#FRAGRAGRANCEFLIKA: CLEAN Reserve a Ateliér Kolín nad Rýnom

Toto pravdepodobne bude znieť divné, ale preto, že sme priatelia, ja to povedam … Dostávam sa v mojich cestách, viete? Nie som tak dobrodružný, ako som býval, a je to trochu strašne.

Myslím, že je to prirodzená časť starnutia, a veľa sa stalo v posledných rokoch. Otočil som sa 40, otehotnie (a to chvíľu trvalo), mal dieťa, som sa hodil do materstva, a možno to všetko oslabilo moje dobrodružné odhodlanie. Teraz som zastrašovaný veľkými zmenami oveľa častejšie.

REKLAMA

Na triviálnu úroveň som v rokoch rokov naozaj nezmenil vlasy … keďže predtým, ako by som sa vážne, rád by som to každých päť sekúnd! Vždy som ho vyrastal, odrehal ho alebo ho sfarbením, ale dlho som sa s ním neurobil veľa.

Myslím, že je to odraz, kde som v živote … Nebol som schopný sa zaoberať príliš početnými malými zmenami na vrchole veľkých.

Ale myslím si, že je to lepšie … Začínam chcieť vyskúšať nové veci znova.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Beriem však detské kroky, ako napríklad s parfumom.

V podstate som nosil BYREDO COPSY WATER a vyčistite VEVETLE FLORA 2 alebo TROČIM. Iste, zdanil som sa s inými vôňami a tam, ale deväť z 10-krát (OK, 10 z 10), keď som šiel a chcel nosiť parfum, som si vybral jeden z tých dvoch.

Potom, asi pred mesiacom som sa chystal spritz nejaký parfum predtým, než pôjdem na večeru s priateľom, a myslel som si: “Prečo mám na sebe tieto dve vône, keď tam je celý široký svet parfumov, aby som tam preskúmal ? ”

To bol môj dlhotrvajúci spôsob, ako povedať, že som sa znova snažil nové parfémy a som o tom nadšený.

Čisté rezervné Sel Santal a Clean Reserve Citron Obr

Čisté rezervy robí jeden z dvoch vôní, ktorý som mal na sebe na tieto dva roky. Majú niečo z unisex atmosférie, takže ich vôňa (a fľaše) nie sú príliš vydýchané, ale ani nie sú veľmi mužskí. Myslím, že naozaj čistí čisto.

Obaja Sel Santal a Citron Obr majú vpredu čestné citrusové poznámky, ale nie sú ostré, viete, čo tým myslím? Ako v niektorých prípadoch budete otvoriť oranžovú a šupku bude cítiť prakticky kyslá? Tie nemajú tie ostré citrusové poznámky.

Páči sa mi, že som dal jeden z ňou ráno a cítim ich celý deň.

Čisté rezervné Citron Fig oficiálne vône Poznámky
Obr

Neoficiálne poznámky o vôní
Snuggling s tvojou malou na lenivou nedeľu s otvorenými oknami. Si veľká lyžica, a ona je malá lyžica. Ako dýchate v vôni vlasov vášho dieťaťa, chytíte závan čistých listov a kvetov z oranžového stromu vonku.

Clean Reserve Sel Santal Oficiálna vôňa Poznámky
Mandarínové listy, Bergamot, Nutčekový oriešok Tonic, Iris, Soled Obr, fialová, liesková liesková krémová, santalové drevo, dekadentné jantár, styrax, ruže pižmo.

Neoficiálne poznámky o vôní
Talianske dobrodružstvo v positane na moped s pekným cudzincom (bola zapojená hra pravdy alebo odváženia).

Obaja Sel Santal a Citron Obr sú teraz k dispozícii na Sephora za $ 95 za 3,4-oz. fľaša.

Atelier Cologne Sud Magnolia

I received Atelier Cologne Sud Magnolia as a gift some years ago and wore it once. At the time I was like, “I dunno if this is me,” because it has that citrus sharpness I was talking about.

Well, I tried it again a few days ago, and this time, wow! It’s actually really, really lovely. I wish I would have realized it sooner, because I probably would’ve finished the bottle by now!

After that sharp citrus note mellows out, though (I think it’s the pomelo), it opens and gets warmer, transforming into a beautifully comfortable white floral.

Oficiálna vôňa Poznámky
Bitter Sevillian Orange, Pomelo from Florida, Blackcurrant, Magnolia from Louisiana, Bulgarian rose Absolue, Indian Saffron Flower, Atlas Cedarwood from Morocco, Sandalwood, Musk.

Neoficiálne poznámky o vôní
A hot, lazy day spent lounging on the patio with close pals sipping fizzy lemonade (which may or may not be spiked). As the afternoon turns to night, the aroma of magnolia trees hangs heavy in the air, and your head starts to spin. You feel pleased and loved, without a single burden.

REKLAMA

Available now exclusively at Sephora, $25 for a 0.24-oz. travel-sized bottle, $85 for the 1-oz. bottle shown above, and $130 for a 3.3-oz. fľaša.

Vaše priateľské kúzlo kúzlo,

Karen