Ako dobre si myslíte, že váš priateľ / priateľka / manžela / partnera by sa cestovalo, ak urobili váš make-up?

EL HUB: Hater z hydratačného zvlhčovača a Jeff Timmons Lookalike (z určitých uhlov)
Videl som partiu “môjho priateľa robí môj make-up” videá na Youtube a úprimne, myslím, že El Hub by urobil slušnú prácu …

Poskytoval, že mi počúva, aby sa o make-upu pre Yeeeeeears, a počul som, že hovorí náhodné veci, “Tí obočia, tho,” Takže si myslím, že rozumie základom.

REKLAMA

Rovnako ako, viem, že pozná rozdiel medzi korektorom a nadáciou a príkazom na použitie vecí. Iste, bojoval s miešaním, ale my všetci? Myslím, že ak sa uviazol neutrálnemu vzhľadu, používal len jedno tiené očné tiene a nešiel crazytown na mojich tváre, urobil v poriadku.

Je to však žalobca, takže neviem, či si to vezme vážne … On je povinný povedať, že robí no-make-up make-up, ale skončil by som vyzeral ako Robert Smith Po hrubom noc.

Rekvizity, ak viete, kto je Jeff Timmons!
Ako dobre si myslíte, že váš priateľ / priateľka / manžela / partner by sa cestoval, ak urobili tvoj make-up? Pýtajte sa mysle.

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

P.S. dobré ráno!!!! Šťastný takmer piatok, takže mi dovoľte, aby som vám prajem začiatkom TGIF.

Dnes musím bežať obchod s potravinami v určitom bode, pretože som robil mäsovú omáčku pre Birthday Lasagna Connors. Stále nemám oficiálny recept, BTW, takže myslím, že to budem krídlo.

Náš malý Coywolf už nie je taký malý. Dnes, 2. marca, je oficiálne jej narodeniny. Tu bola na jej veľmi prvý deň na zemi, presne pred rokom …

REKLAMA

A tu je teraz!

A tu je pieseň, ktorá ma v poslednej dobe robila super emo.

UPOZORNENIE: Nepočúvajte to, pokiaľ nemáte vodotesnú maskaru.