To, čo som používal na rehabilitovať moje nechty po ukončení gélových manikúrach

v smere hodinových ručičiek zhora: Lauren B Leave Leštenie leštenie handscrub ($ 20, 2 oz.), Spatrierové ručné a telové mlieko (11,55 dolárov, 28 oz.), Ciete London Mini nechtové ošetrenie v rytiera v žiarivom brnení a nechtové telocvične ($ 10,50, 0,17 oz.), A nechtový magický tužidlo a kondicionér (6,50 USD, 0,25 oz.)
Ako niektorí z vás si nepamätám, nie príliš dávno, napísal som krátky kúsok o snahe ukončiť gélové manikúra. No, krátko po, urobil som to! Vzal som si ich doma … a to bolo hrozné, a ja nemyslím strašné, pokiaľ ide o to, ako sa moje nechty cítili predtým, než som ich vzal. Mám na mysli strašné, pokiaľ ide o “moje nechty skutočne zranené niekoľko dní potom, a to trvalo viac ako mesiac, aby ukázali akékoľvek viditeľné známky zlepšovania.”

Ak chcete rekáč, tu je (skôr zlá, nepochybne) fotografie toho, čo moje nechty vyzerali ihneď po odstránení mojich gélov asi pred mesiacom.

REKLAMA

Byť varovaní, nie je to pekné.

Obrázok z tej istej noci som odstránil moje gélové nechty; Zostal som s krehkými, papierovými, boľavými nechtami.
Od tej osudovej noci som sa snažil dobre starať o nechty, aby som im pomohol obnoviť. Bol som v Sally krásy dodávky tesne po odstránení gélov a požiadal zamestnanca, aby odporučil výrobok na rehability nechtov po odstránení gélov a odporučil nechtový magický tužidlo a kondicionér.

Povedala mi, aby som ju použila na dva plné týždne s ničím iným na mojich nechtoch, a potom potom, aby som ho udržal ako základný kabát, ktorý som urobil.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Po počiatočných dvoch týždňoch, moje nechty sa necítili všetko, čo je oveľa lepšie, takže som tiež pridal nejaké ďalšie produkty do mojej gélovej manikúre Arsenal, vrátane týchto mini liečby z CAE Londýna pod …

Ciete London Knight v žiarivom brnení (vľavo), Ciate London Nail Gym (vpravo) a nechtový magický tužidlo a kondicionér (TOP)

Cieď Minis pomohol najviac, myslím. Používam nechtový posilňovňu a rytier v žiarivom brnení. Nail telocvičňa funguje ako osobný tréner pre slabé nechty, zatiaľ čo rytier v žiarivom brnení je obohatený o marula olej pre jasnejšie, hydratickejšie nechty.

Rovnako ako používanie liečby Londýna v Londýne, som si vzal zvláštnu starostlivosť, aby som si dali ruky a kutičky dobre hydratované.

Moje súčasné obľúbené mlieko bolo olivovou voňavou nad španielou, ktoré som dostal ako vianočný darček zo salónu som išiel, keď som stále dostal manikúra.

Base olivového oleja je dokonalý hydratátor a olivová vôňa nie je príliš prekonateľná. Je to veľké mlieko, ktoré sa po použití Lauren B. Beauty Ručne leštiace skák, ktorý bol ďalší nový doplnok k mojej zbierke.

Super-jemné korálky za vynikajúcu masáž …
Lauren B. Beauty Scrub obsahuje zmes jemných olejových korálkov, aminokyselín, vitamínov E, a slnečnicové a aloe oleje, a zvyčajne mi dávam ruky dobrý drhnúť s ním po mojej sprche, pretože obnovuje dobré množstvo vlhkosti.

REKLAMA

Moje nechty majú ešte dlhú cestu, aby išli skôr, ako chcem, aby boli (čo znamená, že v nich nie sú odlúpne a bez strašných nitov), ​​ale pre referenciu, tu je to, čo moje nechty vyzerajú dnes.

Moje nechty dnes: stále sfarbené a s niektorými drážkami v nich, ale sú lepšie! – A začali znovu rásť.
Dosiahli pokrok, ale obávam sa, že sú stále trochu sfarbené a slabé. Ale aspoň sa neuskutočňujú na kvapku klobúku!

Máte nejaké návrhy na výrobky alebo veci, aby ste urobili, aby ste na rahubilitovali nechty po opotrebovaní akrylových / gélov na dlhú dobu? Akákoľvek liečba na nechty svätých grálov? Prosím, dajte mi vedieť, ak áno!