Nové na jar 2016: Covergirl Colorlizačný oh Sugar! Balzam na pery, vitamín-infúzii, hydratačné spracovanie pier

Ahoj, všetci! Je poveternostný stav pomaly meniť pre oveľa lepšie, kde žijete? Začínam vidieť niektoré podrobené nohy, aj keď som stále zväzovaný v srsti, ktorý beží moje pochôdzky. Medzi poveternostné podmienky tu na juhu sa môže líšiť 20 stupňov denne až deň, takže musím byť pripravený na čokoľvek – dážď, slnko, rovnako ako chlad. Moja koža zažila najviac, rovnako ako som musel odložiť hodnotiť, ako aj vo výške produktov na pery v poslednej dobe – okrem týchto chlapcov!

Nové pre jar, Covergirl Oh Sugar! Vitamín infúziou balzam (približne 8 USD) sú k dispozícii v 10 nádherných odtieňoch infúziách s grapesedným olejom, ako aj avokádovým maslom, avšak cítia bezesné. S veľmi nádhernými menami ako gumdrop, ako aj posypeme, balzamy naozaj nie sú nadmerne sladké. Verím, že dokonca zápach trochu minty (ale nie je tam žiadny pocit brnenia).

REKLAMA

(L-r) vzorkovník v gumdrop, posypečka, cupcake, karamel

Ako môžete vidieť zo vzorkovníkov, tieto poskytujú náznak farby, rovnako ako len tmavšie odtiene budú detegovateľné na mnohých perách.

Jeden problém, ktorý mám s nimi, je s obalom. Môj balms pery prišiel so štruktúrou na bokoch, pretože sa počas prepravy presunuli. Jeden dokonca vypadol z trubice úplne, ale bol som schopný ho posunúť späť dovnútra. Navrhujem, aby som sa držal svojho potvrdenia len v situácii, s ktorou sa stretnete s otázkou!

Zvyčajne nosím mimoriadne pigmentované, ako aj matné farby na pery, takže tieto boli dobré modifikácie v mojej rotácii, keď som nechal svoje pery zotaviť.

REKLAMA

Môžete ich zistiť za približne 8 dolárov na mnohých drogériách a na internete v Ulta, Walmart, ako aj cieľ.

Uvidíme sa v ďalšom!

Anna