Prečo papierové uteráky sú BEST PALL

Píšem to čiastočne, pretože toto je niečo, čo som vždy zabudol, ale potom si pamätám, ale potom zabudnem, a chcem si to pamätať, pretože kedykoľvek som Pamätám si to, som rád, “Dang, Girl! Musíte to urobiť! ”

Je to len toto: vždy, keď budete miešať viac farieb na vašich viečkach – ako viac ako tri – to pomáha veľa mať pár čistých papierových uterákov, ktoré môžete použiť na odstránenie produktu z kefiek pozdĺž cesty, kým zmes očné tiene.

REKLAMA

Toto je môj veľký problém s miešaním: niekedy, keď som miešať viac farieb, začnú sa bahncovať, takže namiesto vidieť nádherný gradient, ktorý prechod z jednej farby na druhý, a ďalšie, skončím s jedným zmiešaným, zablatým Shade, ktorý sa skladá z kombinácie všetkých farieb z line lúčov.

Ak chcete vyzerať úplne šialené, urobte si obrázok, ktorý drží valček papierových uterákov …
Myslím, že moje miešacie kefy skončia príliš veľa produktu na nich. So všetkými swipingom a malými kruhmi, štetiny na mojej kefke sa preťaženia, takže namiesto zdvíhania a tlačí každé očné tiene pozdĺž kože, štetiny skončia len na ukladanie viac výrobku, namiesto toho, aby ho pohybuli.

Spodná čiara, všetko bude spolu.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Aby som tomu zabránil, jemne bežíš štetčku a späť cez čistý papierový uterák niekoľkokrát, a urobím to niekoľkokrát pozdĺž cesty, keď som robím očné make-up, aby som vyčistil kefa čo najviac skutočne čistí.

Je to malá vec, nič fantázie, ale udržiava bahno.

REKLAMA

Skúste to niekedy! Viem, že je to super jednoduché, ale myslím, že to bude pomôcť. Určite mi pomáha.

Vaša priateľská susedská krása,

Karen