Získajte Lisa Perry Tote a Estee Lauder Goodness s týmto darčekom-s-nákup v Neiman Marcus teraz

by to nevie? Ten raz, keď som vlastne chcel nosiť svoje biele vinylové go-go topánky (inak známe ako moje obľúbené topánky nosiť do darubného klubu v deň), samozrejme, nemôžem ich nájsť.

SAMOZREJME.

REKLAMA

Išli tak dobre s týmto Tote Lisa Perry …

Tento lesklý vinyl Vixen je súčasťou ESTÉEA LAUDER + LISA PERRY DARČEKUJÚCEHO DARČEKUJÚCEHO ROZHODNUTIA TERAZ TERAZ AT EL COUNTERS INSERN NEIMAN MARCUS SOOKTY A ONLINE.

Dohoda prichádza s niektorými inými dobrotou, rovnako ako pekné očné tiene a palety na rúž, samostatný krémový nahý rúž, malá jar Estée Lauder Re-Nutriv Supreme Lift Age-Oprava Creme, ďalšia malá fľaša moderná nočná oprava, a Drobná trubica luxusného extrémneho multiplikácie objem Mascara a moja obľúbená vec – vzorka Aerin Lilac Path Parfume.

Začal som crushin ‘na cestách Lilac s prvým Spritzom.

Obrázok sami spať a vstať neskoro na ostré jarné ráno. Otvoríte svoje obľúbené okno a zhlboka sa nadýchnite, ah … tým vonia jarných kvetov a čistého, čerstvého vzduchu? – To je Aerin Lilac Path Parfume.

REKLAMA

Udelené, to je imaginárny čas, pretože keď som si teraz otvorím svoje okná, väčšinou cítim polo-mŕtvy rozmarínové kríky.

Darčeková ponuka je teraz k dispozícii s vaším nákupom $ 75 el, zatiaľ čo zásoby naposledy, pri počítadlách Estée Lauder a online.

Len fyi v prípade, že ste mali nejaké el produkty, ktoré ste potrebovali na sklade …