili, že ste nemohli objaviť metódu?

Nah, dievča! Vyrástol som v komunite, ktorý bol v tom čase stále nový nový, rovnako ako tam nebolo veľké množstvo veľkých, zrelých stromov okolo stúpania.

7. Overmeal Cookies alebo Cookies Cookies?

Práve teraz by som chcel dávku ovsených cookies s hrozienkami. ?

8. Bez ramienok podprsenky – ako ’em alebo opustiť’ em?

EFFET Všetky bez ramienok podprsenky, tak som s nimi urobil, takže nechajte ’em. Moje ženy požiadavky popruhy!

9. Akú show (alebo zobrazuje) práve sledujete?

Firefly Lane na Netflix. Je to asi dva najlepšie kamaráti, ako aj UPS, ako aj downs v ich vzťahu. Domnievam sa, že je to jednoducho v poriadku … nejako, aj keď som sa v poriadku!

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

REKLAMA

P.S. Práve tu sú obavy kopírovať / prilepiť s odpoveďami v komentári. Čoskoro sa porozprávajte s ya.

1. Červené alebo nepriehľadné ružové Poľské?
2. Ovocie alebo zelenina?
3. Presne, aké veľké ste v konfrontácii?
4. Mikina s kapucňou, alebo na tlačidlo-up Cardigan?
5. Rúž – teplá červená alebo úžasná červená?
6. Vystúpili ste niekedy len o strom, aby ste zistili, že ste nemohli objaviť metódu?
7. Oatmeal cookies or chocolate-chip cookies?
8. Strapless bras — like ’em or leave ’em?
9. What show (or shows) are you currently watching?

P.p.s. happy Monday, friend. exactly how goes it? I hope you got a long time to relax over the weekend. I anticipate that we’re going to have a great week. ?

Nedeľa s kartami Mačka, make-up a Charm Blog Mascot, Vol. 650

Všetky mačky, ktoré som pomáhal, bez ohľadu na to, aký pôvodný pôvod bol, alebo sú, časť írsky. Robíme deň sv. Patricka v tomto dome.

Je to všetko kvôli El Hub. Je súčasťou írsky, takže mačky sú írsky. Ak by sme mali rybu alebo papagáj alebo psa, boli by tiež súčasťou írsky.

REKLAMA

Záložky úplne prijali túto časť svojej identity. Viete, že miloval každú dovolenku, ktorá sa týka merrimentu, dúhy, zlata a veľkých množstiev hovädzieho mäsa a kapusty. Navyše miloval, ako sa pozrel na zelenú, takže to bolo súčasťou toho. Každý z Jeden z jeho sv. Patrickovho oblečenia zodpovedajúce jeho oči.

Myslím, že na chvíľu tam, ktorý dokonca zasedal s írskym prízvukom.

Rosie

Keď sme dnes ráno vzali Rosie, povedal som jej, že sme hľadali hrniec zlata na konci dúhy, takže samozrejme vytiahla svoj periodický stôl a pozrel sa na atómovú hmotnosť zlata.

Povedal som jej, že sme tiež hľadali štyroch listov ďateliny, a potom išla do štatistickej pravdepodobnosti nás Hľadanie jedného …

Kurzy nebolo dobré.

REKLAMA

Milujem, ako zelená v tomto golieri hrá oranžovú v kožušine. Myslím, že Combo je obzvlášť načítanie.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen

Leštený denný make-up pozrieť sa so streleckou sivou vložkou, ľahko definované Taupe-Brown viečka, ako aj celého Lotta Laura Mercier

milujúci túto atmosféru
Zábavná skutočnosť: Make-up umelec Laura Mercier strávil jej formatívne roky vo Francúzsku. (Možno je to dôvod, prečo je to tak jednoduché, aby som sa fotila sám pomocou svojho make-upu, zatiaľ čo sa dostanete k káve, ako aj croissants?!)

Ak by sme dnes mohli uspokojiť v kaviarni dnes pre spoločensky dištancovaný dátum ženy (chcem!), Nosil by som tento Laura Mercier Makeup Look, rovnako ako by som dostal ľadový latte, ako aj obyčajný croissant. Čo by ste si objednali?

REKLAMA

Mimochodom, môj preferovaný nápoj kávy ako neskoro je ľadový latte s jedným záberom z marin kávy.
Laura Mercier je jedným z tých línií, ktoré sa vracajú späť do, ako aj znova, ako aj znova. Moja podobná záležitosťou so všetkými vecami, ktoré sa začali predtým, ako som začal MBB (tak hovoríme prehistorický čas).

Teen Romance Podmienky, sme sa stabilizovali … za skvelé 14 rokov (tu je miešanie dojčiat Karen, ako aj použitie Nadácie Laura Mercier). Chápem, že sa môžem spoľahnúť na make-up, ako aj vždy, keď ho nosím, naozaj sa cítim ako ja.

Nedávno som sa vrátil na pár oldies, ale aj dobroty (a niekoľko nových-to-mne veci) …

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Cavivar Objem Mascara: Legendárny Curl, zdvihák, ako aj hlasitosť. Tak skvelé pre Wimpy Lashes, ktoré požiadali veľké ponuky pomoci.

Očné základy v pšeničke: krásny satiny matný krém tieň, ktorý môžete nosiť sám ako veko základňa alebo ako základný náter. Zábavná pravda – to využilo na to, aby sa nazývali “základná farba”.

Caviar Stick Farba očí v coblerstone, rovnako ako mesačný svit: kakao je moja preferovaná v tejto línii krémových tieňov, rovnako ako tieto dve sú pre mňa nové. Coblerstone, milujem. Je to v polovici tónovaných matných hnedých, ako aj pridáva len ten správny dotyk svetla zmysel pre viečka. Rovnako ako mesačný svit je shimmery taupe … Páči sa mi to, ale nepáči sa mi to, pretože je to trochu rovnako Frosty pre môj vkus.

Vnútorné oko definovanie v búrlivej sivej: Dúfam, že lm nikdy nepreruší túto streleckú šedú vložku, ktorú som používal, rovnako ako milujúci 10 rokov, aspoň.

Cheek Farba v Ginger: Tieň sa zvýšil je môj džem, avšak i taký, ako je tento číry matný peachy nahý.

Tónovaný zvlhčovač: Stará škola, dieťa! Ľahký sa cítiť len s náznakom odtieňa na to, čo je to vonku. Zmiešam pšenicu s opáleninou, ako aj nastavte ho s laura ikonickým uvoľneným práškom v tomto vzhľade.

Vanille Gourmande Eau Gourmande: Pochopili ste Laura Mercier robí nejaké krásne nositeľné vône? To má poznámky vanilky, vanilkovej orchidey, vanilkovej likér, Bourbon vanilk, ako aj vanilkový pižmo, zmiešané s Heliotrope, Lily, Sandalwood, ako aj Amber.

Aktuálne faves!

REKLAMA

Máte ľubovoľný typ LAURA MERCIZOVAŤ? Túžím, že by sme o nich mohli rozprávať nad croissants v skutočnom živote!

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

Chanel Rouge Coco Gloss: Bold, jasné letné odtiene v stálej zbierke

Ahoj, ProTeties!
Čo by bolo leto bez jasných, šťavnatých lesklých

Tieto živé Vixens sa nachádzajú v Chanel Trvalej kolekcie (32 USD), takže sa neváhajte zamilovať sa do jedného všetkého. ?

REKLAMA

Radiak 748 nektár je pigmentovaný skutočný koralový, a ak ste koralový craver ako ja, je to nutnosť.

VIBRANT REDEDISH CORAL 752 Bitter Orange je ďalším členom Chanel je Coral Fam, a má drobné škvrny zlatého glitra, ktoré to robí pozoruhodné na bronzovú kožu!

Teraz, ak sú bobule odtiene viac vašej veci, potom pridajte 764 zmätku do zoznamu želaní. Je to tučné, veselé, nepriehľadné letné bobule.

748 nektár
764 Zmätok
752 Bitter Orange

REKLAMA

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

P.S. TGIF! Odoslanie slnečného ahoj vám z tejto strany Tichého oceánu. Včera som vzal Connor na pláži a boli sme tam prakticky celý deň! Zostali sme tam od východu slnka až do západu slnka, ak mala jej cestu. Musel som ju podplatiť s oholeným ľadom, aby som ju odišiel. ?

Nedeľa s kartami Mačka, make-up a Charm Blog Mascot, Vol. 596

Dude, nemôžem vám ani povedať, ako početné časy som si pozrel na kartách niečo vyliezť alebo skočiť na niečo s rukou na mojom srdci, a len myslenie, “oh, nie, on bude padnúť!”

Bol len tak veľmi nepríjemný, keď vyliezol veci, ale aj bizarly odvážny. Myslím, že toto je normálne chovanie mačiek?

REKLAMA

Aj on bol takýmto spôsobom. Keď sme žili v tomto dome v Mill Valley a karty boli túlavý a príde v náhodných časoch po celý deň, av niektorých prípadoch by som sa dostal domov z práce alebo nakupovania potravín, a on by bol ohraničený kopec Za naším miestom ako majestátne puma, kým sa nedostal na miesto, kde by skočil na vrchol úzkeho dreveného plotu, a potom chodiť pozdĺž plotu, ktorý bol asi 10 stôp zo zeme, kým nemohol nahývať do súpravy schodov a chodiť ku mne.

Každý. Slobodný. Čas, ktorý kráčal po tomto plot, jeden z jeho chrbtových nôh by nepochybne skĺzol a prakticky padol, a chcel by som obaja moje ruky pokrývajúce moje ústa, ako “oh, nie!”

Ale nikdy nepadol. Práve spadol asi stokrát.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Oh, ale on spadol z iných vecí, ako jeho mačka veža …

Prvýkrát, keď som si ho pozrel na nedostupne spadol z jeho veže, spadol ako vrece zemiakov. Myslel som si, “Uh … nie sú mačky vždy očakávať, že pristáť na nohách?”

Nie, myslím, že nie, pretože si istý! Doslova prišiel na chrbát. Bola to najmenej pôvabná vec, akú som kedy videl mačku, a on to urobil oveľa viac ako raz! Myslím, že bol ponižovaný vždy, keď sa to stalo, pretože by vstal z podlahy, a odchádzal z miestnosti bez toho, aby sa so mnou stal očami.

REKLAMA

Bol krásny a odvážny a vždy miloval lezecké veci, ktorý celý život, hoci nebol dobrý horolezec. V skutočnosti by som ho charakterizoval ako … sporná agilita.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen