13 Nepredvídané vedľajšie nárazy materstva

CH-CH-CH-ZMENY

Často (preložíte = po celú dobu) Objavte sa, že pôjdete do sprchy s otvorenými dverami, rovnako ako máte absolútne žiadne kvalifikácie o zmierňovaní seba v prednej časti každého jednotlivca.

Môžete priniesť tri simultánne konverzácie pri umývaní riadu, robiť večeru, ako aj plánovanie ďalších niekoľkých krokov na vašom dominantnom pláne dobytí / sveta.

VYKONÁVAJTE V RÁMCE NAP Počas každého jednotlivého pohybu, ktorý idete, dokonca aj tie s vaším mladistvým (alebo deťmi). Ani nezáleží na tom, či je to najpodstickejší, intenzívny obrazový obraz, ktorý bol kedy urobený. Ak ste v tmavom priestore uprostred dňa, budete zaspávať jeseň.

Zistíte, že na akomkoľvek type poskytovaného dňa, ako aj na akomkoľvek type dodaného času, máte zaručenú nejakú kombináciu sušenej kôry na oblečenie pozostávajúce z bitov SOT, potravín alebo iných telesných funkcií.

Hovoriť o telesných funkciách, už nie si zbieraný. Rovnako ako áno, hovorím o čísle dvoch. ? Jeden prestane byť znechutený tým, keď dieťa ide s “POOP je toľko zábavy hrať!” Fáza, alebo po upchteentovi času potrebujete zachrániť hračku, ktorá bola gleelely spadla do Turd-naplneného WC (a je to vždy plné turns, keď sa to stane).

Začnete oddeliť všetky vaše čierne legíny (pretože v určitom bode skončili chirurgicky spojené s vašou nižšou polovicou) do klasifikácií pre “verejné legíny”, ako aj “súkromné ​​legíny”.

Uznávate, že v niektorých dňoch, česanie vašich vlasov, ako aj (možno) uvedenie podprsenku je to najlepšie, čo urobíte, rovnako ako rozumiete čo? S tým si absolútne v poriadku.

Ste 100% pochopiť strašidelný vzhľad, ktorý vidíte na tvári rodičov s novorodencami, keď ich vidíte pomaly, zombie-like, pretože tlačia svoje vozíky okolo cieľa.

Keď už hovoríme o cieli, jedného dňa sa objavíte, že sa snahavo prechádzka dole plienka, snaží sa mať na pamäti naposledy, keď ste dostali krabicu plienok, rovnako ako premýšľal, či ste pochopili, potom by to bolo naposledy.

Vážne premýšľajte o tom, že prispievate k Kickstartu, kde sa niekto snaží vymyslieť strojovému stroju, len aby ste sa mohli vrátiť včas, aby ste držali trochu drobného dieťaťa jeden oveľa viac času.

Okamžite reagujete buď “áno” alebo “Opýtajte sa otecko”, kedykoľvek počujete dieťa povedať, “mama” alebo “mama”, rovnako ako vážne, polraz to nie je ani vaše dieťa.

Príďte očakávať, že každý kužeľ zmrzliny alebo kúsok čokolády alebo cookie bude musieť zdieľať, tak často (opäť, po celú dobu), skryjete sa v medzerách, keď chcete pre seba nádherné.

Premýšľate o tom osobný úspech, keď každý (vrátane seba) sa kúpal, ako aj v ich pyžamá o 7 s.

OK, 6:30. ?

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

REKLAMA