Japonsko make-up nákupný zoznam

Ako môžete vedieť, čoskoro odchádzam na 2 týždňovú dovolenku do Japonska! NEMÔŽETE POTREBUJETE POTREBUJÚ POTREBUJÚCICH PRIPOJENIA PROSTREDU NA KÚPEČNOSTI PRE FREAKIN ‘Japonsko!

Pred kórejskou kozmetikou vzal svet búrkou, japonský make-up bol primárny orientálny make-up hra v meste. Držam v mysli nalievanie na internetových zdrojoch, aby ste zistili o rôznych japonských značkách, ako aj dcérskych spoločnostiach (Kanebo, Shiseido, Kose, ako aj SANA vlastné podiel Lion na značkách – Shiseido má tak veľa čiastkových značiek, je to ťažké Udržujte ich rovno), a dať veľa objednávok na internete pre japonskú kozmetiku. Teraz, nakoniec som videl túto veci z prvej ruky!

Zdroj fotografie Obrázok

Nebudem vychádzať zo všetkých niektorých produktov, ktoré plánujem kúpiť, pretože ešte naozaj nerozumiem! Avšak zakladanie obchodov, značiek, ako aj produktov, ktoré budem na pozvoľní:

Obchody

Náš hotel v Tokiu je v oblasti Shinjuku, ktorý je chápaný pre jednu vec: Nakupovanie! Takže budeme ideálne v srdci všetkých hlavných japonských obchodných obchodov. Druhou hlavnou oblasťou nákupu je v Shibuya, ktorú budeme mať záujem. Tu sú niektoré obchody, ktoré budem robiť bod na zastavenie:

• AINZ & TULPE – Toto je odvolací sklad podobný Sephora alebo Ulta. Miesto Shinjuku je relatívne nové, ako aj zrejme dosť veľkolepé.

• @OsMestore – ešte jeden obchod, ktorý sa zameriava len na krásu, majú niektoré samostatné obchody, ale aj obchody s obchodom, vo vnútri lumine, ako aj obchodné domy Marui.
• Isetan – počul som na IG, že táto služba obchodu je TOP NOTCH! Prinášajú tri, ako aj RMK.
• Odakyu – prináša RMK, SK-II, SHU UEMURA, Suqqu, Paul & Joe

• DrugStorecs: Matsumoto Kiyoshi, Seijo, HAC – Avšak však budem visieť na týchto miestach vzhľadom na to, že nebudem blázon s high-end make-up. Osobne verím, že vysoká kvalita japonských produktov na drogériu je omnoho lepšia ako to, čo sa tu dostaneme na západe.

• Daiso – Toto je japonská verzia dolára obchodu (alebo 100 rokov, ¥ 100 je cca $ 1,20 CAD). Pre lacný obchod ponúkajú dobre navrhnuté, slušné vysoko kvalitné rozmanité domy, kozmetiku, ako aj stacionárne. Bol som do 3 obchodov Daiso tak ďaleko: Vancouver, San Fran, rovnako ako Hongkong. Teraz som ísť do lode MOM!

• Don Quijote – Hovoriť o lacnom, chcem skontrolovať tento vlastný vyhlásený “palác extrémnej lacnosti”. Ponúkajú všetky typy whackasy veci, ako aj som skontroloval, že môžete získať balíček 7 masiek pre menej ako 4 dolárov CAD!
• Muji – Aj keď teraz máme Muji v Toronte, neprináša celú škálu produktov. Skontroloval som si Muji v Hong Kongu, ako aj prinášajú farebnú kozmetiku. Tam nie je nič, čo hľadám, ale budem pravdepodobne vyzdvihnúť aspoň jednu vec!

• Uniqlo – nie make-up, ale oblečenie; Toto je japonská verzia medzery! Bol som v obchode Uniqlo v Hongkongu, rovnako ako zásoby na veľké ponuky základov. Samozrejme, že táto značka sa tiež týka Toronta.

• TOKYU RUKCE – Rovnako nie je make-up – to je ako japonská verzia Michaels Craft, ako aj v zábavnom obchode! Pýtam sa presne, koľko priadze, rovnako ako korálky môžem napchať do môjho kufra?

Značky

V Japonsku je to tak veľa značiek kozmetiky, je to typ ťažko sledovať ich všetkých! Objavím všeobecnú vysokú kvalitu make-upu, aby ste boli skutočne vysoké, takže sa vo všeobecnosti varí na balenie, ako aj výber farieb.

DrugStore:

• Visée, integrovať a médiá – nerozumiem veľa o týchto značkách, s výnimkou toho, že sú subjektom Kose, Shiseido, ako aj Kanebo, ako aj skôr cenovo dostupné. Urobím bod, ktorý získal aspoň jeden produkt z každej značky – počul som, že visée očné tiene sú dobré.

• Lavshuca – je ešte jedna podpora značky Kanebo. Vlastním eyeshadow Quad od nich, ktorý ma zničuje menej, ako aj 10 dolárov, rovnako ako som skutočne ako kvalita.
• Kate – Vyskúšala som niekoľko vecí z tejto značky, ako aj standout produkt bol ich palicu korektor. Naozaj mám rád základné balenie (pripomína mi Bobbi Brown), ako aj všeobecnú kvalitu výrobkov. Chcem vyskúšať rúž ďalej.
• Majolica Majorca – drugstore brand had by Shiseido. They have princess-y packaging as well as I own eye shadows from the brand already. They likewise make fantastic mascaras. Not sure what I’d want from this brand however I understand I will absolutely discover something.

• CanMake – this is a bit bit as well cutesy for my liking – a lot of of their products are sparkly. Their blushers with the bit puffs are wonderful looking as well as I’ve heard their cream blushers are cult favourites. I’ll see if I’m in the mood for incredibly girly stuff.
• Dolly Wink – this brand is understood for their liners. I’ve tried the liquid liner as well as wasn’t as well pleased (it was watery as well as wasn’t that long wearing) so I may pass on this.

Mid range:

• Maquillage – Môj starý HG LASH CURLER bol z Maquillage – je to jedna ďalšia Shiseido Sub-Brand – Avšak, nie som však nič iné, tak som z nich zvedavý, aby som videl, čo ešte ponúkajú, snáď rúž (na základe recenzií, Verím, že ich pozoruhodné topenie rouge je podobné Shiseidovi Best Rouge Rouge).
• Coftret d’Or – Nerozumiem, prečo však zadám zodpovedať tejto značke so starou ženou (ako Elizabeth Arden). Veľké množstvo ich obalov sa na to bling.

• ESPRIQUE, ETTUSAIS, A LUNASOL – Nerozumiem veľa o týchto značkách, okrem toho, že majú celkom balenie, rovnako ako dobre dobre vyšetrené online. Lunasol mi pripomína Clarins, ako aj Ettsais je bitová klinika-esque. Zdá sa, že z nejakého dôvodu ignoruje japonské značky strednej časti.

High End:

• Shu Uemura, ako aj Paul & Joe – som využil na to, aby sme boli skutočne konzumovaní s Shu Uemura, ale uvažuje o tom, že je to tak ľahko ponúknuté, pravdepodobne si to nebude hľadať. Pokiaľ nie sú nejaké Japonsko-exkluzívne položky. presne s P & J.
• Jill Stuart – Nemám skutočne pochopiť, prečo je táto americká značka tak prominentná v Japonsku, avšak v podstate nemá žiadnu existenciu v Severnej Amerike (v tomto ohľade podobnej Anny Sui). Jej balenie je rozmarné, ale zahŕňajú veľkú nákladovú značku. Nie som naozaj nakreslený na estetiku linky, ale budem vziať gander, ak sa to stretnem.

• Závislosť – Je tu očné tiene, ktoré bolo na mojom zozname túžby po celé roky, nazývaný Flash Back (# 69). Len som to dlhujem, aby som to napokon napokon.
• Suqqu – Ah, čo je maximálne v high-end, ako je prominentný Lisa Eldridge. Očné tieň Quad stojí ¥ 8 800, ktorý v súčasnosti konverzný kurz, je $ 105 CAD. Dať do perspektívy, Tom Ford Quad stojí $ 80 USD, čo je približne 100 dolárov CAD. Populárna líca čistá je ¥ 16,200 (~ $ 190 CAD)

• Tri – je to trochu cenovo dostupnejšie ako suqqu (QUADE ~ $ 70 CAD) – pravdepodobne nebudem nič z tejto značky, chcem sa pozrieť na ich pult.
• RMK – mi pripomína Shu Uemura, ale oveľa drahšie. Rúž je ~ $ 50

Za predpokladu, že poskytujem farebné make-up značiek – existujú aj tony značiek, ktoré sa zameriavajú na starostlivosť o pleť ako Allie, Sekkisei, Sofina, SK-II, ANESSA, ALMION, DHC, HABA, ROHTO, FANCL …! Ahhh … Head Explode. Ale verím, že som pravdepodobne nedostal veľa starostlivosti o pleť, pretože sú ťažšie, aby sme sa dostali späť, rovnako ako môžem kúpiť tie na internete namiesto toho.

Produkty

Pre mňa existuje 4 kľúčové odvolacie produkty, ktoré cítim, že Japonci robia oveľa lepšie ako každý jednotlivec iný:

1) Kefy – Ah krajina nádherných ručne vyrobených kefiek … Hakuhodo, Chikuhodo, Koyudo, Suqqu … Skúste, ako aj zastavte ma od získania make-upu v Japonsku, pokúšam sa vás! (A to sa môže stretcovať … Suqqu Clean nie je úplne mimo otázky!
2) opaľovací krémy na tvári – koncepcia dlhého nosenia, non-mastného, ​​nenápadného opaľovania tváre vznikol v Japonsku. Uvažujem: Allie Ďalšie UV gél Minerálne vlhké Neo SPF 50+, Anessa Best UV Aqua Booster, Biore UV Najlepšie jasne mlieko alebo shigaisen yohou uv krém 4+
3) Pen kvapalinové vložky – majú trh s ohľadom na vodotesné, budge-odolné kvapalinové vložky. Snažil som sa skôr niekoľko japonských tekutých vložiek, ako aj to, že sa dostane do tej miery, že budem nosiť iba vložky vyrobené v Japonsku. Premýšľam o pokuse o integráciu mačacieho vzhľadu tekutého vložky, ktorá je ponúkaná v tmavo hnedej!
4) Mascary – ide o hardcore curling, ako aj ne-kamazívny maskaras, ktoré sa zaoberajú kostnými rovnými, dĺžkovými orientálnymi riasami. Premýšľam o Heroine, aby sa bozkávam ME objem & Curl, Long & Curl, alebo Canmake Gokubuto Mascara. Uistite sa o túto podrobnú príručku!

Som 100% výber štetcom, opaľovací krém, kvapalnú vložku, ako aj maskaru!

Podľa No Indikuje je to vyčerpávajúci zoznam – tých z vás, ktorí si skontrolovali Japonsko pred alebo sú skúsení o japonskej kozmetike – máte nejaký typ návrhov pre mňa?

Zdieľajte to:
zdieľam

Kliknite, ak chcete e-mailom do kamaráta (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na Pinterest (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Twitteri (otvorí sa v novom okne)
Kliknutím zdieľate na TUMBLR (otvorí sa v novom okne)

Kliknutím zdieľate na Reddit (otvorí sa v novom okne)

Páči sa ti to:
Rovnako ako načítanie …

Súvisiaci

Japonský make-up Haul !!! Áno, všetci ste na tom čakali, neboli vy! : P osobne som neveril, že som išiel úplne cez palubu s make-upom. Pre jednu vec som bol nadväzujúci na putovanie okolo Tokiu v noci sám ísť nakupovať. Prečo som musel kúpiť na večeroch, pretože …
17. jún 2016in “Krása”

Japonský make-up Shopping: My Experiencestoday Budem prejsť niekoľko mojich pozorovaní, ako aj skúsenosti pri nákupe na make-up v Japonsku. V ideálnom prípade to bude pomáhať niekomu, kto je k dispozícii, kto môže mať výlet do Japonska. Veľmi prvá vec. There are SO. MANY. BRANDS. It’s overwhelming! In an typical Canadian drugstore, there may be about 8 key…
June 20, 2016V “Krása”

September 2016 Low-Kúpiť účtovnosť Uskutočnili rozhodnutie o tom, aby urobil zásoby odpadky (vyprázdni), publikovať na september Vzhľadom k tomu, že som tak babokovaný s článkami, ale som však absolútne chcel zachytiť moju zodpovednosť za mesiac. Práve tu je niekoľko výrobkov, ktoré sa pridali do môjho staša: Ak chcete obnoviť, za mesiac septembra, …
7. október 2016in “Krása”