Nedeľa s kartami Mačka, make-up a Charm Blog Mascot, Vol. 596

Dude, nemôžem vám ani povedať, ako početné časy som si pozrel na kartách niečo vyliezť alebo skočiť na niečo s rukou na mojom srdci, a len myslenie, “oh, nie, on bude padnúť!”

Bol len tak veľmi nepríjemný, keď vyliezol veci, ale aj bizarly odvážny. Myslím, že toto je normálne chovanie mačiek?

REKLAMA

Aj on bol takýmto spôsobom. Keď sme žili v tomto dome v Mill Valley a karty boli túlavý a príde v náhodných časoch po celý deň, av niektorých prípadoch by som sa dostal domov z práce alebo nakupovania potravín, a on by bol ohraničený kopec Za naším miestom ako majestátne puma, kým sa nedostal na miesto, kde by skočil na vrchol úzkeho dreveného plotu, a potom chodiť pozdĺž plotu, ktorý bol asi 10 stôp zo zeme, kým nemohol nahývať do súpravy schodov a chodiť ku mne.

Každý. Slobodný. Čas, ktorý kráčal po tomto plot, jeden z jeho chrbtových nôh by nepochybne skĺzol a prakticky padol, a chcel by som obaja moje ruky pokrývajúce moje ústa, ako “oh, nie!”

Ale nikdy nepadol. Práve spadol asi stokrát.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Oh, ale on spadol z iných vecí, ako jeho mačka veža …

Prvýkrát, keď som si ho pozrel na nedostupne spadol z jeho veže, spadol ako vrece zemiakov. Myslel som si, “Uh … nie sú mačky vždy očakávať, že pristáť na nohách?”

Nie, myslím, že nie, pretože si istý! Doslova prišiel na chrbát. Bola to najmenej pôvabná vec, akú som kedy videl mačku, a on to urobil oveľa viac ako raz! Myslím, že bol ponižovaný vždy, keď sa to stalo, pretože by vstal z podlahy, a odchádzal z miestnosti bez toho, aby sa so mnou stal očami.

REKLAMA

Bol krásny a odvážny a vždy miloval lezecké veci, ktorý celý život, hoci nebol dobrý horolezec. V skutočnosti by som ho charakterizoval ako … sporná agilita.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen