Epická retušovacia kvapalina oveľa viac na koníčkoch Veci, ktoré som varil

Milujem to.
To je jeden z tých tvárových produktov, ktoré musíte byť v určitej fáze a myslenie, aby ste si uvedomili. S tým povedal, ak je plné pokrytie je váš džem, držte sa na walkin ‘slečna dáma. Avšak, ak hľadáte korektor, ktorý nevyzerá ťažké a zostáva z jemných liniek, pridajte hodovité závojové retušovanie tekutiny do vášho zoznamu želaní!

Pre kožu, ktorá vyzerá ako koža

Je to polo-číre kvapalný korektor s aplikátorom doee nohy a je k dispozícii v šiestich odtieňoch v presýpacej stálej zbierke. Berúc do úvahy, že je to presývanie (čo ukazuje drahý), nie je to presne rozpočet, takže trubica je $ 36. Dostanete receptúr, ktorý je zdarma veľa vecí, vrátane …

REKLAMA

Parabeny

vôňa

Lepok

Sulfáty

Nanočastice

Ftalátov

Syntetické farbivá

Gmos

Testovanie na zvieratách

Snažím sa minimalizovať množstvo produktov s ftalátov v mojej kolekcii make-upu (tu je prečo), ktorý je jedným z hlavných dôvodov, prečo ho používam. Tiež milujem, ako je to šelma na zakrytie vecí, zatiaľ čo stále vyzerá prirodzene.

Nosím odtieň piesok pod mojimi očami, okolo môjho nosa a na rohoch mojich úst (Mimochodom, som NC42 v Mac). Často som ho nastavil s malým mac mineralizujúcim prírodným práškom a často nie. Či tak alebo onak, moja koža vyzerá ako skutočná koža, ktorá je moja estetická v dnešnej dobe vzhľadom na to, že mám veľmi malú toleranciu pre čokoľvek nepriehľadné alebo ťažké.

Vyskúšali ste niekedy populárny Eclat YSL? Tento produkt je podobný, ale oveľa jednoduchšie, a myslím, že to vyzerá oveľa prirodzenejšie. Stojí to za váš čas na vzorkovanie počas nasledujúcej návštevy novorodenca. Normálne som zavrhnúť na Sephora, ale ULTA tiež nesie líniu.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Niektorí oveľa viac myšlienok na koníčkoch

No, sme tri mesiace do roku 2022, a som stále v snahe o nové záľuby.

Držal som čítanie výlučne pre potešenie a wow! Je to úžasné, ako čítanie len pár minút pre zábavu môže zmeniť, ako sa cítite. Teraz som našiel túžbu kníh. Rovnako ako, fyzicky sa cítim, ak preskočím môj čas na čítanie. To ma robí šťastným, takže to budem držať.

Oh! Snažil som sa niečo nové minulý týždeň. Zdvihol som puzzle v miestnom kníhkupectve v meste, Copperfield’s, a v ňom vzal radosť. Je tu niečo veľmi meditatívne o hľadaní kusov. Connor mi pomohol, keď bola aj v nálade.

Nemôžem sa dočkať, až urobím inú, aj keď si želám, aby tam bol nejaký druh knižničnej služby s puzzle. Vidím sa, že sa dostanem do toho, ale posledná vec, ktorú potrebujem, je oveľa viac vecí v mojom dome, ya vedieť?

Posledná vec. Varenie som varila cez kuchárku!

Trochu Backstory: Použil som rád pečenie a varenie, ale minulý rok ma to búpel.

Pre veľa z 2021 som nenávidel – ako plné opovrhované – robiť potraviny. Najprv som bol zadržaný, aby som bol doma a varil, keď sa všetko vyplo v roku 2020, ale po chvíli som začal cítiť, že som si vzal na plný úväzok práce, bez toho, aby som si to uvedomil. Minulý rok som bol na ňom úplne, a ja by som sa hneval, keď som musel variť, najmä na večeru (nazývam to “večera”).

Mimochodom, nedávno som začal variť nové jedlá, a to mi pomohlo cítiť menej hnevu-y. Lol. Tu je pár vecí, ktoré som urobil z “Easy Filipino Cookbook” Roline Casper.

Hovädzie pikadillo (giniliang na baka) so zemou hovädzieho mäsa, paradajková omáčka a hrozienka
Easy Sauteed Shrimp (Ginisang Hipon) with shrimp, bok choy and seasame oil.

REKLAMA

Happy Friday to you, and I hope you had a great week!

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen