Trader Joe’s Hack! Karfiolové nohavice s bazalkou, ako aj parmezánom, ako aj stredomorský štýl šalát s chrumkavým rančovým chickpeas, rovnako ako kukurica (20-minútové jedlo)

Minulé vegetariánske jedlo, pripravené za menej ako 20 minút, vďaka obchodníkovi Joe’s!
Myslím, že by ste sa mohli roztrhnúť do tašky týchto predbežných yums z obchodníka Joeho, ako aj pohltiť ich, pretože sú však prečo to, keď je to tak jednoduché, aby to ešte lepšie?

Pre rekord, mám rád hacking TJ produkty, rovnako ako ich vlastné. Urobil som to tento týždeň, aby som urobil chutné vegetariánske jedlo. Urobil som karfiolnoden gnocchi s parmezánom, ako aj bazalkou, potom ho pridal do šalátu s chrumkavým chrumkavým chickpeas, rovnako ako kukurica, všetko využívajúce veci z TJ.

REKLAMA

Bolo to naozaj jednoduché. Začal som robiť to ideálne ako El Hub vzal Connor Out hrať, rovnako ako to bolo úplne vykonané, rovnako ako pokovované, keď sa vrátili o 30 minút neskôr. Všetko, čo sme museli urobiť, bolo sedieť, rovnako ako jesť.

Páčilo sa mi to, El Hub sa mi páčilo, rovnako ako aj dieťa sa mu páčilo. Hnevala každú poslednú skus.

Ak to chcete poskytnúť, skúste, budete potrebovať niekoľko vecí …

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Trader Joe organický Stredomorský štýl Šalátový šalát, ktorý sa môžete dostať do vrecovaného šalátovej sekcie

Karfiolové gnocchi, ktoré je v sekcii mrazených potravín

Tiež, nie vizualizované tu, obchodník Joe’s Ranch korenené chrumkavé chickpeas (objavíte ich v čipoch)

Strúhaný parmezán

Bazalka

Olivový olej

Maslo

Kukurica! (Nemôžem si spomenúť na kukuricu.)

Začnite tu!

Takže všetko, čo som urobil, bol vymôcť šalát mix do misy, mínus feta syr, ktorý zahŕňa súpravu, vzhľadom na to, že El Hub nie je ventilátor. Ďalej som využil nôž, aby som eliminoval kukuričné ​​jadrá z jednej klasiže, ako aj varené v netlačkej panvici s trochou olivového oleja. Potom som ochutnal, že soľou, ako aj korenie (konzervovaná alebo zmrazená kukurica by tiež fungovala). hodil, že do misky so šalátom. Potom som pridal pár hŕstky rančovej cícer, rovnako ako zmiešané bez ohľadu na paketu červených bielych vinaigrette, ktorý zahŕňa šalát.

Samostatne som varoval karfiolovnolenčno na panvici, čo je to, čo TJ odporúča …

Bolo to naozaj veľmi jednoduché! Dával som sa doštičky s vodou asi 8 minút, ako aj keď bola voda preč, pridal som pat masla, ako aj o lyžici olivového oleja.

Nechal som gnocchi ostrý na zlatú hnedú, ktorá trvala asi 5 minút. Vzal si panvicu z tepla, nechajte ho skvele na pár minút, potom zmiešané v parmezán, ako aj nakrájanej bazalke.

Určite to urobím znova, rovnako ako nabudúce, keď budem rozrezať nejaký TJ fajčil Andouille hydinovú klobásu (má nejaký kop), rovnako ako dodať, že ako stranu, aby ste si trochu zavreli.

Mňam! Dúfam, že vám to poskytnete.

REKLAMA

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

P.S. Tgif, priateľ.