Dovolenka Výhody 2015 | Veľmi prvé dojmy

Štyri zo šiestich najlepších prínosov s dovolenkovými súpravami pre dovolenku 2015
Prečo som nečakane cítil túžbu nosiť neón, rovnako ako počúvať wham!?

Oh, možno je to toto: Kolekcia dovolenky 2015, ako aj jej cukrík s farebnými, 80. téma.

REKLAMA

Moja dobrota, priateľka. Stalo sa mi to, že v závislosti od vášho veku, nemusíte počuť o wham! – Ktorý je veril, že ma chce urobiť dlhú voľbu z krátkeho móla (dramatické?).

Vážne, však, že sú jedným z akintazantových pásiem “80-tych rokov.

Poppers Poppers Levels 2015 (45 USD) Najlepšie z prívetivý súpravy, ktoré sa týkajú všetkých pulzov prospechu, ako aj obchody
Výnosová dovolenka 2015 Váš B.Right! Oslava FESTESTESTNÁCHUJÚCEHO PRÍPRAVU (49 USD, ktoré sa týkajú všetkých pulzov prospech, ako aj obchody), ako aj celebračné hoppin ‘sada ($ 39, špeciálne pre ULTA)
Hovoriť o párty, tohtoročné dávky Dovolenka 2015 Kolekcia Najlepšie z dávok súpravy určite vyzerajú, že majú výbuch (pozrite sa na tie svetlé farby!). Dostávam jedinečné poznámky z ne-ovládania Silvestrovskej oslavy, ktoré sa nemôžu zastaviť, rovnako ako sa nezastaví, až do dobre po svitaní.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Výberová dovolenka 2015 Oslava Poppers ($ 45) Najlepšie z dávky Kit, ktoré sa týkajú všetkých pulzov prospechu, ako aj obchody

Benefit Holiday 2015 Oslava Poppers ($ 45) FESTESTNÉHO PRAVDUJÚCEHO PRAVDUJÚCICHU

Zbierka sa skladá zo šiestich najlepších prínosov, ktoré sú plné kombinácií malých, ako aj opätovne podporovaných výrobkov z prospechu dlhodobej línie, takže ak ste na chvíľu bene-babe, je tu veľká možnosť Už máte niekoľko z nich. Tieto sú skutočne o tom, ako aj pre ideálny človek, môžu byť vynikajúce fit.

Myslím, že už majú podmanivé balenie.

To, čo máme tu, sú fotky zo štyroch zo šiestich súprav. Nie je znázornené, sú lícny, ako aj paleta očí, okrem špeciálneho vydania, krištáľovo-stručná trubica, že sú originálne maskary.

Takže Fancy!

Dovolenka Výhody 2015 Váš B.Right! na oslavu ($ 49) Najlepšie z dávky súpravy, ktoré sa týkajú všetkých pulzov prospechu, ako aj obchody
Doplnková dovolenka 2015 Získajte svoju oslavu na ($ 46) FESTESTNOSTI PRAVDATEĽNÝCH KIT, Ponúkaný výlučne na Macy’s
Výberová dovolenka 2015 Celebration Hoppin ‘($ 39, špeciálne pre ULTA) Najlepšie z dávky Kit
Party Poppers (45 USD), tohtoročný prínos pre vývoj kalendár (žltá, ako aj ružová box v blízkosti vrcholu), je kratšia, rovnako ako sladšie ako v minulom roku kalendár, ako aj 12 malých výrobkov na 12 dní, namiesto 24, avšak Podobne má ďalšie FA-la-la-la-laaaa! – označuje, že spieva. Avšak musíte hrať video hore hore, aby ste to počuli, pretože som nebol prišiel na presne ako serenáda z mojej klávesnice, haha.

REKLAMA

Pozrite sa na tohtoročný najlepší prínos na dovolenkové súpravy na internete, ako aj v pultoch dávok, ako aj obchody čoskoro.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen