Predtým, ako si vytrhnete alebo voskte obočie, mali by ste to urobiť

oh, hai, obočie!
Predtým, ako si vytrhnete alebo voskte obočie, naplňte ich veľmi prvý, takže môžete jasne vidieť tvar, na ktorý idete. Potom len eliminujú vlasy, ktoré * nie sú * v tomto tvare.

Robí celkový zmysel, že? – Napriek tomu Peeps (ja som sa zahrňoval) konzistentne jeseň do pasce tweezing willy-nilly bez toho, aby ste si na mysli posledný obočie.

REKLAMA

Kedykoľvek to robím (Tweeze bez plánovania dopredu), zle malárakula mi obočie oblúk, rovnako ako skončiť nadmerné na nesprávnom mieste.

DOH!

Zdá sa, že to bolo lekciou, ktorú som potreboval na odpočinok, ako aj znova …

Obočie plnivá, ktoré ťa nedovolia

Tu sú moje faves!

MAC Eye Brows Styler – Tento ľahko použiteľný nástroj má veľmi tenký návrh, ktorý robí to jednoduché čerpať v tých malých chlpoch obočia, rovnako ako vzorec trvá dlho.

Presýpacie hodiny oblúk obočie volulizujúce vláknitý gél – to najlepšie pre rýchlosť. Je to fantastické pre rýchle vyplnenie, rovnako ako chmýří vaše obočie. Rovnako ako som spomenul, že je to veľmi rýchle!? Musíš dostať tónovaný, hoci, pretože odstrániť jeden je pomerne k ničomu.

Tom Ford Brow Sochára – drahý, ale to najlepšie z najlepšieho IMO.

Mac Brow sculp – to je MAC verzia Tom Ford Brow Sochára, rovnako ako verím, že je to dosť skvelé (aj keď nie je zápas pre Tom).

Takže, yeah, nabudúce si všimnete veci vyzerať trochu jungly hore, dostať si obočie ceruzku, obočie prášok, gél alebo čokoľvek, čo si využijete v momente, “vyplňte”, rovnako ako “chmýří” tie fuzzy bitové húsenice, Rovnako ako potom choďte do mesta s odstraňovaním techniky o ‘voľba!

REKLAMA

Vaša priateľská komunita kúzla narkoman

Karen

P.S. Potešený utorok! ?