Chanel Eclosion Rouge Allure Velvet Extreme Rouge a Kid de Chanel Brows: Svetlé pery a baret

BONNE ANÉE!
Chystála som sa dnes na malú francúzsku dievčatku, z tohto dôvodu Baret. Je pravda, že máme tiež na sebe, pretože som sa necítil ako starať sa o všetok túlavý, bláznivých detských chlpov držať z mojej hlavy v každom uhle dnes ráno … tak som ich zakryl, hahaha!

Potrebujem oveľa viac barety v mojom živote.

REKLAMA

Milujem tento typ make-upu!
Čo je presne francúzska dievčina? Pre mňa je to jednoduchý, ale sofistikovaný – make-up, ktorý nie je ťažký alebo drsný, takže žiadne ťažké kontúrovanie alebo lisované obočie alebo veľké pavúky s falšovaním.

Som tu pre to!

Vlastne, som tu pre akýkoľvek make-up vôbec, lol! Nenosil som veľa cez sviatky a cíti sa dobre, aby sa do toho dostať späť.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Tu mám na sebe tučné, ale základné pery s jedným rúžom, jemne definovanými očami, svetelným lícom flush a číre základne.

Väčšina produktov, ktoré mám na sebe, sú Chanel (francúzska dievčina atmosféra a všetko), s niekoľkými kusmi z novej kolekcie Chanel Spring-Summer 2021.

Dnešná farebná paleta
Najprv je svetlý, zamatový matný načervenalý koralový rúž s názvom Eclosion. Je to ľahký, pigmentovaný rúž, ktorý sa cíti tak hladký a mäkký na mojich perách; Avšak, aj napriek tomu, že je plné pokrytie a matné, to málo, takže ak idete okolo bozkávanie, vrátane ľudí, psov a mačiek, opustíte rúže známky po celom mieste.

Jej malá tvár, lol!
Zvýrazňovač Mám na sebe na mojej hornej lícnej kosti je ľahší broskyňový odtieň z fleur de priteemps zvýrazňovač / červenať duo. Má očarujúce jemný, saténový lesk a funguje dobre s broskyňou a koralovým červenaním, čo ma vedie k zlému blushi … Dobrý ol ‘Chanel Malice! Ak nosíte teplé broskyňové koraly červene ako Mac Melba No, budete milovať tento satiny červenať. Je to súčasť stálej zbierky Chanel a vyzerá fantasticky s množstvom farieb na pery. Mal som na sebe a milujem to roky.

Posledné, ale určite v neposlednom rade obočie! Mám na sebe odvážnejší hnedý ako obvykle, vďaka dieťaťu de Chanel v hlboké hnedé, moja nová obľúbená obočná ceruzka. Je to z podbežnej zbierky dieťaťa de Chanel, ktorý je predávaný ako make-up pre chlapíci, ale ja viete … Nebudete sa obrátiť na tekvicu alebo čokoľvek, ak ste pani a používať ho, lol! Páči sa mi to, pretože ceruzka nie je príliš mäkká a krémová a v dôsledku toho má dobrý čas nosenia a tiež sa mi páči, ako to je pigmentované. dobré veci!

Ďakujeme za Váš dar obočia, dieťa de Chanel obočia ceruzku.
Make-up nosený v tomto vzhľade

Oči: Chanel Tisse Vendome Quad (svetlohnedý odtieň na viečka, tmavo hnedé odtiene na lashových linkách), Chanel espresso vodotesné očné linky, uhryznutie príťažlivosti Upswing Mascara, Chanel Kid de Chanel Obočie ceruzka v hlbokom hnedej

Líky: Chanel Malice (červenať), Chanel Les Béges v Č. 50 (Bronzer) a Chanel Fleurs de printemps (zvýrazňovač)

Pery: Chanel Eclosion Rouge Allure Velvet Extreme Rous

Základňa: Charlotte Tilbury Flawless Filter v Tan Set s Chanelovým uvoľneným práškom v priesvite 3 (základ a prášok), Estee Lauder 24HR Hydrapp Concoreater v stredne hlbokom teplom a Kevyn Aucoin Supernatural Concealer v EC06

Speaking of berets…

I’m still intending to find a dark reddish purple beret in a secondhand store one of these days!

One of my favorite prince songs

REKLAMA

Odvážiť sa snívať!

Your friendly neighborhood appeal addict,

Karen