Som posadnutý týmito becca trblietavými kožnými perfaktorom svetelným červenaním

Potrebujem pomoc pri výbere obľúbeného!
OK, takže som si oseval na týchto $ 34 becca trblietavý pokožka perfaktor svietiace červenanie na najdlhší čas. Teraz je šesť z nich, a v skutočnosti som sa zamiloval do tieňa, ktorý sa nazýva nazývaný meď, keď sa predávala ako “červenať lopatka” tiež známy ako super intenzívny zvýrazňovač, minulé leto. Kúpil som ho, keď to bola limitovaná edícia a okamžite sa zamilovala. Bola to super pigmentovaná, super barbémia a len … super hladké a miešateľné. Veľmi super. Takže keď som počul, že BECKA rozšírila “svetelný červenatý” kolekciu tohto roka, povzbudil som!

Tieto šesť odtieňov nesklame, a keď si myslím, že tohtoročný jarný make-up, pre mňa, toto tri tri. Je to vzor. Je to neuveriteľné!

REKLAMA

Šesť becca trblietavý pokožka perfaktor svetelný čas
Mám tendenciu držať sa s rovnakou skupinou základných červenaní pre môj pracovný deň nosiť, ale myslím, že tak ďaleko, ako chôdza strihačky ísť, tieto naozaj vyniknú pre ich jedinečný vzorec. Viem, že Mac má nejaké matné červenanie … ale tieto svietivé červenania vyhodia z vody.

Ružové odtiene (L až R) – Dahlia, Foxglove a Camelia
Oranžové / koralové odtiene (L až R): červenaté medené, TigerLily, Snapdragon
Sú šialene pigmentované a hladké a farebná výplata je brilantná. Sotva potrebujú, aby ste svoju kefu na jednom z nich dostali túto úroveň pigmentu, a pretože sú tak pigmentované, nemusíte dať veľa produktov na tvár. Nie je to tak, že musíte tortu tortu na tortu na tvár alebo robiť tony vrstvenia, aby ste získali skutočnú farbu.

A lesk? Tak krásne, a tak, tak ideálny pre tento čas roka.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

No, kto robíme srandu? Tieto práce kedykoľvek ročne, ale rád by som štiepenec s žiarením a lemom v teplejších mesiacoch.

Mohol by som ísť ďalej a ďalej o týchto červenach!

Ale nebudem. Dám vám len detaily …

Existuje šesť odtieňov, takže ak ste do trblietavých alebo svetelných červevov, mali by ste byť schopní nájsť ten, ktorý funguje pre vás. Mám ťažké vybrať si obľúbený, takže možno môžete pomôcť!

Nosenie Becca Sveted Blush v Cameliu
Nosenie BECCA svietidlá v Foxglove
Nosiť BECCA Svetelný červenať v Dahlii

Na sebe Becca svietiace červenať v Snapdragon
Nosenie Becca svietiace červenať v tigrelily (v panvici a vzorkovníkovi nižšie, to vyzerá dosť oranžovo, ale je to vlastne veľmi nositeľná broskyňa)
Nosenie becca svietiace červenať v červenom medi
Je to zábavné, pretože keď som videl obrázky týchto červenaní online, som bol nakreslený do Tigerlily, ktorý vyzerá ako Straight-up Tangerine, keď vidíte produkt na panvici, a zasiahol ma ako jedinečný. Bol som super nadšený pre to, ale po hraní s ním a ostatné odtiene, myslím, že môj obľúbený je foxglove len preto, že je to trochu chladnejšie, ako som normálne ísť, ale je to stále nositeľné kvôli jeho lesku.

Tu sú niektoré Side-By Side Svadky:

Svatchy svetelných červesov Becca (L až R): Camelia, Snapdragon, Dahlia, TigerLily, Snapdragon a červenatý meď.
Takže, myslím, že môj obľúbený je foxglove.

No … Vlastne sa vrátim medzi Foxglove a Camelia. Ale potom sa červenalová meď je tiež nádherná pre tento slnko-bozk, ste-out-in-the-sun-at-the-beach (prípadne popíjanie trochu niečo) druh vzhľadu.

Dahlia je veľmi intenzívny, nádherný bobuľový tieň, a mám tendenciu nie vyzdvihnúť veľmi bobule-farebné červenanie, pretože si myslím, že moja koža vyzerá príliš červená. To, čo sa hovorí, stále si myslím, že Dahlia je krásna. A úprimne, to by vyzeralo Fab s hlbokým červeným matomatom Lippie. Hmm … To môže byť môj make-upový pohľad zajtra.

Zakaždým, keď sa pozriem na tieto červenanie, zmením svoju myseľ, na ktorú sa mi najviac páči. Som tvrdo stlačte, aby som si vybral obľúbený, ale myslím, že to dokážem to zúžiť do top troch – camelia, Foxglove a … Možno Snapdragon? Alebo červenané medené.

Tu je porovnanie medzi svetelným červenaním Becca v červenanom medi na ľavej a limitovanej verzii vydania, ktorú som si kúpil minulé leto vpravo.
Spodné riadok, to sú všetko neuveriteľné. Myslím, že ak sa vám páči trblietavé červenanie, alebo ak ste vôbec červenatý človek, potom určite potrebujete jeden z nich vo vašej zbierke, pretože sú ohromujúca a fenomenálna kvalita. Vo všetkých týchto obrázkoch som použil veľmi ľahkú ruku a dostal úžasné farebné výplaty, takže ak vidíte jeden z nich, ktorý sa vám páči, získajte ho pre vzorec! Budete chcieť nosiť každý deň.

Tu je bližší pohľad na svetelné červeň Becca …

REKLAMA

A tu sú podrobnosti o zvyšku môjho make-upu:

Becca Aqua Svetelný zdokonaľovací základ v teplom medu // Chanel Eye Stylelo v BEIGE DORE // TAKÉ TÝKAJÚCE SA TÝKAJÚCE BEZPEČNOSTI LIPPIE STEMSAKA // COLOUNPOPOPOPOPLY LIPPIE STIXA NA RAYEZOR (to je môj HG Nude Ripstick a jediný produkt, ktorý som kedy skladoval! ).

Rád by som počul vaše myšlienky! Vyskúšali ste tieto svetelné červenanie?