Rýchle červenať Tip: Netlačte tak aj ťažké na tom čisté

len rýchly čas červenania, ktorý by mal tiež ušetriť vaše zápästné svaly. Keď žiadate, rovnako ako miešané červenať, skúste držať si čisté o niečo ďalej od špičky. To by malo zosvetliť tlak, ktorý sa vzťahuje na štetiny (takže by ste mali vidieť štetiny ohýbanie o niečo menej).

A prečo nechcete, aby ste na tej kefu necítili super? No, keď stlačíte naozaj tvrdo, máte tendenciu stlačiť červenať do menšieho priestoru, na rozdiel od buffect, ako aj vyhladzovaním. To tiež len obyčajné robí úlohu ťažšie, rovnako ako nikto nechce červenať miešanie, aby bol základom svojej existencie.

REKLAMA

Vaša priateľská komunitná krása,

REKLAMA

Karen

P.S. Moje zákony navštevujú oblasť Bay Tonight, ako aj zajtra za zajtra pre špeciálne vidieť, pretože moja mama-in-law sa práve otočila 70! Je to 70, ako aj úplne báječné. Budeme s nimi zaobchádzať do noci na San Francisco Symphony zajtra, ktorá by mala byť veľkým množstvom zábavy.

To bude rovnako ako detská dievčina po prvý raz vypočutie svojich starých rodičov. Skontroloval som, že o 16 týždňových detí môžu počuť hlasy mimo brušky, takže budem mať jej Nana spievať jej (raz naraz, spievala na plážových chlapcov!) Rovnako je to možné.