Prámiky, svetlý pery a červenať sa zmiešaný s bronzerom

Bol som váhavý post a v poslednej dobe, pretože sa necítim ako make-up, ktorý nosím na dennej báze. Väčšina vyzerá, že som mal na sebe, sú v “päť minútovom make-upovom” v týchto dňoch, ale viete čo? Myslím, že nemôžem byť jediná osoba, ktorá tam miluje rýchlo, nový vzhľad reálneho života. Ako, práve som vystúpil z videohovoru pred 15 minútami a toto bolo make-up, ktorý som mal na sebe! Dobrý deň, reálny život. Takže tu ideme!

Chcem volať pár vecí. Ripstick je robotník tekutý rúž milujem, čestné krásy tekuté rúž v bohyne. Ak ste do jasných koralov, ktoré rozsvietia tvár v okamihu, potrebujete to vo vašom živote ASAP. Je to sušenie a úplne pohodlné.

REKLAMA

Ďalšia make-up položka poznámky: Pre rýchly hit farby na tvári, načítajte si červenať kefu s bronzer a červenať. Vezmem si moju červenatú kefku a ponorte ho do oboch panvíc a potom si premiešajte mix na moje jablká. Je to najrýchlejší spôsob, ako som, aby som dostal dobré množstvo farby na tvári bez toho, aby ste sa museli vysporiadať s vrstvom a miešaním. Tu som zmiešaný Laura Mercyier červenať v Rose s Mac mineralizáciou Skinfinish in Daj mi Slnko.

REKLAMA

Chystám sa skočiť na moje druhé video stretnutie dňa! Ako bude váš utorok?

Vaša priateľská susedská krása,

Karen