Mac Eyes na Mac: Semi nádherné časy deväť

oči na Mac semi-sladké časy deväť očných tieň x ($ 32)
Čaute ľudia! Karen z make-up, rovnako ako krása blog, rovnako ako môj molársky chrbát tu sa cítite trochu Achy, pretože mám nádherný zub! (bidum-tish!)

Áno, som si istý, že presne rozumiete, koľko mám rád predstavy.

REKLAMA

Som úžasný na očiach X 9: Semi-Sweet Times deväť kombinácie z nových mac očí na zberu Mac, čo je trochu nepríjemné, aby ste sa mohli nahlas, jo?

OK, takže toto vychádza z 2. marca, čo je len pár dní, rovnako ako bude na internete, ako aj v obchodoch až do 13. apríla.

Je to všetko o šiestich x 9 očných tieňových paletách, z ktorých štyri sú nové, rovnako ako dve sú re-propaguje z dlhodobej čiary. Sú to 32 dolárov.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Swattches of Mac Eye Shadow X 9 v semi-sladké časy deväť
Nebol by som normálne dostať tak dobre nadšené o týchto kombináciách, pretože … I Dunno … V minulosti som sa o nich nebola tak dobre. Nie sú … tiene v nich jednoducho nie sú presne rovnakej vysokej kvality ako plnej veľkosti Mac panvice. Musím tlačiť trochu ťažšie, aby som ich dostal na moju čistú alebo vrstvu trochu viac, než som využitý na rutinné mac tiene … Oh, rovnako ako vyčistiť viac spadov!

Ale tento, semi-sladký, je naozaj friggin ‘dobrý! Som typ šokovaný. Veľmi prvé z nich, poďme len telefonovať tento karen makeup crack, v poriadku? deväť tieňov. Všetky neutrálne. Všetko Matte. Hallelujah! ‘Tis slávne, rovnako ako úplne moja vec.

A to sú super mäkké, s výnimkou dvoch odtieňov – bambus, ako aj uhlík, ktoré sú trochu tuhé, rovnako ako požiadavka, niektoré lakťové mazivo vyzdvihnúť. Ostatné tiene sú extrémne mäkké. Som schopný rýchlo ich vyzdvihnúť s mojou kefou, ako aj krásne. Žiadne problémy s nimi vôbec! ako aj extrémne bitový pad.

Tu je vec, aj keď:

Áno, k tejto palete je to upozornenie.

Všimol som si, že keď som vrhla tiene na vrchole hrubších základov – náterové hrnce, krém tieňové palice, dokonca aj ceruzky vložky – prášky vyzerajú ťažký, čo znamená, že vyzerajú, že sedia na vrchole mojej kože, takže ak ste Dostal akýkoľvek typ jemnej čiary akcie, ktoré sa deje, vaše jemné línie budú vyzerať zrejmejšie, ako budú s niektorými ďalšími matnými tieňmi ako tie v Dolce & Gabbana púštne Quad.

Používam semi-sladké časy deväť na mojich viečkach, mak, mak
S tenšími základňami, aj keď – v podstate čokoľvek, ktorí nie sú krémovo, ako je NARS PRIME ALEBO AKÉKOĽVEK TYPU METROPOLITÁLNEHO DOSTATOČNOSTIHUJÚCEHO POTREBUJÚCEHO JEDNOUTIMUJÚCEHO POTREBUJÚCICH. They look great.

Spodná čiara je, že pokiaľ neplánujete robiť veľké množstvo vrstvenia na vrchole hrubších základov, ste zlatý.

I truly dig this palette. It isn’t perfect, however it’s a great bit combination for $32. The colors are truly neutral, too, not as well warm nor cool, so if you plan to get other shadows up in the mix, these shades should work with great deal of colors.

REKLAMA

Vaša priateľská komunitná krása,

Karen

P.S. appears like we made it! exactly how was your Monday, babe? I hope it was wonderful.