Urban Decay Nahý Osvetlený trio: pyrite Oasis at Twilight

Urban Decay Nahý osvetlený Trio (čoskoro pre dovolenku 2016)
Vznikajú ako bazénový motýľ z zrkadlového chryzálneho, zvýraznenie tak iskri a tak lesklé, že hranice na metalíke je jedným z najhorúcejších trendov z make-upu za posledných pár rokov. Ak ste diabol pre zrkadlo – ako svieti, možno budete chcieť získať nový mestský rozpad nahý osvetlený trio na lícnych kosti, ASAP.

Urban Decay Nahý osvetlený Trio
S tromi novými odtieňmi UD HELLA Shiny Highing Gighting Powder, táto limitovaná edícia $ 36 Dovolenka Set, čoskoro na dovolenku 2016, je všetko o BLing.

REKLAMA

Po prvé, je tu pyritu, zlatá šampanská …

Ďalej, oáza, cool-tónovaná taupe so strieborným leskom.

Nakoniec, Twilight, Shimmery, Iridescent Pink.

Všetky tri odtiene majú vysoko reflexnú povrchovú úpravu a sú tiež veľmi ľahko miešané na vrchole buď holej kože alebo make-upu.

Urban Decay Nahý osvetlený Trio: vzorkovník
Už som opotreboval nahé ubanistovho rozpadu nahé svietiacich práškov, a páči sa mi, ako sa pozerá, že sa môžu pozerať, najmä keď stojíte vedľa jasného svetelného zdroja (ako kamera flash), a môžem nájsť spôsoby, ako ich pracovať pre mňa , Aj s mojím súčasným veľkým situácii pórov … Ale to trvá nejaké FINAGLING, A ja som v mieste, kde nemám naozaj trpezlivosť hop cez príliš veľa obručov.

Ako som sa sem dostal? Nedostatok spánku hlavne, lol!

Úprimne, aspoň teraz … Chcem jednoduché zvýraznenia, a chcem, aby som sa mi potešil s hodinovými hodinovými hodinkami, než pôjdete. Ďakujem!

REKLAMA

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

P.S.