Obsah pre čokoľvek pre formovanie palety obočiav v súlade s harmóniou 1, ako aj harmóniu 2

obsahujú pre vždy pre obočie sochára v harmónii 2, predtým ako aj po
Prečo sú obočie tak fickle? Jedného dňa sú dobre vychovaní, vzpriamení mladých občanov. Nasledujúci deň, sú to ramobunkčné dospievajúci (áno, uviedol som rambunicky), ktorí mi odmietajú počúvať, bez ohľadu na to, čo. AAARRRRGH!

Kedykoľvek sa starám o druhý, v obočnom parlancii, som si prestávku z mojej rutinnej rutiny, rovnako ako pozrite sa na niečo nové. Rovnako ako v poslednej dobe to bolo nové, pozostávajú z preverujúceho preverujúceho palety obočia.

REKLAMA

Existujú dva z nich – Harmony 1 pre blondínku na tmavé vlasy, ako aj harmóniu 2, ktorý je ten, ktorý používam, pre hnedé na čierne vlasy – rovnako ako sú 42 dolárov.

Zahŕňajú tri matné obočie prášky (ľahší odtieň, stredný odtieň, ako aj tmavší), odstrániť obočie vosk, matný béžový krém zvýrazňovač, ako aj duálny aplikátor s spoolie, rovnako ako tuhá šikmá kefa .

Pozostáva pre inovekú pre obočnú sochára v Harmony 2, ako aj Harmony 1 (42 USD)

Chcete aplikovať vosk veľmi prvý, aby ste vytvorili svoje obočie, potom ich naplňte s práškom, rovnako ako potom zvýraznite svoje oblúky s krémom zvýrazňovačom, ktorý je očarujúci, rovnako ako moja preferovaná vec o týchto súpách.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Som si istý, že sa dostanem k týmto každým, keď za čas, ak nie je iný dôvod, než využiť ho, pretože je to matné, rovnako ako mám rád metódu, ktorú jemne zdvihne moje oblúky.

Pokiaľ ide o prášky, dobre … skrývajú svoje náhradné oblasti, aby zabezpečili, že moje obočie vyzerajú oveľa viac definované, ako aj menej z riadiacich (najmä chvostových končia, ktoré mi poskytli toľko zúfalstva v poslednej dobe), ale verím To tiež, aby moje obočie vyzerali hraničné bloky, rovnako ako Instagrammy z niektorých uhlov … verím, že sa mi páči vzhľad, ktorý dostanem z čelo ceruzky trochu lepšie.

Oh, rovnako ako obočie vosk? Waaaay tak dobre mäkké pre mňa. Páči sa mi, že moje obočie vlasy uzamknuté, muž! Nechcem, aby sa tie vlasy pohybovali, ani ak stojím vo veternom tuneli!

REKLAMA

Všetko vo všetkých … verím, že sú to len v poriadku, takže sa budem pozerať. Program vám umožní pochopiť, keď moje obočie, ako aj našiel niečo epické.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen