NARS POP GOES INELUSKÉ BLIŠKY V TRHEESTOME, MISCONDUKT A PEEP SHOW

NOVÉ NARS POP GOES IEĽKOSTI ZBERVAŤ ZNAMENÁV
Moja mama nikdy naozaj nebola make-up girl, ale keby mala naraziť na rozhovor so mnou o červenach na NARS, dúfam, že Gawd neviedol nové červenanie z popu, že ide o kolekciu stojana, pretože jeden z nich sa nazýva trojica a nechcem mať konverzáciu s mojou mamou, ktorá zahŕňa slovo “trojica”.

NIE. Nemôže to urobiť. Nebude to urobiť!

REKLAMA

Ale ak to bol vy a ja? úplne v poriadku. Trojica, missonduct a peep show. Tí sú tri nové práškové červenanie v NARS POP ide kolekcia stojana. Sú to 30 dolárov každé, obmedzené vydanie a k dispozícii len na Nordstrome.

Missonduction je teplý broskyny slivka so zlatým leskom (ako naozaj číre verzia NARS SIN), Threesome je matné úžasné dieťa ružové, a peep show je matná jasne červenkasté ružové.

Tieto doslova

Nechcem rozrušiť make-up sprisahania teoretikov, ale tieto tri červenačky sa cítia drasticky odlišné od mňa ako moje normálne krásy červenania.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

NARS divíky sú zvyčajne moja “jazda alebo zomrieť” červenanie, ale tieto pocity … Chcem povedať, že chrumkavý, ale to nie je v poriadku. Tuhý? Keď spustím prst cez panvicu, zdvihne veľmi malý produkt, ktorý je nezvyčajný pre červenať červenať.

Z vrcholu: Trojka, missonduct a peep Show
Skontroloval som sa späť, aby som zistil, či boli urobené niekde iné ako Kanada, čo je tam, kde sú normálne červenaté červeniky, ale neboli. I Dunno … Možno som dostal funky dávku.

Sú to najlepšie, keď sa aplikujú s pravou kefou

Aj keď sa mi tieto necítia super mäkké, sú lepšie, keď ich aplikujem s hustou, hustou kefou. Musíš mať aj veľa vírenia v panvici.

Čo úžasné boxy
Posledný verdikt

Keby som nemal strávil 10-plus roky posadnutosť nad červenami NARS, nemusím si ani všimnúť nič iné, ale ja.

Možno je to len ja. Možno, že majú byť týmto spôsobom, ale dávam prednosť mojej jazde-alebo-zomrieť šialene, amour, hriech a torrid.

REKLAMA

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

P.S. TGIF !!!!!!!!